Dagens

Mysigaste outfit består av ett par wrangler jeans och min pojkväns tröjja, som jag precis blivit fullkommligt kär i.. Den är så mysigt och skön, denna kommer att lånas flera ggr i höst! (om han inte misstycker). Han är på jobbet och vet förtillfället inte om att jag varit och rotat fram denna i hans gaderob..


Nu ska jag kila och handla lite, ikväll får vi storfrämmande! Denna filur som vi mötte i bulgarien kommer förbi och käkar, så jag måste agera husfru och laga mat i kväll.. För jag antar att lillen inte tänker laga maten..

Tisdag

Häromdagen, i söndags faktiskt så åkte älskling i väg och köpte en Tv. För mig som inte är så tekniskt  så säger allt det där LCD, 46 någonting:S aa preics, det säger mig ingenting. Men.. Jag tycker i alla fall att den är riktigt snygg, svart och stilren, samsung:)


Nu sitter jag och lyssnar på lite gamla godingar, lifehouse - you and me.
Riktigt fina bitar, blev påminnd om dom på emelies bdb. Så nu kommer jag ha en sådan dag där jag sitter och lyssnar på endast lifehouse.

Lär försöka ta och plugga vidare, företagsekonomi. Av någon anledning så vill inte skiten fasta, går rakt igenom skallen. sad but true...
Men men, i dag kanske vi ska träffa Markus. Det vore riktigt roligt, vi lärde känna honom i Bulgarien. Bor i E-tuna men är här i sthlm på besök så lillen ringde honom i går och bjöd över honom..
Så får se hur dagen artar sig, men det vore kul!



Helgen i Dalarna

Det blev en två-dagars i helgen, och på lördagen blev det konstaterat att det var inte värt att gå ut där..
Men men, förfesterna är ju alltid roliga..
I fredags va jag ut med några godbitar som jag saknat "sköt ditt för i helvete".
Och i lördags blev det överraskningsfest för tommy som fyller. Det blev jätte lyckat! Har dock tyvärr inga kort från den kvällen, ska försöka få tag på det sen.


Hade min nya klänning på mig från Zara


En lyckad kväll faktiskt, kolla alla bilder på http://dingalinn.bilddagboken.se

Patrik 1,5

I går var jag och Christian på bio, såg Patrik 1,5. Riktigt jävla rolig (jag och min dåliga humor). Men jag tyckte att den var riktigt charmig faktiskt:)


I dag ska jag åka till avesta, tänka försöka sova till nio åtminstonde men när Christian gick upp så roade han sig med att vara riktigt jävla dryg mot mig, så det där med att sova längre det kunde jag ju glömma..

I går var det ju löning också, så därför var jag ju tvungen att hinna kika en vända på stan innan jag skulle möta upp Christian. Och hittade en snygg klänning på Zara som jag ska ha på mig på mig i helgen.

Jätte fin i spets! :) 549:-

I wanna make up right na na na

I wanna make up right na na na, I wanna make up right na na na, wish we never broke up right na na na, we need to wake up right na na na, I wanna make up right na na na, I wanna make up right na na na, wish we never broke up right na na na, we need to wake up right na na na,

Om jag har fått Akons nya singel Right now på hjärnan? Det spelar i reapet i mitt huvud hela jävla dagarna. Och att försöka plugga in företagsekonomi när det enda som snurrar runt i huvudet på en är na na na na  det är inte lätt, blir väldigt väldigt förvirrande.
Nu ska jag nog försöka plugga lite till, om en timme har vi tvätt tid. Det är nog det tråkigaste som finns, då tycker jag att städa är roligare. Då får man iaf röra på sig lite mer, plus att det känns skönt efteråt. Men att tvätta det är verkligen bara helt jävla värdelöst.


I wanna make up right na na na




na na na na

disco disco

Blivit inbjuden på inflyttningsfest med temat DISCO, första tanken var färg glada 80 talet. Men andra tanken blev självklart paljetter och glitter, Tina turner och dom där gamla godingarna. Så jag kilade ned på stan och letade men hittade inget jag gillade, och jag vill inte spendera 500 :- på en klänning som kommer användas en enda gång.
Men tack och lov för Tradera, där klickade jag snabbt hem denna perfekta klänning.
Den kommer bli perfekt för Disco temat!

Linn Likes Loka

Har ni testat Loka Likes Asia Röd apelsin - Citrongräs.
Den är så gudomligt god, så fräsch och uppfriskande smak. Jag blev helt besatt i den efter första klunken..
Min nya "kan inte leva utan" sak...

Dags för studier

I dag har jag bestämt mig för att ha en plugg dag, sånna brukar inte sluta så bra. Eftersom jag verkligen hatar och tycker att det är så sjukt tråkigt att plugga, jag skulle mycket hellre ta tuben in till stan och gå runt och fönstershoppa eller nått..
Tog en sov morgon i morse till tio, sen gick jag till gymmet (förstår inte vad det är med mig men helt plötsligt så tycker jag att det är roligt att träna), precis slängt i mig lite lunch. Blev grillad kyckling, mums!
Så nu när halva dagens planer är avbockade så bör jag sätta mig ned och plugga så jag kan få göra något roligare sedan, hur är det citatet lyder? Man måste först göra det man inte vill göra för att få göra det man vill göra

Lauren Conrads höstkollektion

Lauren Conrad från The hills är min största stilikon och jag verkligen älskar hennes nya höstkollektion. Skulle vilja ha hela kollektionen, om man ändå hade råd med det.. kläderna går iaf att beställa här http://laurenconrad.seenon.com/index.php?v=slc-collection-fall2008

Måndag morgon

Väldigt trött som vanligt denna måndag morgon, hatar mornar och ännu mer måndagar..
Kila till skolan snart, idag blir det Office (exel. Dom lektionerna får mig verkligen att känna mig korkad. Allt får så jätte fort, det är så himmla mycket man ska kunna) sedan har jag tenta (hoppas att det går bra, ska plugga lite mer på t-banan men tror jag kan det).

Dagens Outfit



Skjorta - Vero moda
Svarta Jeans - Vero Moda
Skor - Din Sko

Älskar mina nya skor, dom kommer verkligen användas flitigt...


Gått och förälskat mig

i dom här underbara skorna som jag var tvungen att köpa, endast 399:- på Din Sko


De var de sista paret i min storlek i hela sthlm, plus att när jag skulle köpa dom så fattades högerskon, så medans de letade på den så var jag in på Bianco Footwear och köpte denna underbaring, en söt liten partyväska för endast 130:-

Lördag

Första natten på hela veckan som jag sovit bra hmm, undrar om det kan ha att göra med de glasen vin jag drack till maten kanske. Man sover liksom djupare med alkohol i blodet.
Men men, i dag har jag tagit det lugnt och pluggat lite inför tentan. Samt småtjaffsat med älskling, blir lätt så nu när vi bort ihop. Man lär lära sig älska varandras olikheter. Vilket jag har lite svårt för eftersom han är väldigt pedant och jag är väldigt, väldigt slarvig. Men det ska nog gå bra tillslut:)

I kväll blir det tacos, maria och glad kommer över alldeles strax. Super hungrig, ska bli gott med mat! :)


Efterlängtade fredag

Tog en lång sovmorgon idag, sov ända till halv tolv, mindre bra. Egentligen så sov jag inte ens bra, drömmer bara en massa konstiga mardrömmar nu för tiden:S
Sörplade i mig en god blåbärs smoothie till frukost sedan gick jag till gymmet och tränade. Kände mig riktigt duktig, detta kommer bli en bra dag känns det som, efter träningen så gick jag och handlade (inte kläder faktiskt, utan mat).
Nu ska jag försöka övertala mig själv till att städa  (får se hur det går) sedan efter det ska jag plugga..
Ikväll blir det myskväll med älskling, lite god mat och bara myspys..

Office

Idag hade jag sovmorgon, sååå skönt och behövande. Sovit jätte dåligt hela natten och drömt mardrömmat, men efter att älskling kilat till jobbet i morse och jag somnat om så fick jag en timmes lugn sömn iaf.
Sedan hade jag office, fick reda på att jag klarade tentan *lättnad suck* och sedan höll vi på med en massa konstiga exelprylar hela dagen som jag egentligen inte fattade så mycket av.

När jag kom till högdalen så hade jag oturen att springa in en säljare som skulle försöka lura på mig ett abonemang plus en ny mobil. Jag hade lite roligt och drev med den stackars killen som inte lyckades få in ett enda argument..
kom hem och fick väldigt snabbt ett sms från denna säljare "egentligen ville jag bara ha ditt nummer för att du var så söt"..  Detta måste vara alla sådana där "utesäljares" (eller vad man ska kalla dom) enda hobby när dom jobbar, vad annars ska dom roa sig med liksom? Men nog tycker jag att det är dags att hitta på något nytt, ja menar nått roligare kan man ju hitta på att skriva. Om det där var det enda jag hade att göra om dagarna och dessutom fick betalt för det så skulle jag låta fantasin flöda som bara den, då har man ju råd att göra bort sig..
Nu lär jag nog plugga lite, kom på att jag har en till tenta på måndag som jag helt hade glömt bort.

Dagens mysiga höst outfit

Svart trekvarts tröjja - Gina tricot
Grå stickad kofta - Gina tricot
Jeans - Wrangler
Svarta stövlar - Vagabond



Får jag

Någonsin vara helt frisk?
Precis när mitt hår börjat växa ut igen (efter den misslyckade hårfärgningen som resulterade i sönderbränd hårbotten och sedan tappade jag fläckvis med hår, verkligen MASSOR av det också) och vickan gav mig smeknamnet "stubben" för att jag hade en "klump" hårstrån som stod rakt upp efter att jag duschat så var jag riktigt nöjd. Jag kände att, guud vad skönt, efter allt jävla strul som varit efter den där hårfärgningen plus allt jävla annat som gjorde mig till stamkund på sjukhuset så kändes det skönt att vara frisk..
Men hur länge varade den lyckan?
Det började med att det förra veckan började dyka upp sådana där brännskador på öronen (lika dana som efter hårfärgningen fast mildare), jag funderade på vad det kunde bero på. Jag och Marlene kom fram till att det troligtvis berodde på att jag  bytt schampo till gliss (som är väldigt starkt fick jag veta) så nu har jag slutat med det.
Men inte nog med det, efter helgen nu här så har jag fått en massa konstiga små utslag på kroppen.. Desperat ringde jag hem till mamma, där jag fick höra att min syster har fått lika dant (hon och jag är väldigt känsliga människor har vi kommit fram till, reagerar på det mesta). Hon hade besökt sjukhuset, de kunde inte svara på varför de kommet eller vad det var.
greaat.

Som sagt, får jag någonsin vara helt frisk och normal?

Lunch på Coffehouse by george

Va ned på stan och lunchade med Veronica på Coffehouse by George, åt en supergod kycklingsallad. Men jag tror vist bestämt att man får verkligen en hel kyckling och en hel isbergsallad i den, lite väl mycket men men gott var det iaf. Sen en latte på det, super trevlig lunch..
Vi planerade in bartömmning på söndag. hur nu det ska gå för mig som har skola på måndag, men det löser sig nog.
Efter lunchen så kilade jag därför in en sväng på gina, för att kolla efter något att ha på mig. Där hittade jag en supersöt spetstopp, som både passar till fest och vardag.

Supersnyggt tillsammans med en rosa kjol. försök att iggnorera mina fula strumpor, det förstör lite av hela outfiten)

Som sagt även snyggt vardags till jeans och kanske en kortärmad kofta till...

Den årliga "jag ska skärpa mig"

Varje höst (i mitten av september ungefär) så får jag något hurtryck, jag tänker "nu jävlar ska jag skärpa mig". Börja träna så jag orkar mer, så jag springer alltid i väg och binder upp mig på nå årskort. Tränar flitigt första tre veckorna (om en ens det) sen tröttnar jag. Liknande hände i dag, men jag tänkte efter och köpte i stället ett 10ggr kort på gymmet/simhallen här i högdalen. Jag måste säga att deras gym är så grymt fräscht!! Nya maskiner och det finns dussintals av dom också! (jag är van med småstadsgrejjen, typ tre löpband. Lite skillnad mot typ 10 st). Så jag körde iaf på med ett konditionspass så nu jävlar är jag helt slut. Ska hälla i mig tio liter vatten nu tänkte jag, sedan ska jag nog börja med maten så den är klar när älskling kommer hem.












nu börjar

vi få ordning i lägenheten! här är en liten tjuvtitt!






nu ska det bli ordning

på min jobbigt förtillfällligt dåliga hy.. Jag måste ha världens känsligaste hy känns det som, super torr, får jätte lätt finnar och den ser väldigt lätt blank ut.. Men framför allt nu på hösten så dör min hy av uttorkning, den skriker efter fukt hela tiden (den får verkligen aldrig nog). Och lata jag har inte orkat ta hand om den så den har fått torka ut men nu ska det bli ordning.
Va in på åhlens city i dag och köpte cliniques tre stegs serie som ska passa min hy..

Gick på runt 560 kr, värt varenda krona!

Nu ska jag fortsätta med tvätten, har tvättdag i dag *suck.. Alltid lika tråkigt..

Hemma igen

Det har varit riktigt trevligt i helgen.. När vi kom dit i fredags kväll så käkade vi och drack lite vin (Jag, marie, david, tina, annika och henric). Sen blev det bubbel, sedan blev det att bubbla i denna underbaring (en dålig bild tyvärr, den var jätte häftig och lös i olika neonfärger i vattnet) och sedan blev det ännu mera vin..
Och innan jag visste ordet av det så var klockan redan 3 då kändes det som att det var dags att sova med tanke på att det skulle hållas igång även på lördagen..


Vaknade väldigt tidigt på lördag morgon av världens sötaste unge, sen var det köks sysslor hela förmiddagen tills släkten kom. Jag var helt slut hela kvällen och dagen tyvärr, vilket var lite tråkigt. Men det blev nått glas vin, bubbel och lite relax i polen också:) (Hade jag 100 000 som jag inte visste vart jag skulle göra av så skulle jag lätt köpa en sådan!!
Så underbart jäkla skönt är det). Henric fick en riktigt rolig bok i present (tjuvlyssnat 2) som jag och Tina roade oss med att verkligen läsa ut och asgarva till saker folket runtom förstod sig på.. Osocialt men vissa människor säger verkligen så sjukt korkade saker..
Men men nu är jag hemma igen, älskling låste ut sig i fredags så han har sovit borta hela helgen så här ser det ut som när jag lämnade det ungefär.
Ikväll blir det bara till att slappa, jag är så sjukt trött. Även om jag var lugn i går så blev det sent, och en för tidig morgon så jag är heeelt slut..

Dags att åka

Tror att jag lyckats få med mig allt nu, fick lite tid över så jag kollade på lite gamla kort. Ååhh vad jag (REDAN) saknar sommaren.. Och vad mycket människor som jag saknar..
För tillfället så blev jag så jävla sugen på att dra i hop alla gamla kompisar och ha en redig jävla fest, men det får vänta. I helgen ska jag vara social och vuxenparta (vuxen parta är lika med att ta nått glas vin och skratta åt skämt som egentligen inte alls är roliga).
Som tur var så har jag faktiskt en fy jävla rolig släkt (denna sidan av släkten iaf) så det där med att skratta åt skämt som inte är roliga behöver jag inte göra, och när jag tänker efter så småsmutta på vin... hmm, det finns inte heller på etikettlistan på denna sidan av släkten. Här är det bara att vara sig själv och komma i håg att
 det den som skriker högst som också hörs mest..


Kavaj - Hm
Sjal - Hm
Jeans - Lee

 

Karlskoga över helgen

Yes, i eftermiddag bär det av till Karlskoga, Henric har fyllt 30 och har sin 30 års fest i morgon.
Det var länge sedan jag träffade all släkt så det ska bli roligt, och få träffa min familj. Fast dom kommer inte dit förrän i morgon.
Ska nog börja packa i hop allt som jag ska ha med mig sen försöka städa i iordning här lite kanske så christian slipper se röran här när han kommer hem i kväll..


Skämt å sido (visst är det lite komiskt) men inte konstigt att så många unga blir helt förvirrade och får ätstörningar. Reklamen löd. Tuggumi - supermodellens måltid


lindex förvånar

Jag har aldrig varit ett big fan vad Lindex men på senaste tiden har de verkligen tuffat till sig och man kan hitta massa fina saker där. Hittade den sjukt snygga väska på lindex, man kan verkligen inte tro att den är från lindex och endast kostar 249kr.


Beckhams nya frisyr

Ingen har väl undgått den, överallt finns hennes nya frilla. Just nu kanske världens mest omtalade frippa?
Snygg är den ialla fall, annat kan man inte säga. Hon ser verkligen ut som en helt annan människa. Det var på tiden för lite förändring posh!

11:e september

En tragisk olyckans dag...
Först 2001 den fruktansvärda, värsta terrorattacken någonsin, world trade center. Över 200 människor hoppade i desperation ut genom fönstrerna. Totalt dog 2595 människor som befann sig i tornen när det fruktansvärda inträffade, plus att samtliga 265 flygpassagerare dog, plous 343 brandmän och 60 poliser.. Så fruktansvärt många liv..
En tyst minut för dom i dag..
Det är fortfarande helt ofattbart att fatta att något så helt fruktansvärt har hänt, hela världen stod verkligen i chock när händelsen nådde media..


Sen har vi 11:e september 2003, Anna lindh avlider av sina svåra knivskador på morgonen..
Troligtvis Sveriges mest omtyckta politiker...



Högst upp på min önskelista

Allra, allra högst upp på min önskelista står denna underbaring


Så jäkla snygg, vill verkligen verkligen ha den..
Nu ska jag ägna mig åt att kolla på the hills! (favorit serie) Jag är och kommer alltid vara en serie tönt, jag blir helt fast i serier, the hills, one tree hill, grey's, desperate you name it..  Måste sluta upp med det annars kommer det bli det enda jag gör om dagarna..



Jorden går under?

Min syster ringde mig i går, livrädd för att jorden skulle gå under i dag. För er som inte hört detta nonsens så stod det på expressen, 500 forskare eller vad det var sa att det var en domedagsmaskin (maskinens egentligen mening var att återskapa en miniatyr big bang). Jag försökte lugna min syster och förklara att det är bara möjligt om exprimentet skulle misslyckas totalt, men att jorden skulle gå under i dag är inte helt troligt (jag tror inte ett skvatt på det).
Jag trodde att hon lyssnade på mig och lugnade ned sig, men icke. Jag fick precis ett sms av henne "jorden går under kl 7 idag! "
Nej rebecca den kommer den inte göra!! första exprimentet lyckades, du kan andas ut .

I väntan

Sitter och väntar på älsk, men det verkar ta sin tid. Speciellt eftersom han glömmer bort att kliva av så han åker vidare en si så där fem stationer innan han kommer på det.
Jag borde egentligen använda denna tid till att plugga men det övergick till att kladda lite i kollegieblocket. Och då insåg jag att jag saknar faktiskt att teckna lite, nu är tyvärr långt i från så "bra" (eller vad man ska kalla det, bättre i alla fall) som jag en gång var (har inte ens ritat en enda sak sedan i våras) men jag fick i alla fall till en ful fisk


Företagsekonomin avklarad för i dag *en lättnad suck*

Va ned på stan en sväng efter skolan, och köpte den efterlängtade väskan (från bianco), den blir perfekt för min tunga kurslitteratur..



Kilade in på hm en sväng och köpte annsiktsmask och lite andra saker, så ikväll ska jag ta hand om min känsliga hy.
Den är jobbigt känslig, blir torr, får lätt finnar osv.. Det blev även påpekat under annsiktsbehandlingen. Jag måste ta hand om den, den blir extremt lätt torr och irriterad.
Senare i kväll ska vi till Ikea och köpa de sista stolarna till köksbordet och lite andra småprylar sedan har vi allt för lägenheten! Nu jävlar ska det bli ordning här (på riktigt)..

Tisdag


Kavaj - HM
T-shirt - HM
Jeans - Wrangler
Halsband - Snö of sweden

Morgon trött, ska i väg till skolan snart. Måste svepa en kaffe på vägen. Det lär behövas, har företagsekonomi hela dagen. Gillar inte tbanan just nu, alla sitter och snorar och hostar, inte konstigt att alla blir förkylda hela tiden.. Jag har klarat mig hittils, men den dröjjer väl inte länge till antar jag..
Hade en lång pratstund med min syster i går, saknar henne..Vi kommer verkligen bättre överrens nu när vi inte bor tillsammans, helt plötsligt gick vi från att bråka varje dag till att bara prata och skämta.

Jag funderar på om jag ska svänga förbi bianco på vägen hem från skolan och köpa den där väskan som jag trånat efter i säkert en vecka nu.. Behöver en väska där jag får plats med all kurslitteratur, och den skulle bli perfekt. Få se hur länge jag kan hålla mig..
 



Arn - riket vid vägens slut

I går var vi på bio och såg Arn - riket vid vägens slut..
Efter en halvtimme robb "Detta måste vara den bästa filmen jag någonsin sett, den ska jag defenitivt köpa på dvd OCH blueray" (ironi).
Nog för att det hände mer i denna filmen än den första men jag tycker inte att den var bra, den var för långtråkig..
Det enda bra (jag insåg att han va anledningen till att jag såg klart filmen) var den superhärliga norsken Harald. Super härlig attityd.. öl öl öl öl...


Mojito? vad är det för något?

Strawberry daiquiri

Tänkte på en rolig grejj när jag va ut i avesta (nu ska jag fram och gnälla lite), där verkar alla som går ut dricka cider eller öl. Kanske en vitryss, nån shot eller redbull vodka. Men nå andra drinkar det går inte att beställa..
Jag försökte mig på att beställa en Strawberry Daiquiri (min favoritdrink) men det hade dom aldrig hört talas om så det kunde jag inte beställa, så jag tänkte att jaja jag tar väl nått som alla kan göra då.
En Mojito...  Till svar fick jag ett väldigt förvirrat annsiktsuttryck, och frågan "vad är det för något?" så det blev ingen drink till mig, jag fick nöja mig med en grön bacardi.. 


Mojito

Soffbord

Jag är verkligen supernöjd med vårat soffbord!
Köpt på Ikea, sen gjorde vi det lite mer personligt med en plansch, vi funderar på om vi ska göra ett kollage under. Men det får bli ett senare projekt i så fall



First round, first minute*

Stökigt

Stackars stackars älskling, han hatar oreda. Just nu är vi mitt i flyttstöket, va på Ikea i går och köpte nästan allt som vi ska ha, så just nu så är det lite stökigt i lägenheten. Men vi har fått i hop det mesta.
Helgen har gått ruskigt fort, va ut i fredags. Det var riktigt roligt men också väldigt onyktert.
Det är just sånna tillfällen när man ska gå ut som jag är extra glad att Marlene är frisör, hon satte upp mitt hår. En svinrygg blev det, super fint! :)

I kväll blir det bio (vi lär slappna av, och komma i väg från stöket. Det var vissa saker som var slut som vi ska köpa i veckan, kommer ut en bild när vi är helt klara). Vi ska se nya arn filmen! :)
Nu ska jag tvätta *usch

Sköna fredag

Hela förmiddagen ska bli en ta hand om mig själv dag, ska bara njuta och bli ompysslad. Det ska bli så skönt!

Dagens planering
13.00 Ansiktsbehandling på Desires hudvård
15.00 klipptid
17.00 Hälsa på pappa
19.30 middag hos Mikaela och Mattias
(efteråt blir det utgång)


Skulle behöva någonting uppiggande

Jag skulle nog behöva en upppiggande redbull (fast egentligen så tycker jag inte om redbull), sitter och sveper i mig kaffe nu (svart som natten) för att orka med sista lektionen.. Det skulle kännas bra med nå typ av koffeintabletter som man bara kunde svälja så fick man jätte mycket energi, kaffe får man så dålig andedräkt av (det är väldigt synd eftersom jag tycker att det är väldigt gott).  Efter lektionen så ska jag åka till avesta och träffa denna extremt blonda lilla söta sak som jag har saknat väldigt, väldigt mycket kan jag påpeka..  På denna bilden så kan jag säga att detta måste vara Salas häftigaste reklambil! Vi hittade den på Salafestivalen--

Mint te

Har ni varit med om mornar när man bara verkligen inte vill gå upp, då man ställer snoozen på fem minuter längre varje gång den ringer, en sån morgon hade jag i morse, den slutade med att jag gick upp 30 min efter det att jag egentligen  skulle ha gått upp..
Nu sitter jag och sörplar på mitt mint te. I dag efter skolan ska vi plocka i ordning i lägenheten sen ska vi åka till avesta och packa i hop Christians sista saker. Jag ska passa på att få en annsiktsbehandling i morgon och klippa mig (mina toppar har kommit till den där fasen då man skulle kunna dela dom mitt i tu)..

Kollade på idol i går, tycker att det har gått för långt nu. En helt ny jury, varför lägger dom inte bara ned?
Nog för att jag tycker att dom är lite snällare och hyffsat roliga, men det känns för överdrivet..
Men men det är alltid roligt att se uttagningarna när folk gör bort sig *skadeglädje*

En trevlig fika

Kom precis hem, va på stan för att träffa Veronica (som sagt så var det minst sex år sedan vi sågs). Det visade sig att vi gick väldigt bra ihop och hade mycket att prata om. Vi käkade på ett cafe i gallerian (som föresten hade underbart god ceasar sallad) och pratade på sedan kollade vi runt i lite affärer..
Jag köpte ett nytt puder (väldigt välbehövt), det blev ett ett från clinique

Det kostade 255 kr, och ska tydligen vara bra för mig hud så det hoppas jag. MIn hy ser väldigt lätt bland och fet ut. Så jag hoppas att denna funkar..

Jag har lite ångest över vad jag ska ha på mig på henrics 30års kalas nästa helg så jag kollade runt lite och hittade två ganska fina klänningar på gina tricot som jag gillade.       


                                 
Vilken passar jag bäst i?  jag gillar nog den nedersta mest..


outfit


Fick bli en söt klänning från Gina tricot i dag! :)
Efter halva dagen - Älskling fortfarande fast i boken... (kan inte klandra han, den är ruskigt bra)


Ännu mer regn


Regn i dag igen? ser verkligen fram emot att gå runt och släpa på ett paraply idag igen. Och bland det värsta med regn också är att jeansen blir så jävla blöta, de suger åt sig allt vatten som en jävla disktrasa. Så blir det kallt och blött, det gör mig ännu mer förkyld..

"Vad är det bästa med höst?
Jo,kylan som smeker än på kinden.
Alla de underbara färgerna som sitter på bladen.
Att det börjar bli mörkt och man äntligen kan tända de mysiga ljusen.
Att man kan få använda de mysiga halstuken runt sig.
Jag tycker att hösten är allmänt mysig." - Zara Eklund

Hittade den där texten på Zaras bdb, joo visst kan jag hålla med om att hösten är lite mysig när det väl är hyffsat fint väder. Men just förtillfället så hatar jag hösten, jag vill ha mer sommar!! Värme, sena nätter, sol och bad. Nackdelen med hösten är just allt jäkla regn som öser ned och den där mellanvärmen som får en att tveka, ska man ta höstjackan eller sommarjackan?


MItt bodybutter, det luktar så jäkla gott! Helt fast i det, lukten håller jätte länge och återfuktar huden på en gång. Min favorit...  Synd bara att de blir lite dyrt i längden, en flaska kostar 80 kr, och dom räcker inte särskilt länge, en vecka knappt..


Högst upp på min önskelista, så jäkla snygg. Men den kostar 1700 så det har jag inte råd med just nu heller.. Men jävligt snygga är dom..

Nu ska jag göra mig iordning sen kila ned på stan och träffa Veronica. Det måste ha varit minst 6 år sedan jag träffade henne sist.. En släkting till mig som bor i sthlm, jag tänkte att jag måste passa på att träffa henne nu när jag har flyttat hit. Det ska bli roligt!


Morgon te

vaknade för inte så länge sedan, blev en sovmorgon i dag. Det var väldigt välbehövligt..
Sitter och dricker mitt morgonte just nu, jag va tvungen att gå och köpa te i går kväll. Det finns inge godare än mint te och grönt te.. plus att då får jag lite användning av mina snygga filippa K muggar..
Älskling ligger kvar i sängen och läser, han precis som jag fastnade helt i Jens lapidus böcker.. Jag kunde inte slita blicken från dom, och just så verkar han vara just nu. Just nu läser han slutet på Aldrig fucka upp.. Den är visserligen inte lika bra som snabba cash men bra är den! Jens lapidus är lätt min favorit författare just nu, han och Marian Keys. Har precis läst hennes Är det någon där?. Så jäkla sorglig men underbart bra bok..

Regn...

Till min stora besvikelse så spöregnade det i morse när jag skulle till skolan (jag hatar att släpa runt på ett blött paraply hela dagen), och dagen fortsatte inte så bra heller. Vi hade företagsekonomi hela dagen, jag tror att den kursen skulle kunna vara riktigt roligt faktiskt om det bara fanns ett bra kursupplägg. Men nu med den lärare som vi har (inga namn) så går lektionerna ut på att vi heela dagen ska sitta och skriva av tavlan och det tycker jag är väldigt jobbigt... och dessutom riktigt tråkigt, speciellt när det är en såpass rolig kurs egentligen..

Det var så kallt i går morse så jag fick inviga min höstjacka.. Den är mysig men jag hade nog velat ha lite mer värme innan hösten faktiskt..


 Älskar min Hermés sjal, den kommer jag aldrig tröttna på...


Vinterkyla

I morse när jag vaknade hade jag kunnat göra nästan vad som helst för att få ligga kvar och mysa lite, det var så kallt i rummet, och inte blev det bättre när jag stack ut huvudet och möttes av iskall kyla.. Det måste ha varit runt nollgradigt i natt..
Eftersom jag är en riktig fryslort så invigde jag min nya höstjacka i dag:)

Pgr av insparken förra onsagen så misade jag finalen på Projekt Runway, men jag hann se slutet av reprisen i lördags.. Och till min förtjusning så vann den jag ville skulle vinna, Christian endast 21 år (yngsta vinnaren någonsin), jag tyckte verkligen att han var bäst under hela säsongen, hans personlighet var ju helt underbar..



Idag ringde jag och bokade en annsiktsbehandling, det tycker jag att jag är värd (det är allt för sällan vi unnar oss det, fast än det är så behövande. Har kvar presentkort på desirees sedan studenten så ska passa på att använda det nu, ska bli så skönt att bli ompysslad..


RSS 2.0