i wanna be like the ocean waves, i love to feel that way

Solen skiner, det är brillväder och jag bara njuuuuuuter! Våren är här!! Jag känner för att ge av ett vårskrik!! (har dessutom läst att de är en av de 50 saker en kvinna ska göra innan man fyller 50, så kan väl lika gärna klara av den punkten i dag)


dunderfrukost!

I går när jag vaknade ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om igen, för utanför fönstret vräkte snön ner..
Trots detta tog jag mig ändå ned på stan i det kalla vädret för en fika med jessica.

I dag därmot! vaknar jag, tittar ut genom fönstret och solen värmer annsiktet! Börjar dagen med en dunderfrukost, jag som egentligen inte är en morgonmänniska alls, men laddar upp inför första dagen på praktiken/mitt framtida jobb. Så käkas både fil med solrosfrön, macka med keso/kalkon/paprika, kaffe och vitaminer.
Sitter och inväntar den vanliga "klädpaniken", som inte nått mig än men av erfarenhet vet jag att den inom kort kommer komma.. "vad fan ska jag ha på mig, neej detta känns inte bra, inte i dag, nej dewnna färg klär mig inte idag" Så jag njuter av lugnet inom mig ett litet tag till.


vår fräscht!

I dag var jag med familjen till Södertälje och hälsade på farmor och farfar, käkade lunch där och sedan bar det hemmåt.
Tog en promenad i det fina vårvädret och jag bara njuuuuter av solen. Blir en helt annan människa så fort det börjar bli vår!
Gjort en fräsch vårsallad med kalkon och keso som jag sitter och mumsar i mig nu, blir nog många sånna i framtiden nu eftersom jag hittade en våg hemma hos mormor och morfar i veckan (hade då inte vägt mig på tre år, och jag höll på börja grina). Mer sallad och promenader på schemat!

jakten på den vita kavajen..

Vill ha en snygg lite oversize vit kavaj inför sommaren och har letat länge men har inte lyckats hitta någon som känns helt rätt än, så hittade jag nyss denna på lindex hemsida! Den verkar helt underbar!
Ska in till kista galleria på bio senare i kväll så funderar på om jag ska ta mig in lite tidigare så jag hinner springa och prova denna. Hoppas den sitter lika fint på som jag hoppas, då ska den och jag dricka rosévin tillsammans med ljusa slitna jeans shorts i sommar!


RSS 2.0