Tattueringsmässan

Lazy sunday, jag hatar söndagar.. Det är ett under de ggr jag faktiskt tar mig ut genom dörren på söndagar, men detta var en sådan dag.. Jag och christian mötte upp knös och jessica sedan var vi på tattueringsmässan i münchen bryggeriet.. Det fanns massor att kolla på där, både fina och mindre fina tattueringar och piercings..
Vi såg även en massa snubbar som man verkligen inte ska bråka med, folk från HA (hells angels) outlaws mm, det var lite häftigt. Har läst svensk maffia för inte så länge sedan, så man har läst om alla sjuka saker de gjort..
Men men det är deras värld (lockande på ett sätt för många kanske, men en värld som jag aldrig kommer förstå mig på faktiskt).

Nu ska jag och älskling bara slappa och ta det lugnt och ha en riktigt lazy sunday..

Tvättdags

Idag har jag min första tvätt tid här, har hunnit gå igenom alla maskiner nu väntar jag bara på att det ska torka... Känns bra att ha det gjort, i veckan ska jag nog hämta min sista kläder som är kvar på kungsholmen..
Lagade en jätte god lunch i dag som jag aldrig provat förut:) Pasta med Kyckling, paprika (gul) och chili/peppar Creme F, det blev jätte gott:) I kväll blir det lax (det gillar jag väldigt mycket, och det är ju så enkelt att tillaga). Haha tänk att jag skulle kunna laga mat, det trodde jag aldrig om mig själv för ett år (eller kanske bara ett halvår när jag tänker efter) sen, det enda jag lagade då var fiskpinnar och köttbullar med snabbmakaroner..
Vad vuxen jag börjar känna mig *garv

Syster ringde tidigare i dag och gjorde mig allmänt glad.. Insåg att jag saknar henne faktiskt jätte mycket fastän vi bråkade nästan jämt. Men hon hade så mycket konstiga och knäppa saker för sig hela tiden (plus att hon lyckades säga massa roliga och klockrena kommentarer hela tiden) som gjorde att man då och då kanske mitt i ett bråk bara började asgarva.. Jag saknar henne...  och min bror som är den mer normala av dom två:)
 (<----- syster)

Tacos och vin

Det har varit en väldigt trevlig kväll...   Jag, lillen och knös käkade lite tacos och drack lite vin och öl. Vi har pratat lite skit med hannibal i bakrunden (jag har försökt stänga av hörsel och syn (jag är väldigt känslig för skräckfilmer, det värsta jag sett är Saw 4, då kunde jag inte sova på hela natten).
Efter maten tog jag hand om disken medans de satte i hop vitrinskåpet vi köpt, det blev jätte fint. Ska köpa fönsterputs i morgon sen ställa in lasse Åhnerg serien i morgon.. I morgon ska jag även tvätta för första gången här..  En väldigt tråkig syssle men som tyvärr måste göras *suck.

För övrigt så måste jag säga att jag trivs väldigt bra i lägenheten faktiskt. Den är ganska liten (ca 30 kvm, vi bor två st här) men det är känns även välsdigt mysigt. Det är en bra planlösning så det känns mycket större faktiskt..
Nu ska jag smörja in mina händer för dom håller på att ta dö av uttorkning (jag har jätte lätt för att bli väldigt torr av händerna så jag älskar Vaseline - hand and nails, den funkar jätte bra. Den återfuktar mina händer samtidigt som den stärker mina naglar)..


Så sjukt snygga tavlor

Hittade en sida för ett tag sen men så sjukt snygga tavlor. Jag skulle så gärna vilja ha nån tavla där i från, synd bara att dom är så dyra.. Det är denna häftiga tavla som föreställer Madonna som lockar mest... Man kanske skulle ta och önska sig den till jul eller när jag fyller..  Denna tavla, plus massa andra häftiga tavlor hittas på www.lepop.se



I dag i skolan så hade vi säljteknik hela dagen, det var riktigt roligt. Det är inte så svårt, man lär bara träna upp sig att vara snabb och lyhörd.. Vi fick träna på ABF metoden (vilket står för för argument+betydelse+fråga)..
Nu ska jag ta och läsa igenom alla anteckningar, sen ska jag plocka iordning här i lägenheten innan christian kommer, annars det blir sopsäcken för alla kläder och sånt som ligger där de inte ska (oftast i soffan)... Och det vill jag ju helst inte..


Ibland börjar man ju undra

Ibland vill man verkligen ställa frågan rakt ut "är du helt j*vla dum i huvet?!"
Jag blev så fruktansvärt irriterad i dag på en kärring (jaa, ursäkta mitt ordval men det är exakt vad jag tycker att hon är).
Det var runt tre tiden på tågstationen, en gammal tant (runt 80 år) bara ramlade i hop helt hjälplöst. Som tur var så skyndade några snälla, vettiga människor fram och hjälpte henne och såg till så att hon inte slog i huvudet...
Den stackars damen var helt borta, såg jätte förvirrad ut.. Så hör jag hur en kärring (den som jag tidigare nämnde att jag blev så irriterad på, för att beskriva henne bättre så kanske jag kan säga att hon var nog runt en 40 år) skrika åt den stackars tanten
-" Måste du sätta mitt i hela jävla gången!!! Akta på dig, jag ska med tåget!!!!! Fy fan vad less jag blir"
Jaa exakt så skrek hon sedan suckade hon en säker tusen ggr och beklagade sig...
OM DU SKA MED ETT TÅG, SE DÅ FÖR FAN ATT VARA DÄR I TID!! HON KAN VÄL INTE RÅ FÖR ATT HON RAMLAR I HOP, HON HAR JU INTE VALT DET SJÄLV!!!
Blir så irriterad på sådana där människor...



Kom nyss hem, va och hämtade lite saker på kungsholmen som jag har kvar där sedan var jag och handlade massa taco grejjer till i kväll.. Nu ska jag plugga lite sedan börja med maten, så den är klar när de andra kommer..


6.38

är klockan *gäsp. Det är så typiskt att man måste gå upp när man sover som skönast.
Springer runt och lyssnar på Jordin sparks - tatto, det är min nya "tjata sönder låt" (jag är expert på att tjata sönder låtar).
I dag har jag säljteknik hela dagen, det ska bli roligt. Dom lektionerna tycker jag är roliga:)
Får se vad som händer i kväll, det verkar som att Christian och Ola kommer hit och vill ha lite mat (tacos får det bli i så fall, det är lättlagat och jag har inte ätit på över en vecka. Jag skulle kunna leva på tacos).


Älskar min sjal som jag köpte för någon vecka sedan på hm, den passar så bra till allting:)
Nej nu ska jag fixa det sista, sen ta mig till skolan.. Ska nog fixa en kopp kaffe på vägen också, det finns inget godare på morgonen än kaffe (mjoo, möjligtvis den där fräscha smaken i munnen efter att man borstat tänderna).

Hur sthlm påverkar en

Det är faktiskt ganska roligt, precis när jag hade flyttat hit så kunde jag se människor på t-banan som började stampa och bli stressade om t-banan kanske var en minut sen. (eller bara när dom väntade på den också) Jag tyckte att det var lite väl fånigt, jag kunde lika gärna stå kvar där i femton minuter (ingen brådska liksom, jag är ju van med småstad där bussarna går två ggr i timmen). Men nu när jag bara har bott här i en månad ungefär och jag är redan lika dan!!!

Det trodde jag aldrig...


Varit på stan en sväng, köpte dom här fina höststövlarna från vagabond..





Dom hade Rea på ur &penn så jag kunde ju inte låta bli.. Jag försökte men jag kunde verkligen inte, jag föll direkt för den

Christian är i avesta så jag är helt ensam, vilket jag tycker är helt värdelöst.. Finns inge tråkigare än att vara själv hemma. Speciellt ensamt när man ska äta lunch. Och för mig som hatar att laga mat. Jag förstår inte varför människor tycker att det är roligt att laga mat, det finns så mycket annat man kan lägga ned sin tid på.. Men jag tycker nog att lyckades få i hop en fin liten lunch ändå:)

Bakad potatis, lite stekta kantareller, ungstekt lax och lite chili creme F.
mums*


Insparken

Jaa vad ska man säga.. Roligt vad nog förnamnet till den kvällen..
Kvällen började med att några i klassen möttes upp i Vasaparken och drack någon öl, vi försökte även lära oss varandras namn (men jag tror nog inte att jag kommer i håg alla namn i dag dock, men i går gick det bra).
Sedan vandrade vi vidare till skolan (vi hade fått order om att mötas på baksidan av skolan, på innegården), där väntade en liten överraskning till oss.
Dom hade ställt upp en barnpool som dom hade fyllt med is och en massa öl och cider, sedan stod det även en massa vinboxar på sidan.. Vi fick mingla och dricka ett tag..

Sedan var det dags för lekar,vi blev uppdelade i 12 lag.
Sen blev det staffetter, första rundan skulle vi springa fram, dricka upp ett glas rosevin, sen springa tillbaka..
Det gick ju hyffsat bra (rosevin är inte så svårt att svepa), men andra staffetten däremot.. oj oj oj..
Norsk fylla (undrar om dom i Norge kallar detta för Svennefylle, någonting säger mig att de borde göra det), vi skulle springa fram, dricka ett glas öl, sen snurra med huvudet på den där pinnen i fem varv. Sen skulle man försöka (observera försöka) springa rakt tillbaka. HA ha, rakt vad väl inte riktigt hur jag sprang.


Mer mingel, sedan middag.

Rostbiff och potatis sallad (det kanske inte var så fancy direkt, men ganska smart när man ska servera så många). Runt borden lät det mer som ett högstadie eller någonting. Nån tyckte att det var roligt att skrika Disco Disco, så jag och Sandra vandrade vidare till ett annat bord.. (det slutade med att de flesta bytte bord).

Sen började vår pogramledare sjunga, det var väldigt, väldigt oväntat!  (ett finger för tomas)

Sedan drog vi (några stycken som tröttnade på att vara där) till Fridays, och drack en massa goda drinkar..
Linda smugglade in lite chicken bitts från MC, för att hon var så hungrig..

Om jag ska sammanfatta kvällen så kan jag bara säga att den var så grymt jävla rolig!!!


what to wear...

Undra hur många ggr man ställer sig den frågan per dag? fan vad ska jag ha på mig??
Jag är en sådan där människa som kan byta om tre ggr på morgonen innan jag går ut, bara för att jag inte kan bestämma mig..
Självklart att jag vill se bra ut på insparken, men grejjen är att jag har ju inte hunnit få hit alla mina kläder än (har en massa grejjer kvar i lägeneten på kungsholmen) så hade jag inte så mycket att välja på. Faktiskt knappt någonting, så det blev detta. Det får faktiskt duga..


Har äntligen hittat mig D&G klocka, som jag gav min syster skulden för att den
var borta, men egentligen så var det jag som hade glömt den i reseväskan. Den ska jag självklart ha
på mig i kväll:)
 (dålig bild, blixen på min kamera börjar bli konstig, vet inte vad det är för fel riktigt, men å andra sidan så har jag aldrig varit särskilt teknisk)

Ikea

Varit på Ikea nyss, vitrinskåpet hade kommit in i morse så vi köpte det.



Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig iordning. Det blir inspark i kväll:D
Mamma ringde en sväng, saknar henne..

Hittade en så rolig grejj

På aftonbladet, som jag bara måste dela med mig av (för er som inte läser aftonbladet).

Så vet du om ditt barn är Brat
Brat. Illustration: Jens Larsson Brat. Illustration: Jens Larsson

Om din son ser ut som Daniel Collert, före detta pojkvän till kronprinsessan Victoria, håll hårt i plånboken. En brat bränner studiebidraget på att se rik ut och skräcken hos varje brat är att bli avslöjad som fattig.

Bratkulturen handlar om att ha så kul som möjligt och vägen dit går genom att beställa helrör på krogen och att sittdansa till "spritmusik", alltså glada eurodiscohits.

Nybörjarbrats bär pikétröjor i grälla färger. Modeidealen är pojkarna som snurrade runt kungabarnen i slutet av 90-talet. Varumärken som Gucci, Prada och Ralph Lauren är populära. Killarna har fläskkotlettfrisyr och tjejerna dränker läpparna med läppglans.

Politiskt är det slagsida åt höger. Beteendemässigt är det en mix av morfars artiga hövlighet och tonårsidioti.

Riskerna med att vara brat är leverskador och att de bränner pengar de inte har. Eftersom fler än ett fåtal ungdomar på öfvre Östermalm i Stockholm identifierar sig med bratkulturen hittar man brats i varje svensk stad.
Så vet du om ditt barn är Punkare Punkare. Illustration: Jens Larsson Punkare. Illustration: Jens Larsson

Har din tonåring en säkerhetsnål i näsan? Hör du textrader som "Lim e mitt livsmotiv" genom sovrumsväggen? Då är du stolt förälder till en punkare.

Punken föddes i slutet av 1970-talet. Sångarna skrek fram sitt missnöje. Denna råbarkade asfaltmusik hade då som nu "alla kan" som sitt viktigaste budskap, vilket innebar att många som inte kunde spela gjorde just det.

I Sverige är två sorters punkare vanliga. Kängpunkarna bär skinnjackor sprängfyllda med nitar och anarkist-A:­n. Kängorna har lagats med silvertejp. Favoritbanden, Discharge, Moderat likvidation och The Exploited, gapar om politik. Kängpunkarna är samhällskritiska, med slagord som "krossa rasismen". På festivaler som Punk Illegal springer de runt berusade med sina mäskdunkar. Kängpunkarnas snällare kusin är trallpunkarna. De lyssnar på Charta 77, De lyckliga kompisarna och Jimmy Kry, bär bandt-shirts och kammar bara tuppkam ibland.

Punkarna finner man i närmaste stadspark, men de håller sig ofta för sig själva. De så kallade parkfesterna är en ursäkt att sitta på gräsmattan och dricka billigt vin. Det är sällan slagsmål när punkare super till, men andra kan bli provocerade av dem.

Så vet du om ditt barn är Hiphopare
Hiphopare. Illustraton: Jens Larsson Hiphopare. Illustraton: Jens Larsson

Om någon har rengjort sina sneakers med din tandborste, misstänk familjens hiphopare. Gympaskorna ska vara "boxfresh", alltså som om de var nyköpta, i rapvärlden. Musikstilen som föddes i Bronx på 1970-talet är på varenda topplista sommaren 2008. Din son eller dotter är säkert svag för Lil Wayne, vars senaste album The Carter III sålde en miljon exemplar på fem dagar. Hur just ditt barn klär sig är svårt att säga. Lil Wayne byter stil från video till video, Kanye West klär sig överklassaktigt och The Game kör ghettostilen med keps och collegetröja. Men om du vill ha tips inför julafton - köp klädmärken som Crooks & Castles, LRG och Stüssy.

Hur svenska hip hop-ungar pratar är lite enklare. Det är svengelska. "You know what I'm ­saying", uttrycket som rapartister avslutar varenda mening med, heter på svenska "du vet vad jag menar" och används ofta.

Hip hopen har av tradition omfamnats av de som vuxit upp under svåra förhållanden, men är numera en vit subkultur. 70 procent av alla hip hop-plattor köps av vita.



the rest is still unwritten

I går flyttade jag och Christian in i lägenheten. Så ägnade eftermiddagen till att packa upp en massa saker, och komma i ordning. Tänkte köpa ett vitrinskåp på Ikea, men det var slut :( Så det får vänta, måste ju ha nått finare att ställa min samling av lasse Åhberg glas..

Sov första natten här i natt, det kändes bra. Jag tror att vi kommer att trivas jätte bra här faktiskt. Vi fick även internet här nu också (efterlängtat, lite datanörd kanske man är ändå:P)
Var ovanligt trött i skolan i dag, vet inte varför.. Gick upp hyffsat tidigt i morse, hade en sån där jobbigt dålig hårdag (speciellt jobbig nu när jag är "stubben", min utväxt efter håret jag tappat står rakt upp, därefter mitt nya smeknamn).
I dag började vi med företagsekonomi, min lärare där har en lite underlig, rolig dialekt. Det låter som att han kommer nerefrån, men vi har inte riktigt listat ut det än.
Måste plugga idag, har en massa anteckningar och grejjer att gå igenom... Tur att jag iaf tycker att det är hyffsat roligt det mesta så att jag får ork.
Sen måste jag plocka lite i lägenheten så jag får ordning någon gång. Har inte ens packat upp alla kläder än..



Hittade en så häftig portfölj hemma i mormors lägenhet:) Jag tyckte att den var fin:) 
Nackdelen bara att man inte får plats med så mycket i den.




Vad skulle jag göra utan dessa två underbara hårprodukter... Detta är de enda två saker som verkligen rår sig på mitt hår (och jag har provat det mesta). Mitt hår är tjockt och lever varje dag sitt egna lilla liv och brukar vägra lyda mig.. Tills för ett halvår sedan då jag gjorde dessa upptäckter.. Nu kan jag inte leva utan dem...
Får as bra volym av dust it, och hårsprayen fixerar som ingen annan hårspray lyckats göra på mitt hår förut....

Office data

Snart genomlevt första passet med Office data, vilket är en mindre rolig lektion för mig (och bara för det så har jag äran att ha det heeela dagen). Jag tycker inte om att sitta vid datorn hela dagen (just det, hela dagen, från nio till kl fyra), det blir väldigt gäspigt och jobbigt för både mina ögon och min hjärna..

Efter skolan lär jag kila ned på stan och byta en tröjja, sen kommer Christian upp med massor av mina grejjer (som jag packade i hop i helgen) som ska in i nya lägenheten. Vi flyttar in i den i dag faktiskt:) Så jag kommer väl att ha och plocka med.

Igår innan jag åkte hem så njöt jag av tacos hos Marielle och Vickis. Det serverades även kräftor. Och jag måste säga att efter det lilla äventyret (när jag skulle skala min första kräfta) så vill jag påpeka: Det finns en anledning till att man kan köpa kräftstjärtar på BURK!!!! Punkt!


Kolla vilken fin topp jag köpte på Lindex, av alla ställen:) Den matachar superbra med den svarta höga kjolen (från H&M) som jag fick köpa av Matilda:)


Lazy sunday

Kollade på film med Marlene och Jonas i går. en jätte bra film. Fool tror jag att den hette, eller hette den så? :S *minne som en guldfisk*

Gjorde misstaget att väcka älskling lite för tidigt i morse (han har jobbat natt, vill inte bli väckt före halv tre då), men jag hade tråkigt och försökte väcka honom vid tolv. Det uppskattades inte.
Så jag gick ner på Trapper med Marielle och Vickis i stället, Marielle va en ängel och bjöd mig på lunch. Dom skrattade åt mitt val av mat, jag tog från barnmenyn. En långben special (tror jag att den hette), det var grillkorv och strips. Jag var så sugen på det, så kunde inte låta bli. Gott var det i alla fall:)

Nu har vi packat in alla saker i bilen som ska köras till Sthlm, ska slappa lite sen blir det Tacos hos Marielle innan jag åker tillbaka till sthlm.. Usch vad helgerna går snabbt..

Singing That Melody

Det är verkligen höst nu, börjar bli riktigt kyligt nu på kvällarna. Men jag slipper frysa nu, för jag köpte en riktig underbaring (en ny höstjacka), super fin va det (och ännu finare blev den på mig). Nu ska jag bara hitta ett par snygga stövlar:)
Matilda köpte en jätte fin svart kjol i går (jag blev så avis), men hon ångrade sig sen och sålde den 100 kr billigare till mig (lucky me!!!). Och jag älskar kjolen, precis min stil...

Snart ska älskling till jobbet, han springer runt och gör sig iordning (eller vad man nu ska kalla det, fixa matlåda och byta om). Jag tycker inte om att han jobbar nätter (oftast), det blir så omysiga kvällar. Ingen krypa ned bredvid när man ska sova, utan han kryper ned när jag ska gå upp (vilket gör det väldigt olockande att kliva upp)...


Singing That Melody

Ny design. tack Lina den blev jätte fin:)

Va ut i går. Hamnade på nån förfest i Skogsbo med Vickis, matilda, sara, denise och nå glassbilsfolk...
Sen va jag och Sara in på Trapper och kollade hur Marielle skötte sig på jobbet (vilken va rikigt bra). Träffade massa roligt folk där. Sen va vi över till Flying, mötte gamla klasskompisar från mellanstadiet.

I morse åt jag frukost på stan med Marielle, Vickis och Matilda, en supergod kycklingbaugett.
Lillen sålde nyss i väg bilen (han vill inte ha med den till sthlm, det känns onödigt). ska slänga i oss lite mat sen ska vi upp och hälsa på pappa en sväng. Det var länge sedan.

Jag har fått en ny låt som jag ska lyssna sönder, Swingfly - singing that melody

Home sweet home

Känndes skönt att få vakna i min egen gamla säng, nu ska jag gå igenom all min tvätt, sen ska jag laga lite riktig hemlagad mat. Sen senare på eftermiddagen ska vi köra lite av mina grejjer till avesta, så lillen kan köra dom till sthlm på måndag:) Resten av sakerna kommer nån vecka senare kanske ..

Ska ned på jobbet och hämta min lönespec också:) Sånt brukar alltid vara roligt..


Jag har saknat

Min familj, hemlagad mat, mina vänner och att ha nära till allt. Men framför allt den efterlängtade lönespecen.. Det var det första jag öppnade när jag kom hem. Lär bli behövligt just nu kan jag ju säga, inte billigt med kurslitteratur.
Trivs super bra i skolan, i dag började vi kursen säljteknik Den är jätte rolig) bra lärare också.
Sen kom den bästa informationen på hela dagen. INSPARK på ONSDAG!! Taggad till tusen.. men vad fan ska jag ha på mig:S

Nu ska jag njuta av min efterlängtade säng, lite hemlagad mat och mina syskon:)


Första skoldagen

Nu är första skoldagen avklarad, haft office data hela dagen.  Lektionen var på engelska, trevlig lärare:)
Lunchen blev på karolinska. Har inte så mycket spännande att berätta, nu ska jag hämta nycklarna hos emma, sen ska jag skynda hem:)
Har fått min dator snart så nu blir det mer bloggande;P



hur många ggr per dag kan MTV

spela crossfire - lady?
Jooo det är en del ggr kan jag ju tala om, minst tre ggr i timmen. Eftersom jag inte har nån radio eller ens min dator här i sthlm än så får mtv stå på och det verkar ju som att de bara har två låtar att spela om dagarna, crossfire - lady och kate ryan - ella elle L'a.

Hör ni hur jag börjar tappa dalmålet nu? jajjemen, inte för att jag vill börja prata stockholmska men jag försöker jobba bort det lite överdrivna dalmålet.

I helgen var jag på tallinkryssning med älsk, det var mysigt:)

Jag tror nog att vi alla nu kan hålla med om att sommaren verkar vara över att hösten är här.. Det verkar inte bättre, bara regn och köld. Förra året va det ju fortfarande tokvarmt den här tiden.

Och som att inte vädret va deprimerande nog så var jag tvungen att köpa kurslitteratur.. DYRT!! Har inte köpt alltihop än, har hittils köpt tre böcker och bara det gick på 1 500..
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen köpa en biljett, för jag ska ÅKA HEM till Mamma i helgen.... och titta förbi i avesta en sväng också, käka tacos hos vickis osv:) Precis som förr :D


Viktiga människor eller vad ska man kalla dom...

Nu är jag som sagt i sthlm, hade upprop  på skolan i går. Det gick  fortare än väntat, verkar bli en bra klass och trevliga lärare:) Har nog inte så mycket mer att säga, längtar till skolan drar i gång på riktigt nästa vecka...

På eftermiddagen var jag i väg med mormor på nån mottagning, eller vad man ska kalla det.. För att träffa (som  jag kallar det) viktiga människor.. Så särskilt viktiga tror jag nog egentligen  inte att dom är, men dom är speciella på sitt sätt..  Det var nämligen den indiska ambassadören som vi skulle "säga hej då till" ,det var en mycket trevlig människa föresten, jag måste faktiskt säga att de flesta som jag mötte där inne var riktigt trevliga. Speciellt Mexicos ambassadör och kanadas..
Efter att jag gått runt och hälsat, småpratat med människor jag faktiskt inte visste vilka dom var (dom förstod inte riktigt vem jag var heller, eller varför en sån ung liten tjej gjorde bland alla ambassadörer) så fick jag äntligen gå därifrån.

Jag och mormor gick och tog en sallad på Jenses, godaste ceasarsalladen i sthlm (av egen erfarenhet så  är den det än så länge, har iåfs inte hunnit prova på så mycket än men det kommer).


Sista dagen

på jobbet.. fy fan vad skönt:) Åker raka vägen till sthlm efter jobbet sen blir jag kvar där i runt två-tre veckor..
Blir en kryssning till helgen också, ska bli så underbart..
Nej nu lär jag kila in och jobba..

Det tröttar våra sinnen.... (igen... )

Det blev inte riktigt som planerat i går, det blev cityfesten ändå. Och min faster kom hit och följde med dit, sen tappade hon bort min mor och gick vilse i gävle..

Som om jag inte trodde att det kunde bli värre...
Morgonen kunde ju verkligen ha fått börja bättre kan jag tycka..
En stackars skärrad Niklas pratade med anlo och berättade att min kusin förtillfället (kl sex, sju i morse var på väg in till akuten med ambulans). Tagit piller som inte är bra, och kollapsat. Gick inte att få liv i honom, hur mycket han än slog på honom..
Inne på akuten skickade de han till intensiven.. Reagerade inte på smärta ingenting, jag kunde knappt koncentrera mig på jobbet... Ville egentligen vara där, men på ett sätt ändå inte..
Vid tre tiden vaknade han upp i alla fall (tack och lov för det)...

Skapligt less på detta, det är synd att man inte kan hjälpa människor ibland.. Men om dom inte vill själva, då finns det ju inte så mycket man kan göra.
Så grymt jävla besviken bara, trodde verkligen att det hade blivit bättre. Trodde och hoppades, men som vanligt (att jag aldrig lär mig, vad är det för fel på mig?) hade jag fel.

Det tröttar våra sinnen

15:e december vad är det som händer?
tv:n bara står där i sitt hörn och det är från stockholm som
dom sänder
Jag sover och jag vaknar, jag minns dom saknar
Våren då du somnar utan stress och vaknar utan
känslan av att vilja bort
15:e december som är täckt utav snö och jag märker inte riktigt vad som händer
för fåglar flyttar hem igen och tror att det är vår
men december kyler mina lår...


Jag undrar när det vänder?




Isadora, scholl, jobb och inge cityfest..

jobbat hela dagen i dag, kändes verkligen deprimerande att gå till jobbet i regnet. Veta att alla andra ska på cityfesten i kväll och ha roligt medans jag ska jobba.. rikigt tråkigt.
Men men dagen blev bättre, började med att det kom en låda från Isadora, det var nya höstkollektionen.. Massa fina grejjer:) blev sugen på att köpa alltihopa, men jag la band på mig själv.
Sen kom en säjare och började prata om en himmla massa med pia. Hon gav oss lite prover *me like* lite fotvårdsprodukter fick jag från scholl, party feets, fotkrämer och fotfilar.. Så nu ska jag ta hand om mina stackars trötta fötter i kväll.

efter en hel dag med regn (jag har haft sådan skadeglädje för alla som ska ut i kväll) så verkar det faktiskt som att det ska spricka upp (typiskt)...

dags igen

Nu tänker jag ta tag i det och börja skriva igen.. Passar ganska utmärkt att göra det just nu när jag flyttar snart.
Har haft en riktig slapp dag i dag. Är ledig från jobbet i dag så jag passade på att åka in på cityfesten i går. Skulle ta en sista kväll med mamma innan jag flyttar, så vi skulle ut och käka med en av hennes vänninor. Men det slutade med en massa glas vin i stället för mat.

Och rätt var det var så stod jag på en scen i ett öltält och sjöng "vill ha dig i mörkret hos miiiiig". Hur fan gick det till egentligen? mjoo, efter en jävla massa vin och cider (väldigt vin var det, så det slank ju ned väldigt fint och snabbt) så kände jag för att dansa. Så jag röjjde på med Mona framför scen och sjöng och hade mig.
Sen drog bandet/trubaduren upp mig på scen och ville att jag skulle sjunga med dom, och eftersom. eller jaa, jag har nog fan ingen bra förklaring till hur fan jag fick mod till att göra som jag gjorde, det måste ha varit det där sjukt goda vinet.
Vet inte vad som for i mig men jag sjöng, dansade och röjjde på uppe på scenen och hade allmänt skit roligt!

Sen tappade jag bort min mor och mona, så jag började prata med ett gäng tjejjer som satt vid bordet bredvid. Det var riktigt roligt, det visade sig att en av dom va KK med basisten som spelade.

Efter yttligare en cider så sprang jag in i David och hans faster (tror jag att det var), hängde ett tag med dom. Sedan drog en väldigt onykter Linn hem till sig..
Vaknade ca 5 timmar senare med en fruktansvärt jobbig känsla i hela kroppen, speciellt illa var det i magen.
Så jag spenderade hela förmiddagen i sängen och mådde dåligt..
Men det är väll så det ska vara....

RSS 2.0