Avatar och hemmapyssel

I går var vi på bio, jag, lillen, glad och maria. Såg Avatar i 3D.
Hur grymt som helst!! Filmen var ruskigt bra och att den även visades i 3D gjorde filmen bara ännu bättre!

I dag blir det massa hemmapyssel, lillen är just nu och hämtar en tavla till vårt vardagsrum. Sen ska vi till Ikea, köpa nya köksluckor och efter det blir det Elgiganten för köp av diskmaskin.
Så det är vad vi ska pyssla med hela dagen!


Still in viken

Är kvar hos familjen i sandviken fortfarande. I går va det ännu en julmiddag med släkt. Jag var helt krockad och höll på att somna varannan sekund eftersom jag var tvungen att kiva upp sju på morgonen efter bara nån timmes sömn för att köra tillbaka älskling till stockholm.
Jag var i alla fall med på Whiskey provningen eftersom jag anser att man bör åtminstonde ge det en chans. Whiskey var inte för mig! Vilket jag kunde konstantera redan efter den första, ändå provade jag alla sex sorter eller vad de var. Hittade två som "funkade", som alltså gick att dricka och smakade hyffsat gott. Bland annat highland park.


Tog mig till Valbo med mamma och syster i dag (vi och alla andra i hela gävle/sandviken) kö in till valbo, redan där kändes det jobbigt. Men det var inte sånt kaos där inne som jag väntat mig och jag fyndade en kavaj på bikbok.

Haft film/taco mys med familjen och nu funderar jag på att krya ned med en filt och fortsätta läsa Elsas mode.

På måndag ska jag hem till stockholm igen, åhh vad jag längtar. Få krypa ned bredvid älsklingen på natten och somna bredvid honom medans han ligger och svär om att det är för varmt.



strålande jul

och så var julen nästan slut.. dan före julafton var jag i avesta. Hela förmiddagen spenderades i stallet med mina två systrar. Red till och med en sväng på Kingen.
På kvällen firade jag och lillen med hans familj sen i går på självaste julafton så firade med min familj i sala hos mormor..
Jag är helt gaaalet nöjd med mina julklappar, helt sjukt, har fått så mycket fina saker. Iphone 3gs, en valfri resa, klocka, smycken, bäcker,sodastreamer, en massa saker till hemmet så som handdukar och lakan, parfymer osv.. Fått så himmlans mycket..
Men jag måste få säga att den allra roligaste och mest otippade julklappen från dessutom var från familjen var en BRANDSLÄCKARE!
Ja precis, en brandsläckare..
Hahaha, söt mamma.

Klev upp tidigt i morse, kl sju och körde lillen hem till sthlm, för stackarn jobbar. Tillbaka i sandviken nu, vila en sväng sen duscha och göra mig iordning, blir middag med mer släkt i kväll!


Det slutar aldrig snöa heller

Hälsar på Dalarna och alla snö i helgen. I fredags blev det tacos med Lillen och hans familj, sen en härlig myskväll bara.
I går passade jag på att hälsa på nära och kära under dagen sen spenderades kvällen med vin och trevligt sällskap och den slutade ute på krogen. Vaknade i morse med 40 hårnålar i håret, somnat i gårdages smink och allt kändes bara allmänt jobbigt. Minnesluckorna va väldigt jobbiga.. Meen kul hade jag i alla fall!

I kväll ska jag till sandviken, där blir de till att jobba två dagar sen tillbaka till avesta och så börjar allt julfirande..

Nu ska jag lura ut älskling i snön och kasta snöbollar på honom!!


skulle vilja klicka hem..

Heeej du underbara klänning, kan du flytta in i min gaderob och spendera långa utekvällar med mig i vinter?

One Shoulder Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM

här ska drickas skumpa

Champagne är bra för hjärtat
Att dricka champagne är nyttigt för ditt hjärta och din blodcirkulation, enligt forskare vid University of Reading.
Planerar du att korka upp en flaska champagne och skåla vid tolvslaget på nyårsafton? Bra – men ännu bättre om du gör det varje dag.

Den slutsatsen kan man dra av en ny studie från University of Reading i Storbritannien. Forskarna där har nämligen kommit fram till att två glas champagne om dagen har positiva hälsoeffekter för hjärtat och blodcirkulationen.

Forskarna poängterar
att inga studier gjorts kring de långvariga effekterna av dagligt champagnedrickande, men ser ändå detta som en positiv upptäckt.
– Vår forskning har visat att drickandet av ungeför två glas champagne kan ge positiva effekter på hur blodkärlen fungerar, liknande det sätt som observerats med rödvin. Vi främjar alltid ett ansvarsfullt förhållningssätt till alkoholkonsumption, men det faktum att champagne har potentialen att minska rinsken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar är väldigt positiva nyheter, säger professorn Jeremy Spencer från Department of Food and Nutritional Sciences i ett pressmeddelande.

Tell me baby what´s your story


Lockigt eller rakt, rött eller glans?


Satt och hade små tråkigt så jag började filura på hur jag ska se ut på Nyår, ska jag ha lockigt hår (i så fall ett stort svall eller mindre) eller ska jag göra rakt hår. Eller kanske till och med uppsatt?
Och jag som dessutom är totalt nerkärad i röda läppar, ska jag köra på röda eller bara glans?
Sotade ögon eller en glittrig/skinande make up.. hmm..



VS

jag skrattar åt det mesta när jag är uttråkad

jessica säger:
jaaa eller hur... haha
men asså det snöar fortfarande as mkt hos mig,, kan man kvävas under snön?
undra om min katt vet att hon måste hålla andan när hon hoppar ner??

Jessica säger:
hmm hoppas det, annars får jag lite dåligt samvete.. jag trodde hon skulle tycka att det var kul att leka i snön så jag kastade ut henne ..

Snöstorm...

Jag tittar ut genom fönstret och undrar om jag har blivit blind "det är ju helt jävla vitt!!" som om nån hängt att vitt lakan framför fönstret. Men om jag anstränger ögonen lite mer och kollar lite närmare så ser jag att är ju snö vrääääker ned samtidigt som det blåååser hårt.  Snöstorm ute med andra ord. .
Och det slutar verkligen aldrig heller, så innan dagen är slut så hinner de väl komma en halv meter minst..
Och det ser jag inte fram emot! kan inte bara sluta snöa!! och blåsa behöver det inte heller göra för den delen tycker jag.

Jag tittar in i väggen i stället och drömmer mig tillbaka till 25 graders värme, stekande sol, stränder och kalla drinkar..
Ge mig sommar igen, lite solbränna, rufsigt solblekt hår och semester!
Det är vad jag drömmer om idag!


jag ska på...

Smygpremiären av snabba cash onsdagen den 13:e januari..
Ska hämta biljetterna när jag slutat i dag.. yees, cain´t wait! Ge mig januari!
Kan ju vara årets mest efterlängtade film..


allt jag ser är snö...

Sitter inne på kontoret och dricker alldeles för mycket te som vanligt, i dag är det kammomilte..
Utanför är det helt vitt, det är verkligen hur mycket snö som helst. Blir nästan lite sugen på att kila ut och kasta lite snöbollar på nån stackare som inte skulle uppskatta det.
Men måste nog erkänna att lite mysigt är de allt med snö, i alla fall om kvällarna när man är inne och kan mysa med lite glögg och en filt samt älskling som samtidigt gnäller på att det blir för varmt.

Snart slutar man för dagen och då blir det en fika med Linn i all julhets inne i kista galleria. Man blir ju stressad bara av att titta på människor alltså.
Skönt att jag är klar med alla julklappar!

nasty gal

oohh vad jag önskar att dessa godbitar kunde flytta hem till mig i min gaderob, jag känner att de skulle passa så bra där..




idag lyssnar jag på


Sankta Lucia

Kollade ju på min andra syster Rebeccas kröning i söndags, dock har min kamera blivit för gammal och dönat av. Så jag knäppte själv inga kort så ska göra mitt yttersta för att få tag på korten, därmot så hittade jag ett kort på min Rebecca och hennes tärnor på hennes blogg. rebeccamanda.blogg.se
hon är så fiin som lucia, jag blir så stolt! samtidigt som jag lider med henne när jag ser allt stearin hon får i håret och i annsiktet.


Balmain

Jag har säkerligen sagt det förr, men jag säger det igen. Balmain is my favorite designer.
jag älskar alla plagg!




missbrukar te

Sitter på kontoret och missbrukar te samtidigt som jag funderar på om jag gillar snön eller avskyr den. Nu när den lagt sig som ett litet tunt vitt täcke på marken även här i stockholm..
I dag varvar jag svart vinbärs te med "forest Fruits". Sen nån mandarin där emellan lite då och då också. Skumma vanor jag fått nu för tiden.
Jul lov skulle va skönt, vilket somliga har redan. Och jag är såååå avis.. Men detta är sista veckan innan jag får jul lov och de kommer väl gå lika snabbt som vanligt.

Eftersom min dröm klänning för resten av vinterns partykvällar tyvärr från Balmains höst kollektion (vilket gör den alldeles för dyr och dessutom omöjlig att få tag på) flundrar jag på om jag ska försöka få en liknande uppsydd. efter jul, då jag hunnit jobba och fått i hop lite pengar..

kan inte du flytta in i min gaderob?

Meeen jisses, jag har hittat den. Klänningen jag kommer drömma om, dregla sönder kudden om. Klänningen jag aldrig kommer kunna släppa.. Tänk om jag kunde få vara ekonomiskt oberoende, då skulle denna goding få flytta in till mig direkt!



myser hemma i viken

Haft en underbar och lugn helg hemma i sandviken. I fredags blev det fredagsmys hemma med familjen, kollade på idol finalen. Var de nån mer än jag som tyckte att eriks flickvän var pinsam och borde klivit av scenen?

I går blev det lunch med johanna i gävle och en liten shoppingvända. Sen tillbaka till sandviken för att se på syster och hennes tärnor som kom med häst och vagn sedan sjöng det på krysset i sandvikens centrum. På kvällen firade vi min systers 16 års fyllande med middag på church street i gävle. 

I dag ska vi till högbos julmarknad en vända innan vi ska kolla på Rebeccas lucia kröning.

pest eller kolera?

vaknar med migrän.. Det värsta som finns. Har aldrig i hela mitt liv besvärats av migrän förrän förra hösten, då jag fick mitt första anfall, jag kräktes, stängde in mig, klarade inte av nå ljus eller ljud. försökte jag kolla på tv så kräktes jag bara och för att inte tala om huvudvärken.
I dag vaknar jag också med migrän, illamåendet går inte att beskriva, den jävla tickande klockan stör magen som vrider och vänder sig efter varje ljud. Huvud jävla sprängs och jag vill bara dö..
De värsta är att jag provat sånna här migräntabletter och grejjer me nde hjälper inte alls på mig, det enda som hjälper är att sova bort det..
Skulla vilja ha ett migrän rum, helt svart, svalt och knäpp tyst..
Jag fullkommligt lider med vickis som har migrän jätte ofta, viljet jag tack och lov inte har.
Jag har fan hellre svininfluensan igen än migrän...

Torsdag

Gäääsp, sitter på praktiken nu. Slutar snart förhoppningsvis. har garvat i hjäl mig under lunchen till en fuktion på Iphone som heter face off, man byter ansikten på folk. Det var länge sen jag garvade så mycket alltså. jisses.
Ska över och ta en fika med linn sen, och sen i kväll blir det lite gossip och ett glas vin med jessi..

I morgon bär det av till sandviken igen för mys med familjen..

GRATTIS Lillasyster!!!

Grattis på födelsedagen Hjärtat!! Hoppas du får en riktigt härlig dag! Gissar på att du ska vara ute och lussa hela kvällen. I morgon kommer jag och kramar om dig, lilla 16 åringen!



Min favorit jul låt..


Stylisten för Gossip girl släpper bok


Nu är det omöjliga möjligt: Att få tips och inspration från mannen som stylat TV's kanske snyggaste och mest fashionabla skådespelare och skådespelerskor just nu. I Eric Daman nya bok "You know you want it" får man alla knep och trender. Efter tre säsonger av lojalt tittande och beundran av allt det fina som är Daman's kreationer, kommer man nu kunna få en större inblick i hur han har skapat de fantastiska looks som hela världen fått se i Gossip Girl!

P.s
Finns att beställa på bokus.se för 220:-.




Barbie by Christian Louboutin

Lite skillnad från barbisarna man lekte med när man var liten för 100 kr, denna kostar £100.
De säljs endast i begränsad upplaga så kan tänka mig att den kommer få ett fint samlarvärde om några år.





Väder...

Jag orkar inte med detta väder.. orkar inte med alls.. Jag blir så trött, och hittar ingen energi någonstans att göra någonting..
Jag ser nog faktikst fram emot lite snö nu, så det blir lite ljusare och mysigare.
Skulle vilja se solen en vända så jag får lite energi..

Tisdag!

Tänker käka pannkaka och kolla på nya Gossip Girl avsnittet!


sötaste sötnos

Har länge varit så sugen på att skaffa mig en katt. Eftersom en hund tar för mycket tid, vilket jag inte alls har.
En liten söt birmakatt skulle vara perfekt hemma hos familjen Lindeblad & Karlsson tror jag (hoppas sambon håller med mig där).
Nu när jag va hos pappa i helgen och såg att de skaffat en liten sötnos så blev suget ännu starkare. Åhh vad mysigt de skulle vara att ha en liten sötnos hemme som busade runt och myste med oss om kvällarna.

två frågor jag lär få svar på inna bara..
  • Älskling, vill du ha en katt?
  • nån som kan tänka sig vara kattvakt nån gång om vi ska resa bort?



Jag är en så stolt

stora syster just nu, båda systrorna mina blev Lucior i varsina städer. Kollade på Emilias kröning i söndags så nu blir det till att kolla på Rebeccas kröning nu på söndag.
Funderar på om det kanske vore bäst att åka till Sandviken redan på lördag morgon eller fredag kväll då jag såg i tidningen att hon och hennes tärnor ska sjunga på krysset (typ mitt i centrum i sandviken) på lördag förmiddag.

Åhh vad jag kommer lida med dom när helgen är slut då de stackrarna ska sitta och försöka få bort allt stearin från håret. De har mer än 30 uppträdanden. Så de lär ju hinna bli en hel den stearin i håret under dagen.

Utdrag ur annosbladet i sandviken.Min andra syster blev Lucia i Sandviken


Utdrag ur avesta tidning från förra veckan




Det här är Avestas lucia 2009

Avesta

Årets lucia är... Emilia Lindeblad.
– Det här var väldigt oväntat, säger hon.


Måndagen blev en enda lång väntan för Emilia Lindeblad. Som en av de nio kandidaterna innebar dagen både spänning och förväntan, då vinnaren av Avestas lucia 2009 skulle avslöjas och uppvaktas.

När så ordförande för Lions luciakommitté Torsten Bergqvist och ledamot i kommittén Hans Spång knackade på dörren till det klassrum på Karlfeldtsgymnasiet som Emilia befann sig i utbröt ett glädjetjut bland hennes klasskamrater, och en väldigt överraskad nybliven lucia steg fram.
– Det här trodde jag inte. Nu måste jag ringa pappa, säger Emilia Lindeblad.
För efter en gemensam överenskommelse anmälde Emilias pappa henne som luciakandidat. Något som hon denna dag inte verkade ha något emot, trots att över 50 framträdanden med ljus i håret nu väntar.
– Jag vet att det kommer bli mycket jobb, men det kommer bli kul. Och stearinet jag kommer få i håret får jag lösa allt eftersom, säger hon.


Hemma och skämms bort

Hos mammsen och skämms bort till max..Åhh så mysigt det är här, julpyntat, syskon och grejjer. Trivs riktigt bra.
I går blev det familjemys till Wallanderfilmen Läckan.

Nu är det fullfart på morgonen jag och becca ska till avesta och kolla på mina andra systers luciakröning..

seeega lördag

Sjuukt bakis i dag.. Ska snart sätta mig på tåget till Sandviken.
Slummra till och sova en sväng tänkte jag om det går annars gräver jag ned mig i en bra bok, O.S.A.
Får se i vilket skick jag är i när jag kommer till sandviken, om jag slocknar på två röda eller om jag ska försöka göra något vettigt av denna dagen.
Vet i alla fall att jag ska göra mitt yttersta för att hålla mig från alkohol i dag.
Blir lugnt i kväll. Lite mys med familjen om det är nån hemma, syskonen har blivit i en sån där rolig ålder så det bara är ute och slirar hela tiden.
Mamma ligger sjuk så jag får väl prata hål i huvudet på fredrik då.


Åhh jag kan inte sluta lyssna på.. Så jäkla bra


Nu ska jag ut i natten i svira i heels



No, the party don't start until I walk in!

TGI Friday!!
Tequila Gin Irish coffe friday!!

Det blir utgång, tik tok spelas i bakrunden samtidigt som jag håller på och sliter fram varenda klädesplagg jag har i hopp om att hitta kvällens outfit.. Men jag en aning om vad jag ska ha på mig så förhoppningvis hamnar inte hela garderoben på sängen

Jusstia, beroende av Celementiner har jag blivit också.
Har ätit säkert en sju åtta stycken i dag.. Tror jag är beroende eller nått.

kunde jag inte bara få vakna och se ut så här i håret i dag?! Jag skulle så hemskt jätte jätte gärna vilja det..


Tänk om man kunde vakna så här varje morgon

Har skjutit upp det hur länge som helst och hade lite ångest när jag satte mig i frisörstolen och såg Marlenes blick när hon såg mina toppar. Men nu är det gjort i alla fall! har mest toppat det och fixat luggen. Och jag är hur nöjd som helst, detta behövdes verkligen. Och jag älskar hur Marlene fixar till mitt hår efter varje klippning, det blir alltid så snyggt. Önskar att jag själv kunde få mitt hår att se ut så här.







Ser att syster varit här och kladdat.. igen...

Jaha, så har lillasyster varit här och bloggat åt mig igen..otippat?
Neej det är klart hon passar på att jävlar så fort hon får chansen.
Men tycker inte hon kan gnälla på min uppdatering nu för tiden, de har förbättrats rejält ju.. nu blir det ju åtminstonde varje dag i stället för en gång i månaden.
Men jaa inlägget stämmer bra i alla fall, på lördag ska jag till sandviken, sen på söndagen åker jag och becca till avesta för att kolla på min andra systers lucia kröning.


life without regrets


sällan dålig uppdatering från 08:an
men ja i helgen så blir det att spendera lite tid med min syster
kommer hem på lördagen så tar vi en tripp till Avesta och kikar på min andra syster Emilia.
hon har kröning då , så det ska bli skoj och få träffa båda två.
håller tummarna för att min andra lillasyster blir lucia nu
hon får svaret på söndag tror jag?
aja återgå till arbetet
ciaoo

rebeccamanda.blogg.se

it just keeps getting better

Din sko har verklgien skärpt till sig senaste året, och det verkar bara bli bättre. I love it!



Gårdagen försvann alldeles för snabbt.

I går va de full fart på eftermiddagen, tog en fika med Kempe efter praktiken sen begav jag mig in mot stan för en kaffe med Linn.
Den kaffepausen ledde till några butiksbesök och sedan till middag ute. Käkade tacotallrik, vilket alltid, alltid är helt gudomligt gott. Det sitter verkligen aldrig fel med lite tacos. linn tänker dra sig upp i landet mot Gällivare snart under jul och nyår, får lite separationsångest.. Så långt borta och så länge..
Men julen försvinner väl lika snabbt som den börjar antar jag.
Blev lite glöggdrickande i går kväll också till Desperete. Kan inte få nog av glögg, eftersom man bara dricker det i en månad om året så är de lika bra att missbruka det medans man får.

Denna dagen kommer inte bli lika roande som gårdagens, i kväll står tvätta på schemat.. Hela badrummet är överfyllt av tvätt så de måstes..



närbild


Pain is pleasure

Och så var man märkt för livet... Va så nervös att jag trodde att jag skulle kräkas innan jag skulle in dit. Men när hon väl börjar så upptäckte jag att de var ju inte så farligt alls. De va bara vissa gånger de stack till lite annars kändes de knappt. Jag är helt sjukt nöjd!! Jag älskar den! Kunde inte bli bättre



Vad less jag blir..

Hur lycklig blev jag inte när jag går in på Nellys hemsidan och ser världens snyggaste spetstopp på Carolina gynning, bredvid finns en knapp där det står "köp Carolinas outfit här". Fan vad nice, tänkte jag och klickade där.
Till min besvikelse ser jag att det som fanns att välja mellan där att köpa var byxorna, bh´n och armbanden. Inte toppen, som är plagget som gör HELA outfiten! De tycker jag är gaalet dåligt och jag är sjukt besviken..




älska detaljerna

Ååhh jag fullkommligt älskar detaljerna på axlarna på den här kavajen! åhh vill ha, cravings, cravings!






Så jävla nervös så jag tror jag måste gå och kräkas en sväng...

Först på listan denna morgon står ett besök på King Carloos Tattoo...



Emilia Lindeblad avestas lucia 2009

Och så var röstningen för Avestas Lucia klar och jag kan inte säga annat än fan vad bra dom har röstat. Blev min lillasyster Emilia som blev Avestas Lucia 2009, grattis gumman!
Så på söndag ska jag till Dalarna och kolla på kröningen





RSS 2.0