Fredag

Äntligen helg! :)
Musik på högsta, springer runt och gör mig iordning samtidigt som jag sjunger,  är allmänt jävla lycklig, märks det att det är fredag? ;)


I know theres something in the wake of your smile.
I get a notion from the look in your eyes


Torsdag

Vaknade i morse, kravlade mig upp för att släpa mig in i duschen, fy fan vad trött jag var. Men vaknade väll till lite granna, drack mitt älskade morgonkaffe..
Tog mig till frissan, där klippte och slingade jag håret. Jag blev super nöjd! Visst blev det fint? :) ni som sett det;)
Tog mig till skolan, fick reda på att på måndag har vi studentmössutprovning, redan? aja:P
Va ned på stan med marielle och johanna, köpte skor.
sen gick jag och johanna och käkade lunch på det nya cafét, super mysigt ställe:) Dock var mackorna så grymt stora, jag förstod inte ens hur man skulle äta dom, men jag fick väll i mig den till slut:P
Sen hem och byta om, sedan raka vägen till jobbet:/
Mikaela och karin va snälla och kom å hjälpte mig lite granna i alla fall, det är så grymt mycket att göra nu under ombyggnaden, plus att det ser helt förjävligt ut i butiken. stackars kunder:/
kom precis hem, ska gå och sova nu så jag orkar upp i morgon:P

Men vickis hjärtat då, det går bara utför för dig, du börjar bli som mig;)

Onsdag

Vart i skolan i dag som vanligt, va till Gävle och kollade på någon tecknings utställning med klassen också:)
sen slutade vi för dagen, då gick jag med Marielle till MIX och drack kaffe:) ( vilket måste vara det bästa som finns i hela världen, kan man bli mer kaffeberoende än vad vi är? :S )
Sen var jag och tränade en sväng, gjorde av med massa energi och lyssnade på In flames, nå bättre musik att träna till finns inte.. I fear there's a way out, touch of red break away!!!

Hem, lagade lite mat och pratade i kapp med Anlo :) Som jag saknar hur mycket som helst:( min älskade faster, men åker till henne i helgen..

Klippa mig i morgon bitti:) fan vad skönt att bli av med det här tjocka håret:)

Tisdag

Gick upp tidigt i morse, va å tränade en sväng, sen hem göra sig iordning sedan kilade jag till skolan:)
va å beställde klipp tid, på tiden att göra nått åt mitt hår nu:P
Efter skolan var det raka vägen hem, byta om sen till jobbet.
Hade stängning så kom precis hem.
Ska sova sen upp och till skolan igen.. *suck* vilket stressigt jävla liv, hinner inte med allt.
det är på tok för lite veckodagar, måste plugga till körkortet också.. Sen det där jävla projekt arbetet..

God natt!

Måndag

Vaknade av att marielle ringde och väckte mig, minns inte vad hon sa men hon la på och sa nått om att hon skulle ringa upp..
Kravlande mig upp ur sängen och ringde upp henne iaf, och vad jag minns så ville hon inget vettigt..
Gjorde mig iordning iaf sen åkte jag till valbo och shoppade:) Brännde 3 000 på sånt som min mor kallar "inget vettigt"
Men men köpte iaf en höst/vinter jacka, jeans, örhängen, skor och en tröja:) Mycket nöjd..
Åkte hem sen, hjälpte mamma att frosta av frysen sen åkte vi ned och handlade lite mat.
Nå mer vettigt har jag väll inte gjort i dag, pluggat lite..

Sonata Arctica - still loving you   kommer verkligen aldrig tröttna på den låten<3

helgen söndag 26:e augusti

jobba hela helgen lör, sön 10.00-19.00 så har inte gjort något vettigt alls.. ser förjävligt ut i butikten just nu, bygger och flyttar om så det är knappt så personalen hittar längre...
Men men, riktigt trött nu, ska kila å sova snart.. skola i morgon..
Ännu en vardags vecka att se fram emot..
Skola, jobba tis och tors kväll, valbo och shoppa med karin på ons:) Sen på fredag blir det avesta, festa =)

Semester, långa sommar nätter, sovmornar nu är det slut med allt det. Förra veckan gick allt tillbaka till det normala så kallade vardagen.. *suck*  Skolan började, och min semester från jobbet var slut. .




You confuse my mind and I wonder, am I the best you can find??

Cityfesten

Ska jag orka sammanfatta cityfesten, aja jag har ju inget vettigare för mig..

Vaknade trött och sliten som ett jävla as i morse, med världens brännblåsor och rödsvullnader på magen, uppskuren tå och bakis uta helvete..
Om ni orkar läsa allt så får ni veta varför:P

Onsdag : Det var väll då allt började, cityfesten körde i gång:) Drack några glas vin när jag gjorde mig iordning och mådde underbart. var vart ute och allt:) Drog till Storvik och förfestade med karin, emma, alex, malin och lite mer roligt folk:) Sjöng kareoke och fan vad bra vi va på det där! " I love rock'n roll, so put another dime in the jukebox baby" I alla fall, så bar det av till Gävle sen, där var det hur mycket folk som helst. Men hittade marille, härjade runt med henne..
Minns inte så mycket av kvällen faktiskt, men fick för mig att göra en henna tattuering (exakt samma sak som jag vill tattuera i vinter, så att jag ser hur det kommer att se ut)
BIG MISSTAKE (det är bara brännblåsor och röda svullnader kvar av hela skiten nu, jag var tydligen allergisk eller nått sånt skit mot färger)


Torsdag: Drog till marika, och grillade med massa roligt folk:) sen var vi in till gävle och härjade:) Emilia körde i gång "ding ding" tävlingen:) haha fy fan;P Vickis vart full som ett jävla ägg och va uppkäftig mot vakterna, så hon håll på att ryka in i en fyllecell. Men vi räddade henne från det, petade i henne en langos sen tog vi hem henne. Men innan de köpte hon en ros till mig:) älskade hjärtat vad jag tycker om dig<3
KAKA!!!!

Fredag: Vi var till Johanna, dit kom en massa nytt och roligt folk:) vi spelade nå ölspel (om jag minns rätt) och hade skit kul:) Johanna började härja och kasta vattenmelon i annsiktet på mig och vickis.. sen kom vi ialla fall i väg till gävle,mötte en massa avesta folk där:) först lars:) Sen mötte vi braxen å lite mer folk:) Vi gick till Mc och käkade lite fyllemat. Nå mer vettigt tror jag inte att vi gjorde:S
Vickis kladdade ned hela braxens armar med an massa citat och grejjer..

Lördag: sista dagen, tack och lov. man började bli lite sliten.
Vi körde i gång redan vid halv två tiden. Folket kom hem till mig och grillade å förfestade:) Vi hade riktigt kul, vi kan det där med att sjunga en kväll i juni;) Sen petade vi in 10 pers i Johans bil, tog oss till busshålls platsen, åkte in till gävle:) Där tappade vi bort alla hela tiden.. Och dröjjde inte länge innan jag skar upp tån, så jag målade trottoaren röd med mitt blod. fy fan, och jag tål inte att se blod! aja, marielle tejpade i hop skiten med plåster sen drog vi (fick dock byta plåster fem ggr under kvällen för det bara blödde igenom)
Sen tappade jag och lars bort resten, men vi hittade Ebba Gold på scenen, så vi härjade till STAAATEEEEEEEEEN ÅÅÅ KAPITALEEET! i ösregnet..

Söndag: Mår inge vidare. sliten som fan! Vickis och jag har käkat pizza i dag och vart bakis. Sen var jag till hälsovårdscentralen med tån, dom skällde på mig. Jag skulle tydligen ha kommit in direkt för den där skiten behövde sys, så hade det gått för lång tid så då var dom tvugna att limma och tejpa i hop skiten. Men men .. Och ska till Sjukhust i morgon med den där jävla henna tattueringen, fy fan vad det svider, bränner och kliar. det ser inte vackert ut, det kan min vän vickis intyga. Och alla jävla sjukskösterskor som kom inspringade till rummet för dom ville se!

Nej nu orkar jag inte skriva nå mer! JAg tackar för mig, och vi ses igen på cityfesten nästa år;) Bilder finns på min bilddagbok http://dingalinn.bilddagboken.se/

Tisdag

UNDERBART VÄDER!!
I går kom Marika till avesta, vi åkte till lillsjön och badade å solade:) Underbart, sen ned på stan och käkade kycklingsallad med vickis. sen åkte vi allihopa till Marikas stuga och badade å solade ännu mera:)
hade riktigt trevligt måste jag få säga:)
När marika skulle åka hem till Sandviken åkte jag med henne, kom hem till vårt stora tomma hus.. Familjen va på kryssning så va helt själv.
Va as varmt 32 grader på övervåning så kunde inte sova nått, slutade med att jag kl fem i morse la mig på stengolvet i hallen och sov..

I dag har jag solat, badat och bara slappat med Marielle och Mikaela:D lagt annsikts mask och en massa sånt där också:) haft en riktigt trevlig dag!

I morgon börjar Cityfesten!! :D fan vad nice!!

Vi sover på dagen vi saknar tidsuppfattning vi älskar snabbmat

VI E FESTFOLK!

helgen - 5:e augusti

Fredagen: Då va jag till avesta, härjade med vickis, sandra å lite mer roligt folk=) vickis spillde ut ett glas vin (ALKOHOL MISSBRUK) senare var vi ned på stan mötte massa roligt folk , käkade pizza. sen va jag på nån efterfest hos jimmy, men gav upp ganska snabbt och gick hem till lars å micke å kollade på film..

Lördag: Va till pappa och hälsade på, vi var till farmor en sväng sen va vi ut och kollade på emilias nya häst:D kingen, super fin:) sen ringde jag till vickis, kollade vad hon hade för sig hon va å drack hemma hos jimmy med hanna å lite folk. så då drog jag dit, sen va dom ned på krogen då va vi hem till mig å drack lite..
Sen ned på stan igen, mötte lite roligt folk. sen hittade jag adde då var jag hem till han å drack lite å kollade på film..  kom hem igen kl sex i morse..

söndag: sitter och pratar i telefon, hon uppdaterar mig om vad som hände henne efter att hon lämnade mig:P vilket var att ta hand om en väldigt onykter johan:P ska till papap en sväng i dag igen, sen i kväll blir de beck:D

Länge sen/som vanligt

Fy fan vad jag är dålig på det här med att blogga, det går inte.
Jag orkar inte skriva. nu var det riktigt länge sedan.
Men jag har ju hunnit ha semester i två veckor och jag njuter som bara den=)
det är fest, fest och shoppande som existerat de senaste veckorna och filmkvällar. .vart största delen i avesta..

Va till valbo och shoppade med Mikaela:) va riktigt trevligt, hittade tre tröjjor, ett par jeans och spenderade en massa på underkläder. vet inte varför, fick nå ryck..

ska åka till avesta i dag, blir festa i helgen fastän jag hade tänkt att jag skulle ta det lugnt..
Ska åka å kolla på Emilias häst också, hon har skaffat en häst. eller ja pappa köpte en åt henne, va länge sen jag va där så lär väll pallra mig dit. .

Jag läste nått så himla klokt på sams presentation i dag så jag måste skriva med det här
"For your information: Redigt alkoholintag dödar som bekant hjärnceller och det är de sämsta hjärncellerna som dör först. Om man dricker alkohol regelbundet rensas därför dessa dåliga hjärnceller bort, vilket leder till att hjärnan blir allt bättre. Och det är just därför man alltid känner sig smartare efter några öl! ;) Tänk för att det har jag kommit på aldelles själv!"

Visst fan kan det stämma;)

Cityfesten nästa vecka, fy fan vad jag ska ha skoj! blir en massa grillkvällar och jag hoppas vädret står på min sida för en gångs skull i sommar:)
sen håller jag och johanna på å letar efter en sista minuten till bulgarien så om vi hittar nån billig så drar vi nästa söndag..

13:e nästa måndag:) så flyttar henke hit:) ska bli nice..

Nee nu ska jag fortsätta göra mig iordning, jag och becca ensamma :) Bror och föräldrar är å kollar på martins fotbollskupp! lycka till bror:) <3

RSS 2.0