Torsdag morgon

I måndags när vi var och handlade så fick Rikard och Jessica med sig en av våra påsar, som vi tyvärr inte fått tillbaka än. Just denna påse saknar jag ruskigt mycket, den innehåll min frukost för i dag, smink och mina vitaminer.. Men men det får gå ändå.
Idag har jag mysdag med stickad tröjja, första dagen på hela veckan som vi har lektioner. Har varit riktigt skönt att vara långledig. Meningen var att jag skulle plugga inför tentan men jag har intalat mig själv alla möjliga ursäkter för att slippa, och eftersom tentan är i morgon är det bäst att läser på i dag.
I morgon ska jag åka hem och hälsa på familjen i Sandviken, de ska få fira min 19års dag lite tidigare eftersom jag har planer den helgen jag fyller. Ska verkligen inte bli roligt att åka tåg i morgon, va ned på centralen och lämnade syster i går. Det är så sjukt mycket folk där, mer än vanligt (vilket jag inte trodde var möjligt) eftersom det är höstlov. Så att åka dit och trängas och vänta på ett tåg som nästan aldrig kommer i tid ändå känns inte som det roligaste man kan göra en fredag.


stickad tröjja - Gina tricot
leggings - H&M
Halsband - Snö of Sweden



Trivs riktigt bra i lugg! Dock tar det lite längre att gixa håret nu på morgonen.





Jag lovade bilder

Orkade tömma mobilen i dag på bilder, så här kommer en liten uppdatering från helgen..

Som jag sa så har jag skaffat lugg, och jag är supernöjd!!



Helgen bestod också av fest på lördagen, men hade inte med mig kameran. Hittade dock nått kort på mobilen som jag tydligen hade tagit under kvällen, märks dock att man inte är en sån fena på att fota med för mycket alkohol i blodet

Världens bästa vickis om jag inte ser fel! Henne har jag saknat väldigt mycket..

Det var inte många av de som var där som blev med på kort men nån enstaka i alla fall:P

Snart ska syster åka hem, har varit trevligt att ha henne har. Blev god middag och mys framför tv:n i går, desperete housewives som tyvärr har börjat spåra ur rejält tycker jag, men inte fan kan jag sluta kolla på det ändå.
Kvällen lär jag ägna åt att plugga inför tentan på måndag..
 

i går kväll

var vi och kollade på Glad och Marias nya lägenhet tsm med Rikard och jessica. Den var super fin och fräsch, de fick sin inflyttningspresent. Jag hade målat en tavla åt dom, ett poträtt på dom två. Som tur var gillade dom den jätte mycket, jag var jätte orolig att de inte skulle göra det.
Glömmde ta kort på tavlan, får fixa det nån annan gång.

Sen va vi och storhandlade på Ica Maxi i Solna. Och jag som är lite arbetsskadad kunde ju inte låta bli att bli imponerad. Så ruskigt fräsch butik, fast de måste de väl dock vara eftersom de är flaggskepps butik men jag är mäktigt imponerad.
 
Nu sitter jag och äter frukost och är irriterad över att min klänning FORTFARANDE inte har kommit, vilket stör mig nå så fruktansvärt. Beställde den förra lördagen..

I dag kommer syster hit och hälsar på, ska bli riktigt roligt! Får se vad vi ska hitta på då, en vända på stan kanske. Hon ska i alla fall få hjälpa mig med tvätten i kväll;)

Då var det måndag igen

Jaha helgen tog slut lika snabbt som den började och det var måndag igen.Blev en tripp till gamla avesta över helgen i alla fall, vilket var riktigt trevligt. Fredagen blev det att fördriva tiden hos Marlene på salongen, då passade jag även på att klippa mig, och det blev LUGG!!! (kommer upp nån bild senare) Kan ni tänka er, blev faktiskt riktigt snyggt! På kvälleb blev det middag med lillens familj.

På lördagen va jag över till Marlene och fick håret fixat inför kvällen, sedan blev det utgång på kvällen.
Gick hem med en överförfriskad pojkvän vid ett snåret, sedan gick jag tillbaka till stan och mötte upp Marielle på trapper där vi satt och kollade på, eller rättare sagt jag satt och kollade när de städade och plockande undan. sedan spenderade jag natten i familjen Reimfors hus (vilket var väldigt länge sedan). Lånade vickis säng eftersom hon aldrig kom hem, utan gjorde en bortamatch.
På söndagen blev det Thai mat  (världens godaste thai mat finns faktiskt tro det eller ej i avesta) och glo på sex and the city filmen som inte var så bra som jag förväntat mig. lite besviken. Men Samantha gör verkligen hela filmen, hon gör den bra! älskar hennes attityd till allting. Klart bäst i även hela serien! (enligt mig)

Saknar mitt långa hår

Hittade lite kort från när jag va hårmodell åt Amira. Det får mig att sakna mitt långa hår ännu mer, det fanns så mycket mer man kunde göra med det, nu kan man knappt locka det för det blir för kort då. Känns väldigt oinspirerande... Aja, det växer snabbt iaf!  inte hann jag få min klänning heller innan jag åker:( Synd, hade velet ha nå nytt på mig i helgen, men det får väl bli den nästa helg då:)

Kolla vad fint det var, värsta krummeluren.. A pice of art!

Sjuklingar

Både jag och älskling har åkt på blivit tok förkylda, sörplar te och häller i oss C-vitaminer i hopp om att det ska gå över lika snabbt som det kom. Det var länge sedan jag hade så svårt att komma upp ur sängen som i morse,täcket var så där extra lockande..
Det blev tyvärr inte av att kolla på sex and the city filmen i går, jag är för fast i Grey's. Kunde inte skippa det, så det blir nog att kolla på den i kväll eller på söndag. 

Är i skolan nu har  grupparbete, ska försöka hinna klart med Offerten så jag kan åka hem och sova sen. Får inte mycket sömn nu för tiden heller (och det förbättrar inte min förkylning) eftersom de  håller på och gör någonting med asfaltet (jag trodde att de grävde men min pojkvän var snabb på att rätta mig. så var det inte det gjorde något annat som jag nu inte minns vad det var) precis utanför våran balkong. OCh för att inte störa rusningstrafiken så arbetar de från 22.00-05.00..
Tack för den sömen!!!

Sex and the city

Eftersom jag inte har sett Sex and the city filmen (jag vet, jag skäms...) så var jag tvungen att köpa den idag när jag såg att den kommit ut. Så i kväll blir det faktiskt till att dissa Grey's tror jag och mysa ned med mitt täcke och pojkvän framför sex and the city!


 


stylebystars

Beställde en jätte fin partyblåsa från stylebystars i lördags, hoppas den hinner komma innan helgen så jag kan ha på mig den då.

Denna söta klänning blev det, var sugen på två till men de var slut i lager:( typsikt min tur. .

Sjukling

Jag blir inte världens trevligaste när jag är sjuk, jag blir snarare riktigt jävla otrevlig för det mesta.
Förstoppning i näsan, huvudet väger 12 ton, usch vad jag tycker synd om mig själv.
Låg inne halva dagen i går, sedan tog jag mig ned på stan och köpte dessa underbaringar.

Mötte upp älskling, sen åkte jag hem och bäddade ned mig i soffan.
Huvudet väger minst lika mycket i dag,och pappersnäsdukar är min bästa vän och min älskare är nässprayen.
Skulle inte klara mig utan det just nu.

Ska försöka ta mig till skolan snart, vet inte om jag ska skippa första lektionen och vila upp mig lite mer. Den känns bara onödig eftersom vi  redan fått slutbetyget för den kursen.
 


älskar min nya väst från Zara

Helgen gick fort

Helgen började riktigt bra, halsen började bli bättre. Träffade Matilda från avesta på fredagen, vi gjorde stan. Jag köpte en jätte snygg väst från Zara som jag är mycket nöjd med.
Sedan tog vi en fika och pratade på nån timme innan älskling slutade.

Matilda avnjuter en kaffe och hallonpaj!

Mötte upp lillen sen, hem bytte om och slängde i oss käk. Sedan mötte vi upp Veronica och hennes kompisar på allmänna galleriet. Blev förfriskad väldigt snabbt kännde jag, kanske berodde på att jag var så sjukt trött.

Jag och veronica!

Lördagen började med att jag och lillen bestämmde oss för att ta en mysig och nykter kväll. Vi va ned på stan, älskling shoppade lite. Sedan tog vi en fika med Linn och Jerry, och sedan blev det även lunch med dom på TGI Friday's på sture. Och jag fick nog den vidrigaste ceasarsalladen jag någonsin ätit (det känndes irriterande eftersom jag på fredagen åt världens godaste ceasarsallad tsm med jessica), hela salladen var helt förstörd av nån gråbrun sörja. De gånger man får dressing i en ceasarsallad så ska den vara VIT! Jag kan inte sätta ord på hur äckligt det var.
Den lugna kvällen gick också åt helvete, vi bestämmde oss för att följa med jerry och linn på fest hos sara.
Kvällen var riktigt rolig, synd bara att den slutade med att jerry fick en mindre hel näsa

Lillen, jerry och linn


Sara och lillen


soff folk!

Söndagen blev som alla andra våra söndagar, städ och tvätt dag... Så tråkigt, men så skönt när man har gjort det.
Efter det blev det mys framför tv:n och annsiktsmask. Pizza och bridget jones!

Jag börjar

få ont i halsen! Jag som klarat mig hittils från förkylning och sånt (brukar alltid åka på det så fort det börjar bli kyligt), men nu börjar det faktiskt kännas i halsen! Inte roligt!
I veckan har jag i alla fall varit och hälsat på familjen i sandviken, hade lite saker att fixa där! Passade på att måla lite, det var så länge sedan. Jag saknar det, jag blir så lugn av att bara få sitta och måla och lyssna på musik.
Men har inte riktigt tid nu för tiden tyvärr, nu har jag varit duktig och pluggat hårt inför nästa företagsekonomi tenta, eller ja hårt och hårt. pluggat har jag i alla fall gjort!


Lite av de "konstverk" jag gjort!


Målat i akryl. Från filmen step up

Målat i akryl till våran slututställning på gymnasiet, är supernöjd med dessa tre tavlor




plugg och mys

Igår det först en massa one tree hill sedan tog jag mig äntligen i kragen och pluggade. Har hittat ett Café är i högdalen som jag älskar, sitter jämt där och pluggar. Världens godaste kaffe, och världens härligaste människor som jobbar där.
det blev, plugg, latte och en brownie

Företagsekonomi, mindre roligt. Men måste verkligen få jätte bra på nästa tenta.

Sen ordnade jag en riktig myskväll för älskling. lagade en god middag (jag som hatar att laga mat, men det gick riktigt bra), fixade mys stämmning och grejjer! Riktig duktig flickvän var jag i går *vuxen poäng..
köpte till och med rosor, sen får man höra "Jag måste jobba över i kväll, men om du är hungrig kan du väl käka så köper jag en pizza på vägen hem"..
yes, när man för första gången någonsin ska göra nått gulligt:P Haha, men det blev bra till slut ändå.

nu ska jag kila till skolan snart, sånna här dagar känns värdelösa. En enda lektion på hela dagen, dessutom på eftermiddagen. Skulle varit bättre om den legat på morgonen åtminstonde.

sushi

Idag provade jag mig på att äta sushi med veronica på Itamae. Har aldrig ätit det förut och jag hade mina fördommar. Jag trodde att det skulle smaka enbart rå fisk. Men det var faktiskt riktigt gott!!


Sedan blev det en fika med mormor. Att vänta på henne det är verkligen som att vänta på ett sj tåg, kommer aldrig i tid!
Det var trevligt satt och pratade i två timmar, hon och min syster har varit i Barcelona, kom hem i går. De verkade ha haft det riktigt trevligt.*avis.
Skulle också vilja komma ifrån höstrusket just nu och åka till nå varmare land..
Nu ska jag glo på The hills, den serien kan man aldrig få nog av!

What makes you go GAH?!

http://1000apor.se/tv/what-makes-you-go-gah-0?page=1
Haha jaa eftersom jag inte vet hur man lägger in videos så lägger jag in länken. Väldigt väldigt udda men underhållande
 What makes you go gah?!

Klack?

Ingen missade väl posh skyhöga skor UTAN klackar. Jag avskydde skorna, de såg varken bekväma eller snygga ut.
Posh verkar vara duktig på att dra uppmärksamhet till sina inte allför  snygga skosamling, detta är hennes senaste underverk..
Verkligen pinnsmala skyhöga klackar, hur bekvämt kan det vara?
Om jag hade på mig sånna skulle jag ständigt gå runt och vara rädd att klackarna skulle gå av.
frågan är vilka jag helst skulle gå i, dom utan klack eller dessa par? ...


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, blir luncha med Veronica i dag.

Måndag

Stylebystars har fått in massor med nya fina kläder, blev helt fäst vid denna rosa kjol och den mörkblåa klänningen...
Verkligen någonting som jag vill klicka hem! Gillar egentligen inte att beställa kläder på internet (så jobbigt med storlekar), men det är svårt låta bli när man går in på stylebystars


Började med en ny kurs i dag, Affärsdokumentation. Det var riktigt roligt faktiskt, en bra och duktig lärare som gör lektionen intressant, har varit få av sånna kan jag tycka.
Fick reda på vad man verkligen inte ska skriva på ett personligt brev (jobbansökan), vilket egentligen kanske hör till sunt förnuft men fick höra ett så roligt exempel.
Detta har verkligen hänt på riktigt också, att på det personliga brevet så stod det "jag kan vara rätt gullig ibland också"..
Hahahaha, den ansökan hamnade tydligen på företagets anslagstavla! Det tyckte jag var mycket roligt!

Jävlar, tror att jag börjat få lite ont i halsen också..
Inte bra..


Blått

Har blivit helt såld i färgen blått nu..
Hittade ett supersnyggt midnattsblått nagellack i dag! Det ska målas på så fort jag duschat



Nu ska jag laga lite mat och hoppa in i duschen, förmiddagen har spenderats på stan. Där jag hittade 2 st fina randiga tröjjor.. Mika har anlänt till stockholm vilken är en väldigt, väldigt rolig överraskning! Saknat den människan nå så fruktansvärt!!

Dagens:
Kavaj: H&M
Randig topp: Lacoste


Edie Rose

Rachel Bilson har precis lanserat en egen klädkollektion "Edie Rose" för DKNY..
Underbart snyggt och stilrent!! Det mesta går i svart, vitt och gult... Som sagt, supersnyggt!

Utkast: Förmiddagen blev ...

Förmiddagen blev en "städförmiddag" med älskling, vilket verkligen behövdes. Nackdelen med att vi har svarta möbler, allt jävla damm syns på en gång.



Nu ska vi mysa framför en film innan Lillen sticker i väg på kryssning! :)
Ska förhoppningsvis försöka plugga när han är borta, skulle behövas. Tenta i exel på onsdag! :/

Fyra av fem toast för mitt humör i dag!

Trots en jobbig tenta och på tok för lite sömn, så har jag varit på riktigt bra humör heeela dagen!
Efter skolan blev det en After School, drogs i hop ett gäng från klassen, hamnade på en väldigt tom och faktiskt ganska tråkig bar. Men det var riktigt trevligt=)

Haha det är ganska roligt att det fortfarande kan dyka upp bilder på mig från studenten som jag varken sett eller minns!
Denna hade hittat till Carros facebook idag..
Är från student tåget, precis innan vi släpps..

HAha jaa men ungefär så där glad har varit stundtals i dag faktiskt, ofattbart bra humör!
nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem så jag har någon att mysa med innan jag slocknar..

Det blev

En ny mobil.. Ut med den  gamla in med den nya, väldigt väldigt välbehövt.
Och det blev denna


Hade tenta i företagsekonomi i dag. Oftast brukar man ha en aning om hur det gått, men jag har faktiskt inte en blekaste.. Hoppas verkligen att det gick bra, räkneuppgifterna va svåra..
men men, bara att ladda inför nästa tenta på onsdag som är i Exel (jag längtar verkligen inte)..

Ipren någon?...


RSS 2.0