Det bästa sättet att avsluta en helg på

Spenderat halva dagen med Linn på Nordic Light. Vi har brunchat, ett av mina favoritsysslor. Tycker det är så mysigt. Finns ingen bättre söndagsyssla.

Gjort dagens goda gärning i dag, när jag väntade på linn på centralen så sprang de förbi en tjej som tappade en tågbiljett ur fickan. Hon verkade inte märka de utan sprang vidare så jag plockade upp den och kollade och visst, de tåget skulle avgå om fem minuter. Så jag sprang efter och kom i kapp precis i trappen upp till perongen! Och ooj vad glad hon var! Tackade och tackade..
Så nu kan jag sova med gott samvete i kväll!

Skrattade tills tårarna rann..

I går hade jag inte mycket energi i kroppen men på kvällen tog jag mig ändå till Norra brun med Linn, Jerry och Lillen.
Och jag garvade tills jag grinade åt Mårten andersson och Soran.
Har aldrig varit där tidigare men jag gillade det skarpt, lär gå dit nån gång och käka middag också, i går blev det bar häng. Stand up comedy var ju så helt galet mycket roligare live, går inte ens att jämföra mot när man ser klipp på det..


punkt slut

I kväll ska jag dricka vin och kolla på Let´s dance med Jessica. Sen ska jag ut och intala mig själv att jag dansar minst lika bra samtidigt som jag hör i huvudet "MEN, det här är inte Rumba!".


Argalappen.se

Var lite smått uttråkad så kollade runt på Argalappen.se och hittade dessa! Hahaha så klockren, "jag hade tänkt föreslå att klubba kärringen.."  Detta är min humor på hööög nivå







Vänjer mig fortfarande

Försöker fortfarande vänja mig med luggen, men måste erkänna att jag har en smula ångest. Det var så skönt att slänga upp håret i en toffs och så är jag inte alls van just nu med hur jag ser ut och kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är så snyggt eller inte. Men men, de växer ju ut till slut så får göra de bästa av det nu.




Var är min wingman


jag förstår inte, hur mycket jag än tänker..

Fick se ett foto från studentbalen för ca en månad sen som jag ALDRIG tidigare sett fast det var två år sen nu. Kortet ska alltså va taget någon gång under middagen, men jag förstår inte och jag minns inte!! Vad fan gör vi där?
Viftar med händerna å grejjer, och det är bara vårt bord som gör det också:S
Jag tycker att jag har bra minne och kommer i håg balen riktigt bra (framför allt om man jämför med studenten och kryssningen), men ändå så minns jag faktiskt inte..

'Vad fan sysslade vi med?...


flyter upp på land, ner i TylöSun

Efter skolan blev det en fika och en vända på stan med fröken kempe. Jag försökte desperat försökte hitta ett par solbrillor som jag passar i, men verkar inte finnas några sånna alls. De jag spanat in på nätet ser hel skumma ut på mig.. Vet inte alls hur jag ska lösa detta, får leta vidare..

Det blev middag och ett glas vin med Linn på vår favorit Thairesturang, orkidé. Lika gott som vanligt..
Tankarna och pratet flöt bort mot sommaren och vi insåg ganska snabbt att vi bör köra en resa till tsm, vi är så bra på det! Är de nått vi är bra på så är det semestra.
Vi filura lite på om vi skulle köra en vecka eller en weekend i Sverige. Tylösand/Halmstad känns otroligt lockande.
Så hoppas att vi kan boka in en sådan i sommar, verkar finnas en del stugor att hyra nära havet i alla fall! (hör redan gyllene tider låtar i huvudet)



an apple a day keeps the doctor away

Ett äpple, en vitamin everyday, owl city i örat, ögnar igenom aftonbladet och så var det tisdag redan.
Sitter i skolan och filoseferar medans jag väntar på min grupp, i dag ska det jobbas med exprojektet.

Hörde bakerstreet på radion i morse och vad tänkte jag genast på då? Joo 30 graders värme, man kommer tillbaka från stranden vid två-tre snåret, tar en tequila sunrise och chillar vid poolen. Varenda gång jag hör bakerstreet tänker jag på de, för den spelades jämt vid poolen i ayia napa.

Marielle och vickis drar sig dit i slutet av Maj, Linn till Malta och min familj till Thailand, jag kan inte bli mer avundsjuk. Kommer behöva pressa solarium som en dåre för att inte se ut som ett lik bredvid dom när de kommer hem.


Hemma spelar vi just nu sönder denna låt..


The first cut is the deepest

Vaknade i morse och hade den sämsta tänkbara hårdagen. Jag var så less på mitt hår, sam tidigt ekade Marlenes ord i huvudet. Hennes önskan om att få klippa lugg på mig som hon velat göra i ett år. Så sagt och gjort, slängde i väg ett mess och helt plötsligt sitter jag här nu med en lugg!
Känns ovanligt nu i början med jag antar att jag vänjer mig, och ångrar jag mig så växer den ju ut förr eller senare men just nu är jag riktigt nöjd! Tar en bättre bild i morgon, nu ska jag mysa ned med en bok.
Tack marlene!



Cloudy with a chance of Meatballs

Gårdagen blev fullspäckad. Först lunch med Jessica på stan, sen va jag över till Linn en vända för kaffe och efter det en snabb visit hos matilda.
Kvällen började med att jag och lillen käkade middag med Marlene och Jim på Jensens, sen mötte vi upp Linn och några till för biljardspel och öl drickande. Jag höll mig till vinet, de var mer min melodi .
Trevligt var det.

Söndag igen och började dagen med att titta på Det regnar köttbullar. Lite små rolig sådär, men ingen höjdare direkt.
Nu lyssnas det på Melissa Horn (som jag av nån anledning alltid gör på söndagar).
Får se vad som blir av dagen. kan nog komma att bli en promenad runt Djurgården.

Ingen vidare trevlig morgonöverraskning

Skottlossning på "Elake kockens" restaurang

Alexander Nilson räddar konkurshotade restauranger i TV3-pro
Alexander Nilson räddar konkurshotade restauranger i TV3-programmet Kniven mot Strupen. I natt utsattes en av hans restauranger för skottlossning.

Flera skott avlossades mot Tapper Bar i Avesta

I torsdags räddade stjärnkocken Alexander Nilson Tapper Bar från konkurs i TV3-programmet Kniven mot Strupen.

I morse utsattes restaurangen i centrala Avesta för skottlossning.

– Herregud, det känns jättetråkig, säger Alexander Nilson.

Tidigt i morse dök flera okända män upp utanför Tapper Bar. De avlossade flera skott och förstörde bland annat fönsterrutorna.

Vittnen berättar att de såg minst två män beväpnade med hagelbössor och pistoler försvinna i en svart bil efter skottlossningen.

Inga personer skadades, men personalen befann sig fortfarande i lokalen.

Höll på att stänga

– Personalen höll på med stängningsrutinerna när skotten avlossades, men vi känner inte till att det skulle ha funnits något hot mot dem, säger Sven Matzols, på polisen i Dalarna.

I torsdags sände TV3 programmet Kniven mot strupen från just Tapper Bar. Tittarna kunde se hur den elake kocken Alexander Nilson fick den konkurshotade restaurangen på rätt köl igen.

När Aftonbladet pratar med Alexander Nilson känner han inte till nattens händelser.

– Herregud, är det sant? Det är ju jättetråkigt, hoppas alla i personalen mår bra, säger han.

"Bissart"

Alexander Nilsson säger att han inte upplevde något hot mot vare sig honom eller restaurangen när han jobbade med den

– Jag tror inte att skottlossningen har något med mitt program att göra, det vore ju bisarrt, säger han.

Polisen rubricerar händelsen som mordförsök. Inga personer har gripits.

På fredags- och lördagskvällar bedriver restaurangen klubbverksamhet i källaren.


Wingman!

Jag finner inte ord för denna reklam... Den är så bra, så klockren..




True or false?

I hope it´s false, please be false..
Ryktas att Megan Fox har rakat av sig håret för inspelningen av Alien Nation, där hon tydligen ska spela en Alien som inte har hår..



Rakhyvel?

Hört talas om det? Gå på gala med den där vinterpälsen på benen. Varför ens besvära sig med att måla tånaglarna om man inte kapar björnpälsen på benen? Vad är meningen, jag förstår inte...


vilket liv för en liten väska..

nån som missat vad som står på aftonbladet i dag?! Vilket liv för en liten väska.. "Mona Sahlins väska - en halvmånadslön"
Det är en Louis vuitton väska för 6 000 som hon köpt för egna pengar. Gnälldes de något när prinsessan Madelene gick runt med en Birkin väska för 150 000...



Kniven mot strupen a la trapper!

I går var jag bara tvungen att kolla på Kniven mot strupen eftersom de var i Avesta på Trapper Bar.. Fick ont i magen och höll på att garva i hjäl mig, Micro mat och så omlett Leif alltså..
Nyöppningen... Et bord fick vänta två timmar på sin mat.. Jag hade gått efter en kan jag ju säga. Men tror inte att Alex (heter han så:S) förstår vad för typ av människor som går till Trapper, eller hur man som avestabo upplever trapper. För "oss"  är de mer som en ölpub dit man går för att käka nått enkelt och dricka öl, inte finmiddag á la hjortsadel.
Jag tror snarare att en liknande meny som Friday´s har skulle funka bättre.



i sommar vill jag glassa i solen

tillsammans med ett par Ray-ban Clubmaster.


Leighton Meester satsar på en ny karriär..


Cleaning out my closet

I dag var det skola igen för första gången på ca 12 veckor ungefär. Praktik och juluppehåll. Kändes rätt skönt att vara tillbaka nu, man vet att detta är sista rycket sen är vi klara för arbetslivet! Och numera fruktar jag det inte så mycket längre, eftersom jag fått ett jobb!

När jag kom hem i dag var jag tvungen att ta tag i det jag skjutit på allt för länge, så jag slängde ut allt jag hade på sängen för att sedan köra en stor rensning av gaderoben. Helt plötsligt var kasta högen större än behålla högen.. Kände inte för något alls av mina kläder. Men nu är de ordning i alla fall!

Bye bye, dags att ge lite plats för vårens härliga färger!


Man bowlar bättre och bättre ju mer vin man dricker

Gårkvällen var riktigt härlig! Kunde knappast bli bättre, galet bra sällskap, vin och discobowling. Upptäckte att efter tre glas vin va jag som bäst, sen gick det utför! Kul va det i alla fall!
När tiden tyvärr va slut så drog vi vidare till ölpub och där avslutades kvällen också. Hade en riktigt rolig lördag!






Kunskap, glädje och så lite Baileys!

I går kom Marielle och vickis! Efterlängtade gäster kan jag påpeka!! Så blev lite Tacos och drinkar hemma, glad och maria kom över på middag också! Blev lite chill, skit snack och kapten morgan! Jäkligt trevligt hade jag!

I går verkade allt gå min väg,  hade en riktigt bra dag! För jusste.. Jobb har jag fått nu också!!!


Nu ska vi i väg på bio, snabba cash! Yes, ska se den igen! bara för att den är så jäkla bra!


humor


Snabba cash!

I går blev det en hel dag med Linn! Lunchdate, en kaffe fika på den och sen middag innan vi va på Smyg premiären av Snabba cash!
Bra att jag på väg mot rulltrappan håller på att gå in i några personer som jag tycker att jag känner igen, borde man hälsa tänker jag? Efter nån sekund slår de mig (som tur är), att de är ju huvudrollsinnehavarna i Snabba Cash.

Filmen var riktigt bra! Boken var så galet mycket bättre men går knappt att jämföra dom två riktigt. Va lite rädd att jag skulle vara besviken på filmen innan eftersom man byggt upp så höga förväntningar. Men icke! Damn vad bra den va!!


antal..

antal timmars sömn i natt:0
antal minuters sömn i natt: 0
Närmsta jag kom att sova var att ligga avslappnad i ca fem-10 minuter.  Åhh vilken dålig natt..
Påsarna hänger ned under ögonen, jag är för trött för att ens orka gäspa. Men jag måste hitta orken, jag ska missbruka kaffe i dag! För jag får inte somna under smygpremiären av snabba cash!!
Eller ens gäspa, inte missa en sekund av denna efterlängtade film

No shit Sherlock

Blev bio i dag, Sherlock holmes! Jag hade inga förväntningar alls på den, men det var riktigt bra!! Definitivt värd att se. Sitter och filar på mitt CV just nu, ska snart kila och lägga mig så jag är pigg till praktiken i morgon.


spetsdröm



Åhh kan man inte få lön snart , galet sugen på denna spetsdröm!!

2010 Here i Come!

Eftersom min vardag inte har dragit igång förrän i dag detta år så ställer jag in siktet på ett lyckat år i dag! Och dagen till ära börjar riktigt bra. Jag vaknar när Lillen och Tommy drar strax innan klockan sex och kan inte somna om så då kilar jag upp. Så i lugn och ro sitter jag här med min frukost och och chillar.

En av mina planer för året sprack redan häromdagen men det får bli ett mål för den senare delen av året.
Mina mål för i år ser ut så här
  • Bli klar med utbildningen
  • Skaffa mig ett jobb
  • Bli helt självständig ekonomisk.
    Dvs sluta upp med att springa hem till familjen var tredje månad. Har dock mer eller mindre varit en liten nödvändighet för överlevnad under skoltiden, men så fort jag får ett jobb så ska det bli ändring på det!
  • Och precis som alla andra år.. Försöka (obs igen, försöka) bli mer ordningsam hemma. Dvs, kanske inte kasta runt mina smycken i köket, sovrummet, badrummet och vardagsrummet. Jag kan försöka hålla dom i ett rum åtminstonde.
Så med andra ord så är mina mål... att bli vuxen..



Kolla fortfarande på alla klipp från 25th Anniversary The Rock & Roll Hall Of Fame Concert


Detta mina vänner, detta kallas musik!


RSS 2.0