Jag är i chock!

Tänk att den lilla flickan som går under namnet "anti stockholm" börjat spendera tid i stockholm! Snart kommer hon säkert inse charmen med stockholm, jag bara går och väntar!! Det skulle göra mig jätte glaaad! Så får man se tösen lite oftare kanske!

Äntligen

Är jag fullt frisk!! Lagom till midsommar! I dag ska det fixas, möblerna ska hämtas. Allt ska inhandlas och en viss del ska förberedas!!
Nu hoppas vi bara på fint väder i morgon!!!


Börja vässa armbågarna!

Den 14 november smäller det. Då lanseras höstens stora designersamarbete på H&M. Och den här gången har turen kommit till brittiska skovarumärket Jimmy Choo. Ett märke som fått ett ordentlig uppsving de senaste åren, inte minst genom succéserien Sex and The City.


Sysselsättning

Att sysselsätta sig när man är sjuk är inte det lättaste eller roligaste.  Ägnat dagen till att kolla på film och vila.
Sedan  tog jag ett långt skummbad och lyssnade på Europe. Ja Europe, väldigt old school .Men låg där i badet och lyssnade på "Carrie".
Nu ska jag försöka få i mig nå mat.


Sjuklingen

Så har man blivit sjuk sådär lagom till midsommar.. Halsen värker och i går hade jag även feber. I dag är det i alla fall lite bättre, tror jag är feberfri i dag! Så nog ska jag bli frisk till midsommar allt. Dock är det inte så roligt att ligga deckad inne när solen lyser ute för första gången på två veckor. .


Möhippa nr.2

I går var det möhippa igen!
Dagen började med frukost, sedan till stallet när annika fic kett raffsett. Första utmaningen blev att posa i sadelkammaren i denna utstyrsel. Sedan fick hon ut och rida i raffsettet och högklackat!
Sedan tog vi henne till nästa ställe, Pizzeria Arena där hon fick lära sig att göra pizza. Och självklart fick hon göra lunchen till oss. 14 pizzor, inte illa annika;)
Sedan upp till Yassi, där hon fick ett litet sminksett, hon fick sminka sig på tid. Sedan kom hem magdansös, hon fick klä ut sig igen. I magdansutstrysel. Sedan började mini magdanskursen.

Efter det begav vi oss till österskär för middag, vindrickande, ex-charader och massvis med skvaller!!






Sandviken

Hemma efter en tripp till sandviken för att kolla på systers avslutning. Måste säg att det var den sämsta avslutning jag någonsin varit på (ursäkta mig), men ingen sång överhuvudtaget. Endast tre killar som spelar en egen låt som de döpt till "gåsfläsk". GÅSFLÄSK liksom?!
Jaja, sedan rektorernas deprimerande tal om finanskrisen och att skolan har dåligt med pengar. När eleverna går ut nian så bryr det väl sig inte om hur skolan har det ekonomiskt, det ska få höra positiva saker om framtiden. Sen tycker jag inte heller om att de stod och läste innantill. Suck!
Dessbättre var det med systers betyg! Sjukt stolt över dig!


(syster med sin pojkvän)

Oh no!


No more Max Factor i USA Nu är det slut för Max Factor i USA. Under 2010 slutar man sälja produkterna i Amerika. Bakom beslutet står Procter & Gamble. Det Cincinnati-baserade företaget har bekräftat att Max Factors försäljning i USA kommer att upphöra, rapporterar nyhetsbyrån AP. Anledningen är helt enkelt att sminkjättens resultat i landet inte är tillräckligt tillfredsställande. Man tänker däremot fortsätta att saluföra produkterna i utlandet där försäljningsresultaten fortfarande är goda.

 Max Factor grundades av en rysk emigrant som hade arbetat som make up-artist för den Kungliga baletten i Ryssland. Företaget togs till USA 1904 där man etablerade sig i Saint Louis. Men det var först 1909 som Max Factor baserade sig i Los Angeles och sedan blev ett välkänt och populärt sminkmärke bland Hollywoodstjärnorna.


Svag för Stylebystars

jag fullkomligt älskar nyheterna som droppar in förjämnan just nu på Stylebystars. Skulle vilja ha alltihopa..
 Framför allt denna vita klänning!


Helgen

Lördagen började med att älskling fick använda sin födelsedagspresent och hoppa Bungyjump..
Vilket han självklart tyckte var svinroligt och vill göra om. Till skillnad från en annan som blev nervös och höjdrädd bara av att titta på honom.

Sedan blev det en fotbollskväll på söder, gick ju dock inte så bra för Sverige. Men jag och Linn misströstade inte för det, vi hade ju fått dricka våra blue boys under kvällen..

Söndagen spenderas på Naturhistoriska museet med Marlene och Jonas. Fick passa på att träffa dom när dom äntligen var i stockholm, dock var jag bakis och sliten och somnade under filmen på Cosmonova.


öltorsdag

I går jobbade lillen sent, men själv blev jag som tur var inte ändå. Glad, jerry och knös kom över och drack lite öl. Jag försökte avleda allt jobbsnack med att visa Diversity som vann Britans got talent. Det funkade fin fint! Det var som i trans, ville se det om och om igen..
Sen kom lillen hem och anslöt efter en hård dag på jobbet:)
Trevligt mitt i veckan så där.

I kväll blir det en myskväll med älskling, ska laga fin fin middag åt han och bara myyyysa. Han blev superglad i går, när jag va på stan och gjorde en massa kap så gjorde jag även det allra bästa kapet. En klocka åt han, med vit urtavla. Han älskar den! Och den tyckte jag att han förtjänade!

Möhippan

Va ju på möhippa i lördags, lite bakvänd, då vi kidnappade brudgummen och sedan bytte til bruden (som hade kidnappats av grabbarna). Här kommer lite bilder i alla fall!

(brudgummen blev sminkad och fick manikyr, stackarn såg livrädd ut)

(dessbättre verkade Marie ha det, som fick köra vattenskoter, och sedan blev dumpad på nybrokajen där vi stod och väntade med bubbel, sedan hände det en så mycket så jag glömmde helt bort att ta kort)



klädproblemet löst!

I dag hittade jag äntligen sista klänningen, ända sedan inbjudningskorten kom till två st bröllop i sommar så har jag letat som en galning efter två st perfekta klänningar. Jag ville ha en aprikos och en ljus blå/grön, den apriksoa hittade jag snabbt. Men sedan har jag letat som en galning, hittade den i dag! En en enkel halterneck i turkos/grön och eftersom Bikbok hade halva priser på allting i dag så va det värsta kapet!
Passade även på att köpa mig ett par sköna strandshorts, för båda två betalade jag 199:-, nästan gratis ju!


Vi ses i Ayia Napa

Resan är nu bokad och klar (äntligen), det blir Ayia Napa en vecka med Linn den 17 augusti!
Shit vad jag längtar! kommer bli så grymt!! Vi ses där!!!

RSS 2.0