Vårväder och flyttstök

Nu kan till och med jag hålla med om att det är stökigt, det är ett riktigt flyttstök! Flyttkartonger överallt, nedtagna gardiner, ekar till med i lägenheten.. I morgon tar vi över nya lägenheten!!! (längtar)

Annars har det varit en grymt härlig vårdag, det var varmt! Det blev en fika på stan med classmates, sedan strosade jag runt lite ute och njöt av solen.


Kör på chanel inspirerade strumpbyxor från Lindex i dag,  I love them!!


Men vi skulle ju bara äta middag?

Det skulle vara en lugn kväll, jag skulle vara fit for fight i dag ändå vaknar jag med jordens bakfylla och vinet från gårdagen kommer upp och hälsar på igen (ett mindre trevligt besök måste jag påpeka)
Det blev middag med Jessy på East, jag råkade kanske överdriva något med den grymt starka såsen men det var underbart gott. Och lite vin till det, sen lite mer vin och yttligare lite vin, sen när anton, jacob och linus kom så kom även shots in i bilden, sen var Linnsey inne i dimman...

Kl 17:00 är jag människa igen, fit for fight, redo för nattens bravader. Vi ska fira Maria som fyller 23, det kommer firas med en femkamp på Ballbreaker. 


My Good reputation, värme och alkohol

Det är sommar det. Vickis har smittat av sig av sin sommarnostalgi. Smsen med minnesvärda låtar gör underverk.
Tåget till Sala (av alla jävla ställen), kyler alkoholen i bäcken, skriker halsen av oss till Hardcore superstar! Dansar på bänkar, skapar oss ett namn i Salastaden. En varm sommarkväll som slutar med ont i fötterna, en rejäl bakfylla och ingen röst dagen efter.
Det mina vänner är ett  bondställes svar på en lyckad utekväll, inga utgångar på en massa krogar där inte, ingen fräsch uteservering, lite bänkar, en bar och ett band och en massa vänner..
Det är jag jävligt nöjd med! Sånna kvällar borde göras oftare.. 
Vad krävs egentligen mer för en lyckad sommarkväll?




Balmain Balmain Balmain

Man kan inte göra annat än att bara älska Balmains skapelser, jag vill ha alltihopa!!




Dagens önskeoutfit



Klänning: Camilla and marc
Skor: Alexander McQeen
Väska: Roberto Cavalli

Våffeldagen

I dag är det ju våffeldagen, men jag har i dag inte ätit en enda våffla och kommer inte göra det heller.
Va helt enkelt inte sugen på det, i stället gjorde jag en grymt god Thai/kyckling-gryta med pasta till.
Gott gott!! kokosmjölk och massor med Röd Curry (starkt ska det vara)


Snälla mamma...

Eftersom jag vet att du är så grym på att läsa min blogg och snoka på varenda ställe du får chansen så..
I 20 års present så vill jag så hemskt gärna ha en sån här namnring med mitt namn.. Kanske med ett matchande armband om jag varit riktigt snäll?
De finns att beställa på http://supastar.se


Ge mig värme

Efter veckors letande efter den perfekta Jumpsuiten så har jag äntligen hittat en som jag gillar!
På H&M, 298:-. (KAP!, skynda fynda)
Så nu får gärna värmen komma så man kan dra på sig den..

Sommrigt värre


Dessa sandaler från Nelly tycker jag var riktigt sommriga och fräscha att springa runt med


Metall Glads SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMMetall Glads SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Skopunkten imponerar

Jag har aldrig tidigare gillat skopunkten, men denna vår imponerar de på mig lite granna. De har snygga budget gladiator sandaler för 299:-


Sandal från Skopunkten.com



Sandalett från Skopunkten.com

Dagens önskeoutfit




                                           
Klänning: Alice + olivia
Väska: Marc by marc jacobs
Skor: Christian Luoboutin
Armband: Kara by Kara Ross



Gina vs Elise

Ginatricot har gjort en kopia på elise ryans populära klänning..
En billigare variant för den som inte har råd med orginalet, 299:-

Slapp söndag

I går blev det middag och drinkar på TGI Fridays, lika gott som vanligt och det var riktigt roligt att träffa lite sandviken människor.
I dag är det en riktigt slapp söndag, började morgonen med en promenad, sedan har dagen fyllts med att kolla på två filmer. Patrik 1,5 (som jag fullkommligt älskar) och Gran Torino, med clintan. Den var inte alls som jag förväntat mig, men den var bra.
Nu ska jag garva till Wipe out, typiskt Linn humor. Skadeglädje, jag fullkomligt älskar pogramm som wipe out och ballar av stål.

Sovmorgon

Haft en grymt slö lördagsförmiddag, sov till halv elva sedan har jag legat och kollat på en massa OTH avsnitt fram tills nu, kl ett. Slött, slött.
Men så får det vara när det är helg!
I går var jag sminkmodell åt KAOS, fick två olika makeuper i härliga vårfärger! (slänger upp bilder sen så fort jag får dom).
Sedan blev det nån öl/vin (för min del vin) med glad och maria och deras vän från Australien som var här och hälsade på i kylan. Då kunde ju jag inte låta bli att fråga om hon det är så mycket ormar i  australien som alla snackar om, jag har ju alltid velat åka dit och kollat på kängrus och delfiner. Men jag är totalt livrädd för ormar. Tydligen så hade hon aldrig sett någon fri ute, jäkligt skönt att höra.
Då kanske man vågar ta sig dit.

I dag ska det bli riktigt roligt att träffa johanna, en vän från Sandviken är här och gör sthlm i helgen med sin pojkvän. Var så grymt länge sedan jag träffade nån från sandviken överhuvudtaget, så detta ser jag fram emot så sjukt mycket!!
SKa göra mig iordning nu och möta upp dem på stan!

Dagens önskeoutfit

 



Topp: Zac posen
Skor: Christian Louboutin
Jeans: Acne
Väska: Chloé

Hur påverkar finanskrisen vårt sexliv?

Jessica fick det mest klockrena sms jag någonsin läst i morse. Jag bara måste dela med mig.

"Jag vet inte om det är finanskrisen eller min insikt om att vi kvinnor klarar oss bra utan männen. En cigg, ett glas rött och en FET dildo är de som behövs för att överleva i en värld där svartsjuka, triangeldrama och smutskastning är ens vardag. Då tänder jag bara ett ljus, släcker lampan, tar fram mr rabbit och tänker på brad pitt och hans PITT!!!"

Man kan ju inte göra annat än att älska Balmains skapelser

Om jag hade guldbyxor..


18 års gräns på energidryck!

Morgon trött, rycker snabbt med mig en metro på väg till tunnelbanan. Kollar på första sidan och undrar vart jag har sett den där blonda tjejjen förut, jag kännde igen henne så väl!
Läser vidare lite med mina morgontrötta ögon, och hittar ordet Ica och Sandviken i texten. Då slår det min trötta hjärna, vi har ju jobbat på samma ställe. Det var ju Malin!
Vaknade till och läste lite noggrannare och hittade en kortare kommentar från farbror också.
Det trodde man aldrig att lilla sandviken skulle utmärka sig så, så de hamnade på första sidan på metro.




"Skolungdomar blir ”speedade” av energidrycker. Nu inför flera handlare 18-årsgräns. Nu är det inte bara köp av folköl som kräver id-koll i Sandviken. I måndags införde Ica Supermarket i Björksätra 18-årsgräns för energi­drycker. Beslutet beror på en ”tyst vädjan från lärare och föräldrar”, säger Fredrik Hedberg, köpman på Ica Maxi i Björksätra: – Eleverna struntar i lunchen. De köper en chokladkaka och två energidrycker och sedan är de tvärhöga. Problemet med rastlösa skolungdomar har eskalerat det senaste halvåret, enligt Hedberg. Och nu följer flera butiker i Ica Supermarkets fotspår. Coop och Ica Maxi i Sandviken inför också åldersgräns.
 – Vi vill inte vara de som säljer drycken om alla andra slutar, säger Claes Göran Rydberg, köpman på Ica Maxi.

Migrän

Skulle fika en sväng med Linn i dag, och det blev verkligen bara en sväng. Usch jag kände mig inte nå social alls. I dag har jag migrän för andra gången i mitt liv. Och jag är så sjukt jävla tacksam att jag inte haft det fler gånger, det skulle jag inte klara. Tycker så synd om Vickis som har det ofta.
Illamående, helt yr, huvudvärk, det känns ständigt som att jag ska svimma..

Hittade ett sjukt bra kap på Gina i dag, perfect väska att matcha mina nitsandaler från bianco med..




Vårvädret här kommer jag!

Äntligen klar med hemtentan, nu ska jag ut i det fina vårvädret!! Blir en latte på stan med Linn.
Í dag orkade jag fixa håret lite snabbt också, det blev ett hårband av mitt eget hår! Gjorde en fläta och snurrade över huvudet typ! Blev snyggt tycker jag!


Det är vår ute!

Det är äntligen här! Den otroligt efterlängtade våren!! blå himmel, sol, åtta plus grader!
Och vad gör jag?
Jo jag sitter inne!! Jag vill inget hellre än att ta mig ut i solen! Få en efterlängtad energikick av solen!
Så fort jag klar med den här j*kla hemtentan så ska jag ta mig ut!!
Nu fattas bara lite mer värme och uteserveringar! (tänk att jag aldrig blir nöjd, haha)


xoxo

I går hade jag Gossip girl maraton, det är så bra. Jag orkade inte vänta till på söndag för att se hur det går för dem, har två avsnitt kvar nu som jag tänkte kolla på när jag är klar med hemtentan sen kommer den eviga väntan efter nya avsnitt..


Ingen har väl missat?

Att man numera kan göra en "provdocka" på H&M´s hemsida, som ser ut ungefär som en själv, man ställer in kroppstyp och vikt och grejjer, man kan till och med ladda upp ett eget foto till annsiktet. Allt för att man ska kunna se hur kläderna kommer se ut på en själv (allt ser ju alltid bra ut på modellerna, men sen när man får hem det så blir man oftast lite besviken). In och prova!



Den roligaste dagen på veckan?

Usch vilken tråkig dag, suttit och väntat halva dagen på en från Hsb som skulle fixa vår dusch, nu är äntligen det fixat.
Då är det dags att ta tag i tvätten, och eftersom det var ett bra tag sen  vi tvättade nu så är tvättkorgen överfull. Lillen är på jobbet och enda lediga tiden var nu under dagen så jag lär fixa det själv..
Ser verkligen fram emot att spendera kommande tre timmar med att springa fram och tillbaka mellan lägenheten och tvättstugan (som befinner sig i ett annat hus). Roligare kan man ju ha..


I want a Jumpsuit!

Från: Asos



Chicy.se


Lindex

Fika och avundsjuka

Tog mig in till stan för att fika med Linn, riktigt roligt att se henne igen. Hon har varit borta ett tag nu.
Hon var mer brun än vad jag väntat mig, och jag blev så sjukt avundsjuk. Hon har spenderat senaste veckan i Egypten, och bara latat sig i solen och havet. Jag vill också bli brun (inte solarie brun, utan sol brun. Solbränna har en så mycket finare gyllene färg än solariebränna). Hon var så brun och fin, det riktigt lyste om henne!
Hon hade fått en dos sommar (värme+sol+bad), precis vad jag skulle behöva just nu.

Laddade upp med lite nagellack i dag som kommer få matcha min bränna i sommar i alla fall (vilket gör att jag längtar ännu mera).
Dessa färger ( från mavala) kommer synas på mina naglar

1. Freshy
2.Nice (nummer 72)
3. Black (nummer 48)






ledigt mysigt klädd outfit i dag,
sköna jeansleggings från gina,
vitt linne från bikbok och svart cardigan från H&M
och väska från DKNY



Man är ju fortfarande en teen

Ju äldre man blir ju mer bakfull blir man, eller? När de galna (dvs unga fjortis) åren då alkoholkarriären tog fart så visste man inte vad bakfylla var, de är få gånger som jag verkligen varit riktigt riktigt bakis. Men det verkar som att ju äldre jag blir ju mer bakfylla får jag uppleva. Ju mer sliten och trött är jag dagen efter.
Men nu låter det ju som att jag är närmare 30, när jag inte ens fyllt 20 än. Jag är ju trots allt bara en "teen" fortfarande, men ändå så var jag mer död än levande i går.
Kallsvettningar, skakningar och illamående hela dagen (jag var verkligen zombie), till och med i dag så känns det lite men idag är jag åtminstonde människa igen!
Fick i uppdrag av åsa att hitta ett bakispiller till henne i födelsedags present som verkligen FUNKAR också! Om det skulle dyka upp ett sådant någonstans, skulle ni kunna informera mig om detta då?

Men kan det vända när man passerat 30, börjar bakfyllan minska då?
De gånger jag sett min mor varit ute och kommit hem vid fyra, så har hon ändå varit värsta dyrasellkaninen kl sju på morgonen! Pigg, go och full fart iväg för att skjutsa syskonen till matcher osv osv.
Hur går det till?! jag kan ju tycka att eftersom jag ändå är en kopia av henne utseende mässigt att jag kunde ha fått ärva den genen också! (det vore inte mer än rättvist)


Return the favor




LC

Man kan inte göra annat än att älska Lauren Conrads stil, den är alltid så stilren och sofistikerad.
Älskar denna outfit. Så grymt snyggt matchat.


Blev är sugen på att införskaffa mig en blommig svart kjol efter att ha sett denna outfit, och hittade en riktigt söt
på Chicy.se . Får se om den kanske blir min en vacker dag!

Bakfull?

Det stinker bakfylla, det smakar gammal alkohol och rök i munnen, ligger kläder över hela lägenheten. står redbull burkar i hela köket, man hittar Åsa och jessy i soffan framför tv:n, jag tror det blev utgång i går?
Det blev lite förkrök hos Kim med lite classmates sedan bar det av till grodan och det hela avslutades på fashion med inställningen att bli fullast på stället. Det gick ruskigt bra i alla fall.
Finns massor med bilder på facebook för de intresserade.

Detta blev kvällens outfit!





Bianco

Efter en god lunch på Nationalmuseet, så var jag tvungen att bjuda lillen på en Chai Latte (eftersom han aldrig någonsin smakat det). Han gillade det! (eller så låtsades han bara för att göra mig ledsen men det tvivlar jag på).

När jag ändå var på stan så kikade jag runt lite, och vad hittade jag då? jo kanske snyggaste sommar sandalerna. Jag försökte övertala mig själv att jag inte behöver ett par och åkte hem i stället, men halv vägs hem så ångrade jag mig och tog tunnelbanan tillbaka.. Bra linnsey, bra!


Lördag morgon

Ingen sovmorgon i dag inte bara för att det är lördag.
I går blev det en myskväll med pojkvän, jag satt och asgarvade till Sunes sommar (ibland kommer barnet fram i mig). Jag tycker "Rudolf" är för härlig!
I alla fall, nu ska vi in till stan för att luncha med mormor och morfar på nationalmuseet tror jag var det. Mina morföräldrar är så kulturella jämfört med mig, det konstaterade jag för länge sedan. Det första de vill göra i nya städer är att kolla på byggnader medans jag vill spana in affärerna, oftast brukar det gå att kompromissa och lösa så båda får som de vill.


Fredag!

Äntligen efterlängtade fredag. Dock har ju denna vecka varit riktigt slapp ändå.
I går började vi packa lite smått för flytten,
usch jag bävar mig för sista veckan i denna lägenhet när den är full med kartoner!

Nej om jag skulle ta och göra nå vettigt, gå och sola kanske. Jag skulle verkligen behöva jobba fram en bränna. Eller ta en vända ned på stan och knuffas med alla människor?
Jag tror att jag tar mig ned på stan och sväng!
Hälla i mig en underbart go Chai Latte på Expresso house känns otroligt lockande. .


Jag behöver en dos av Wilma!

"Jag är en gummibjörn, jag är en godisbjörn" Den irriterande sången ekar i huvudet. Jag fick en rejäl dos av Wilma när jag var i Avesta, och nu saknar jag henne jätte mycket. Små barn är så mysiga, jag älskar deras energi. Jag skulle vilja ha den. Hon sjöng och dansade till denna irriterande låt, riktigt charmigt och hon tröttnade aldrig på det. Man blev glad bara man tittade på henne.
Hon är mitt energi/lycko piller! Och jag behöver en dos av henne i dag känner jag!





Jag fullkommligt älskar jackan som inköptes i går, känner att den kommer användas flitigt. Och så här kommer den matchas!



Jag var en av de lyckliga

Gina släppte en orkestjacka, balmain inspirerad och sjukt sjukt snygg!! Självklart såldes denna skönhet slut på direkten, jag var en av de lyckliga som lyckades komma över en!
Jessy också!
Blev en vända med henne på stan i dag, som har konstaterat tidigare så har vi likadan stil så vi köpte faktiskt exakt lika dana kläder i dag.



Let´s go the greek style! Hittade en riktigt fin klänning på gina som hade en touch av grekland/gudinna. Mycket fin, kommer matchas med hårband från Hm och gladiator dojjor, plus en solbränna! Så kan någon ge mig sommar nu tack?!

Gold diggers

Nu ska jag gräva ned mig i denna sjukt grymma bok! Det är den perfekta Linn boken! Den är skamlös, det är överklass, det är jetset liv och intriger. Skriven av Tasmina Perry som slog igenom med "Pappas flickor".
 Det kan inte bli bättre. Det enda som fattas är värme, en solstol att ligga i och en paraply drink,
men man kan ju inte få allt.




Nackademin

Just nu skickas Nackademins katalog för  HT 2009, där kan man hitta bland annat mig.
En bättre måndagsmorgon kunde man ju ha fått... Men men, vår lärare tomas ser ju nöjd ut i alla fall!

Det är sommar!

På Nelly i alla fall, utanförfönstret ligger snön! Mycket deprimerande. Men oj vad glad man blir när man kollar hur mycket underbara sommarsaker Nelly fått in..
Framför allt alla snygga sommarskor! Man skulle ju vilja ha alltihopa.



Ännu en helg

har gått. Fan vad tiden går snabbt, men ändå verkar det inte bli vår snart.
I går blev det en vända på stan, sedan middag med glad och maria på en indisk resturang (Cumin Club), helt otroligt gott var det. Men starkt. Blev lite vin och kortspel hemma hos dom senare och jag och lillen sov även över där.
Lunchen blev på stan och nu är jag äntligen hemma igen, och har egentligen ingenting vettigt alls att dela med mig av.

Fredrik fyller år i dag! Shit, bara ett år kvar till gubbe! Nästa år blir det storfest! Grattis grattis i alla fall! Saknar dig, saknar allihopa. Framför allt syster som jag fått en så sjukt bättre relation till nu när vi  bor isär och inte kan rota i varandras garderober.

I kväll kommer jag vara bänkad framför tv:n, först lite OTH, sedan gossip och efter det så ska jag garva till Wipeout! Tror att det kommer vara riktigt bra, ser så sjukt jäkla roligt ut. Men ont måste göra alltså:P
Om det är nått jag har så är det skadeglädje!

Confessions of a Shopaholic

Årets chick flick kommer lätt att vara filmen Confessions of a Shopaholic.
Filmen är baserad på Sophie Kinsellas bok och handlar om en singeltjej som älskar att shoppa. Huvudrollen spelas av Isla Fisher.
Detta är det ett mycket stort Måste på för min del! Högst upp på prioriteringslistan!
Jag kommer sitta där, förtrollad, helt besatt,
i biosalongen, på Preimärdagen
och bara njuta av denna
 troligtvis underbar film!!



Tisdag

I dag har jag bokat en intensivkurs i sommar så jag kan få ett körkort någon gång, helst innan 30 års åldern. Det var väldigt tufft att få tid, men de kunde klämma in mig. Det enda problemet var halkbana, då de inte fanns tid för den då (har bara tid att vara i sandviken i två veckor) men den kan fixas här i sthlm.
Precis, jag kommer göra intensivutbildningen i Sandviken, då jag redan är inskriven där och jag gillar deras lärare och bilar.

I dag är vi lediga. Jag gillar inte att ha lediga dagar mitt i veckan, alla andra jobbar eller går i skolan under dagen så det finns inte så mycket att roa sig med. Det blir lite plugg, lite slapp. Borde egentligen tvätta och städa i dag, ska kila ned och kolla tvätt tider snart tänkte jag. Men det känns ju inte så lockande.


Hittade lite ruskigt gammla kort på mig i går. De första är ca 4 år gammalt och tog precis när jag började gymnasiet, de andra togs i tvåan tror jag. förändrats har jag ju gjort ser jag, väldigt mycket också skulle jag vilja påstå.
Shit vad fort tiden går.


Lauren conrad tar ett stadigt tag om pennan




Den första boken, L.A Candy, ur hennes bokserie som kommer att innehålla tre böcker, kommer att släppas den 16e Juni i USA! Det är en fictional berättelse om en 19 år gammal tjej som heter Jane Roberts. I novellen, så närmar sig en producent de två huvudpersonerna och vill att de ska vara med i en reality version av Sexy and the City.

Jag kan knappt bärja mig, hoppas hoppas den kommer till Sverige! Det känns som en typisk Linn bok (jag som älskade Hollywood fruar, gossip girl, Alla var där).

Det har varit helg

och helgen har spenderats i dalarna, i lilla Avesta. Helt ärligt så var det knappast ett dugg roligt att vara tillbaka. Det var lite roligt att träffa människor man inte sett på länge, men shit vad glad jag är att jag flyttat där i från. Det är en viss stämmning/känsla i avesta, som jag inte gillar. Inte gillar alls. Jag trivs här, jag gillar "storstan" eller vad man ska kalla det;)

Men jag spenderade massor med tid med mina små syskon Wilma och Emilia om dom har varit saknade!!!
Det blev en massa kortspelande, jag fick tokstryk i vändtia, men vann överlägset hela tiden i finns i sjön (nej jag är ingen sådan där snäll storasyster som låter den mista vinna bara för att den är liten och söt).


RSS 2.0