en catch up med jessy

Denna dagen har gått riktigt snabbt, hann knappt med den alls. Men nu är det långhelg, skönt på ett sätt, med sovmorgon. Dessvärre så trivs jag bra på praktiken så jag längtar till vanlig vardag igen så man får komma tillbaka. Men några sovmornar tycker jag att jag förtjänar nu:)

Efter praktiken blev en catch up med jessy, skvaller skvaller och chai latte så klart! En runda på stan efter det där jag faktiskt inte inhandlade någonting alls förutom nå medel till mina skor..

Nu ska jag kolla på Grey´s sedan packa för en visit i små stan i helgen!

vart tog mitt fina väder vägen?

I går kom mormor på besök och spanade in lägenheten samt käkade middag. Var roligt att se henne igen, saknat..
Vart tog mitt fina väder vägen??
Det här är inte okej. Det som var så himmlans skönt med sol och värme, nog för att värmen är kvar. Men vart tog solen vägen? Hoppas det blir fint till helgen i alla fall! Då önskar vi fint grillväder!



Skynda fynda

stylebystars har lagt upp en outlet sida (överlyckliga shoppoholic linn studsar av glädje), med massor med fint!. Skynda fynda!!
www.stylebystars.com



haha, nån kommer få sig ett samtal


Det finns kryphål till allt!


Telekomoperatören Tele 2 tänker följa internetoperatören Bahnhofs exempel och förstöra alla användaruppgifter som kan begäras ut enligt Ipredlagen. På så sätt vill bolaget skydda kundernas integritet.
Telekomoperatören Tele 2 tänker följa internetoperatören Bahnhofs exempel och förstöra alla användaruppgifter som kan begäras ut enligt Ipredlagen. . Enligt Ipredlagen kan operatörer bli tvungna att lämna ut användaruppgifter i syfte att spåra illegal fildelning. Men för en tid sedan meddelade Bahnhof att man inte kommer att lagra de uppgifterna. Den nuvarande lagstiftningen innebär nämligen att det är frivilligt att lagra användaruppgifter.

 Förstörs de, så kan de heller inte lämnas ut och på så sätt kan Bahnhof kringgå den nya Ipredlagen. Även Tele- och internetbolaget All Tele har sagt att man tänker förstöra användaruppgifterna. Nu tänker alltså Tele 2 göra samma sak
 - Det är ett starkt önskemål från våra kunder och därför har vi beslutat att inte längre spara uppgifter om kunders ip-adresser, säger vd: för Tele 2:s i Sverige, Niclas Palmstierna, till TT.
 - Vi gör det för att stärka skyddet av kundens integritet. Tidigare har vi sparat viss information om kunders ip-adresser för internt bruk, men nu har självklart integritetsfrågan ställts på sin spets i och med ipred-diskussionen, säger han. Palmstierna medger att beslutet också är ett sätt att stärka Tele 2:s konkurrenskraft.
 - Ja, det är ju självklart att om man tillmötesgår kundernas önskemål, så ger det naturligtvis en konkurrensfördel. Det är inget konstigt med det. Om det i sin tur skulle generera nya kunder, så är vi glada för det, säger han.
 Frågan är om det innebär att man kringgår lagstiftarens intentioner med Ipredlagen om man förstör användaruppgifterna.
 - Det står ingenting i lagen om elektronisk kommunikation om vad man ska spara, bara vad man inte ska spara. Vi har analyserat rättsläget noggrant och kommit fram till att vi inte har någon skyldighet att lagra uppgifter om våra kunders ip-adresser. Om reglerna skulle ändras, så kommer vi självklart att följa det,
säger Niclas Palmstierna.

 Tele 2 har cirka 600 000 bredbandskunder i Sverige.

källa: Msn nyheter

You found me


Drömmer om Yves Saint Laurent

Om man var snuskigt rik så skulle denna få flytta in hos mig. .

love it!


Sömntutan

Somnade strax efter tio i fredags kväll, sov till nio på lördagen, gick upp gjorde frukost, hade ingen matlust, kännde mig trött, gick och la mig igen. Sov hela dagen, va vaken två timmar på kvällen och försökte se en film sedan slocknade jag igen, sov till halv ett i dag. Sen fick det fan vara nog!
Sovit bort hela helgen när det var så fint väder, så jävla typiskt. Men vet inte alls vad det var för fel på mig i går, va helt utslagen och hade ingen energi eller kraft alls.
I dag blev det en vända på stan i alla fall, köpte den vita kavajen som jag suktat efter en månad nu.
Sedan blev det en gul kjol faktiskt! Kanske  inte låter som det snyggaste i världen, men det kommer bli så snyggt!! Vet exakt hur den ska matchas! Ge mig helg igen, så den får komma ut och socialisera sig lite!

I got cravings

efter en vit kavaj!!!

The hills besatt

Kvällen har roats med att kolla på avsnitt  tre och fyra från säsong 5. Man blir lika arg efter varje avsnitt, man vill se nästa på en gång. Har blivit helt beroende, drama drama drama.. Samma gamla vanliga sjuka Spencer, svartsjuka Heidi, gråtande Lauren och audrina som trånar efter justin. lite tjatigt börjar det kanske bli, men jag bara kan inte sluta kolla på det.. Längtar tills nästa avsnitt kommer ut..





Vad är bättre än uteserveringar?

Efter praktiken bjöd älskling mig på middag, på en jätte mysig uteservering på söder. Det var första gången i år jag va på en uteservering faktiskt, och jag myyyyste. Det finns verkligen inge bättre än uteserveringar när solen lyser!
Att hela stället var fullt av människor i grönt och vitt var nog det enda störande, bajen land, illa illa.
Måste försöka hålla mig till Djurgården, de har ju också uteserveringar, som dessutom är sjukt mycket mysigare. Ska försöka få med mig lillen dit..

Om allt kunde vara som Tv shop

I dag har jag tobat och strykigt halva dan, vart på plåtning.
Jag hade världens förväntningar på Tobin, på tv shop, tar dom fram världens skrynkligaste jeans, drar en gång sen är det platt platt platt, inte en enda skrykling/rynka (kalla det vad ni vill).
I verkligheten så man får dra minst fem ggr på samma ställe typ (beroende på material, jeans kan du ju glömma), man lär vinkla tobin på ett jobbigt sätt för att den ska ånga så man får lite ont i handleden efter ett tag plus att den läcker vatten (så att gå runt med den på axeln som i tvshop, det kan man ju glömma så vida man inte vill bli dyblöt), och man lär fylla på med vatten jätte ofta..
Blev väldigt väldigt besviken...



Fröken trött

Trött, trött, trött sitter jag med en kopp te, undrar vem som lider mest?

Dagens önskeoutfit: MYSDRESS eller Pyamas.. Men i stället drar man på sig ett par jeans och en slapp tröjja, nu ska jag ta mig till praktiken och bokstavligen hälla i mig flera koppar kaffe.




Det man inte minns, det har inte hänt?




People always...

People always leave Change.
Folk förändras, det ligger i vår natur.
Det finns massvis med faktorer som påverkar en.
Sedan jag flyttade hemifrån och till sthlm så kan jag erkänna att jag har faktiskt förändrats väldigt mycket.
Jag:
  • har blivit lite (fast jag skulle vilja påstå mycket) mer ordningsam (mamma är mycket tacksam för lillens uppfostran)
  • Står upp för mig själv mycket mer, har lättare att säga vad jag tycker, och säger ifrån
  • har blivit mer fåfäng, mycket mer klädmeveten.
  • blivit lite av en planeringsmänniska på senaste tiden, använder flitigt filofax och kalendern på mobilen (kanske är det åldern som gör att jag får sämre minne, detta kanske kan vara en bidragande faktor)
  • Uppskattar familjen mycket mer, framför allt mamma som alltid har gjort allt åt mig. Tvättat, lagat mat, städat, planerat, skjutsat, hemtat. Nu förstår jag varför vi hade alla dessa bråk.
  • har blivit mer ansvarsfull.
  • Tröttnat totalt på dramadramadrama, less på uppförstoring av små saker, onödiga bråk. Drama är roligt att se på i The hills ex, men lämna det utanför verkligenheten tack.
Så jag erkänner att jag har förändrats väldigt väldigt mycket, men lite till det bättre skulle jag vilka påstå, men sen finns det ju delade meningar om det..

Bakis är mysigare med fler

Jag är helt totalt värdelös numera att uppdatera. Det finns liksom ingen inspiration eller energi till det.
Just nu leker livet, det börjar bli vår, jag har praktik och ny lägehet. uuuunderbart..
I lördags blev det inflyttningsfest, riktigt roligt utan så mycket sömn. sov en sväng mellan halv sex på morgonen och halv åtta.
Sedan fylldes söndagen med bakismys hos oss, kom över massa folk och spelade Xbox, kollade på film och käkade skräpmat. Jag har kommit på att det är så himmla mycket roligare och mysigare att vara bakis med flera st, man mår inte alls lika dåligt då. Riktigt trevligt faktiskt, sedan behövdes lägenheten en rejäl städning som vi tog hand om senare mot kvällen.

Efter en sjukt onyttig helg, massvis med alkohol på lördagen, endast skräpmat och flera liter cola på söndagen så kände jag att jag behövde börja denna veckan lite bättre så i morse blev det havregrynsgröt och litervis med vatten för att försöka återställa vätskebalansen.
Men ändå så mår jag inte toppen, usch usch, måste få i mig mera vatten.

Aldrig mera småstad

Under påsken så har jag gömt mig i lilla viken (sandviken), jobbat lite och myst med familjen (samt ätit massor med påskmat och godis).
Jobba var väl som vanligt, inte så där jätte roligt kanske, men det blir roligt när lönen kommer i alla fall så det var värt det.
Var ledig på lördagen (mamma hade då redan hunnit kila till New york, så sjukt avundsjuk) så jag stekte i solen med syster på balkongen nästan hela dagen. (lite brun tycker jag nog allt att jag blivit).
Hade hemlängtan redan efter en dag, insåg att flytta från sthlm är ingenting jag kommer göra på många många år..
Det vara pirrade till i magen av glädje när vi anlände hem till sthlm igen..
This is were i belong!
Jag håller med Annika (uppvuxen i sthlm), man kan inte bosätta sig någonstans där de inte vet vad en latte är!
jag kommer alltid gilla henne för det, hon ska kolla på hus i nån liten håla någonstans, i väntan på visningen så går hon in på ett fik och försöker (observera FÖRSÖKER) beställa en kaffe latte, svaret blev att de inte visste var en kaffe latte var. Annika gick raka vägen till stationen och satte sig på första tåget hem till sthlm utan att ens titta på huset..


Heaven´s on fire!

I dag är jag på riktigt bra humör, kan det bero på vädret kanske? eller att vi kanske är klara med lägenheten? Det är nog en blandning, i dag har jag haft en grymt bra dag. Det enda som stört mig är de jävla skavsåren vår/sommar är lika med skavsår! Eftersom jag fullkommligt älskar sommarskor och köper därför en hel del nya så hinner man typ bara gå in dom, därav alla skavsår under denna del av året, men det är det värt!

Sitter och lyssnar på Heaven´s on fire, hörde den på reklamen till singing be och fick sån grym lust att höra det. Härligt kaxig låt!

I dag började praktiken också, så grymt skönt att inte behöva sitta vid skolbänken (haha inte för att det är så jobbigt med våra knappt fem föreläsningar på vecka, blev lite så sista veckan innan praktiken, grymt slappt),
Vart en lugn och kort dag i alla fall, introduktion sedan bekanta sig lite med datorn och sedan hemgång.
När jag kom hem hade lillen gjort klart det sista med lägenheten, dvs fått upp sänglamporna.


Flyttstök

Efter flera dagars stökande och massor av hjälp från Lillens föräldrar så börjar det bli riktigt fint, det har rustats för fullt här. och i efterhand så är det så värt det, det känns som en helt annan lägenhet nu.
Det är inte riktigt klart än, men det dröjjer inte längre


(fotovägg i vardagsrummet)

(där de svarta prickarna  över sängen är ska det sitta lampor, vi har bara inte hunnit få upp de än)



(grymt stökigt i vardagsrummet)


RSS 2.0