lill lördag!

Efter skolan blev det ner på stan och hälsa på Mikaela som var här och shoppade med sin kompis, fast hon nu har flyttat mycket närmare (uppsala) så hra vi inte hunnits hälsa på varandra. Så var riktigt roligt att träffa henne, dock tror jag nog att jag pratade hål i huvudet på henne och hennes kompis. Jaja, smällar man får ta när man har typ ett halvår att ta igen:P
Skyndade mig hem, kom precis hem. Nu ska jag slänga på mig lite andra kläder, det blir middag på East med lillen i kväll, sen kanske man svänger förbi Linn på lite vin..

långa tisdag

nu tänker jag slänga mig i sängen och somna på en gång.
Det blev en långdag i höga stövlar, vilket känns i fötterna just nu faktiskt.
Skola under dagen, mindre roande "IT sälj system" kurs, ögat far gärna över på facebook en sväng och då är man helt lost sen..
Sen blev det en vända och fika på stan med Linda.
Efter det stressade jag för att möta upp mormor, blev sen (för ovanlighetens skull, annars brukar det ju vara hon), hon lyckades i alla fall fixa in mig i riksdagen sen, så vi satt och fikade där, och tiden flög i väg.
Jag försökte få henne att gå i pension, hon jobbar ju numera utan att ens få betalt, svaret jag fick var " ja, men om jag skulle sluta jobba, vad ska jag göra då? bara sitta hemma eller? "
Det fick tyst på mig..
Sprang och hämtade ut ett par skor som jag hade beställt på vägen hem och nu kl 20.54 är man äntligen hemma igen.

I hate mondays!

Nu är tentan äntligen avklarad som man har gått och nojjat sig över i en vecka, skönt! Nu ska man i stället gå och oroa sig för tenta resultatet, vilket säkerligen inte är så vackert. Det var definitivt svåraste tentan jag har haft sen jag började plugga. Att förstå hur saker skulle vara (var casefrågor mest) var inte så svårt, men att sedan kunna referera till vilken lag, vilken paragraf, i vilket stycke som styrkte varför det är så, var dessvärre.. Det finns ju en del..

Efter det så blev det stan en sväng med Jessica och kikade runt lite, hittade en riktig höstgoding! Galet snyggt med detaljer vid axlarna, älskar kedjorna. .

Gillar inte barnarbete för att barn inte har nån känsla för kvalitet

hahaha, det var en massa debatter förut om barnarbete, och sydsvenska dagbladet intervjuade folk på stan och frågade vad de tyckte om detta. Att jag inte har sett detta eller hört om detta tidigare är ett under. Vissa tycker kanske hemskt, men jag kan fan inte låta bli att garva..

Bryr du dig i fall de varor du köper tillverkas av barn?
-"Ja, barn har ingen känsla för kvalitet" svarar tina från malmö..



Söndagsmys

Mår faktiskt bra i dag, riktigt trött bara. Sjukligt trött, skulle helst vilja sova hela dagen, men det går inte riktigt för sig.
Det blir nog en mysdag med massa one tree hill, ska försöka att plugga lite i alla fall men just nu känner jag knappt att jag orkar öppna boken..

I går var det lördag...



I'm on Patron, Tequila
I'm drunk on Margarita
That Patron, Tequila
Me and my mamacita
Hey girl
Where's your drink?
We goin’ all get real drunk tonight
Hey girl
I got bud we can all get fucked up tonight
By the end of the night
Imma have you drunk and throwing up
By the end of the night
Imma have you so fucked up!

Det sägs att studenter super mycket?

Dag två på min lugna plugg helg inkommer ett sms: "Linnsey, har inte tröttnat på pluggandet och känner vinsug? puss"..
Om hon har...
tycker att jag har ansträngt mig tillräckligt för dagen, fast jag stannar hemma så kommer jag ju ändå inte läsa nå mer, så jag kan ju lika gärna gå ut..
De flesta har  en djävul och en ängel på axlarna, jag har två djävular..
Den ena är jessi som skickar så där fina sms, den andra är matilda som även hon har messat och ringt mig hela helgen för att få ut mig.. Detta är de två personer som ständigt stöjder och står bakom mina dåliga beslut!
Dock är det alltid de sämsta besluten som är de roligaste!
Men vadå, det sägs ju att man bara lever en gång? och inte förevigt.


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå




High heels heaven

dessa tänker jag leva i under höstens festligheter...



Takin' back my love


Dags att stänga av mobilen?

Det skulle vara en lugn helg fylld med plugg inför tentan på måndagen.. Det blev en heldag på stan med lillen, vilket var riktigt trevligt. Blev lite plugg när jag kom hem.
Har verkligen pressat och intalat mig själv att stanna innne i helgen, och försöka se fram emot nästa i stället.
Men detta är verkligen inte lätt när folk sms:ar "Men linn, ska du inte med ut i alla fall?"
utekväll låter i alla lägen så mycket mer lockande än lagboken på nått vis..
Nej jag får faktiskt ta och lägga band på mig själv och stanna inne i helgen..
Vi satsar på nästa i stället!

Dags att stänga av mobilen, stänga världen ute och öppna lagboken.. *suck*



Jag avskyr detta väder

Ena dagen är det dom där riktigt jobbiga höstdagarna, regn, blåst och kallt (idag var en sån dag under förmiddagen), andra dagen är det en sån där riktigt underbar höstdag, solen skiner, blå himmel, lite småkyligt och man myser med en kaffe och en filt på en uteservering.
ändå ska man väl inte klaga när de säger att de är ovanligt varmt i sep i år. Jag ser verkligen inte fram emot kylan..
Jag är ingen vintermänniska, vilket min syster är. Vilket jag fortfarande har svårt att fatta, slask, kyla, snö och mörker.. Enda gången jag gillar vintern är i sälen eller nån annan skidort, en vecka och man har svept in vintern rejält.
Sommar är mer min melodi, bränna, värme, bad, semester, långa nätter.







Jag är en sån jävla crybaby


Asos ersätter mitt nelly begär..

Efter dagens korta lilla dag i skola, som enbart bestod av att göra en redovisning på 10 minuter på affärsengelskan. Så blev det ett försök till lite plugg hemma, innan matilda föreslog en kaffe på stan som jag föll pladask för på en gång.. Säg kaffe och jag bönar och ber på mina bara knän..
Så blev kaffe och massa gossip i nån timme med henne innan de bar hemmåt..
Mötte till min lycka Marlene på centralen så jag fick sällskap en bit, riktigt trevligt:)

lärde mig klicka hem från asos i dag också, har vart lite skeptisk till det med tanke på att det är från usa. Så har jag varit så orolig över hur lång leveranstiden blir och fraktkostnad åssådär. Men ska få klänningarna redan på tisdag och frakten gick endast på 60. Farligt, detta kommer ersätta mitt nellybehov, framöver blir det asos.

"Tv-serien borde bara handla om mig"

Anna Anka sågar de andra fruarna

Anna Anka, 38, är den mest frispråkiga i ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3.

Själv tycker hon att serien bara borde handlat om henne.

//aftonbladet

 

pfff, FU anka anka!!
Alla vet vi ju att den klart härligaste och roligaste att kolla på är ju Maria Montazamy.

 

Maria Montazamy.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5839521.ab

Rånarna bombhotade Rikspolisstyrelsens två helikoptrar och lade ut fotanglar på vägarna – allt för att stoppa polisens arbete.

I området runt värdetransportcentralen lade rånarna ut fotanglar för att förhindra framkomligheten. Samtidigt bombhotades hangaren där polisstyrelsens förvarar två av sina helikoptrar.

När piloterna kom ut till Myttinge på Värmdö, där polisens helikoptrar står, upptäcktes en blinkande låda i närheten av hangaren. Piloterna larmade om hotet klockan 05.49. En första uppgift om att det skulle ha rört sig om en väska stämmer inte.

”Blinkande låda”

– Det som uttrycktes vara en väska var den här blinkande lådan. Den ska ha hittats i närheten av helikoptern. Det kan röra sig om en eller två helikoptrar som har hotats, säger Björn Engström, vid polisens länskommunikationscentral i Stockholm.

Enligt Göran Ramström, baseringsledare på Polisflyget i Stockholm, har ingen varit inne i hangaren och alltså inte kunnat komma i direkt kontakt med helikoptrarna.

Ett omfattande område kring hangaren i Myttinge på Värmdö spärrades av och fyra brandbilar och en ambulans skickades till platsen.

– Bombteknikerna är här just nu, säger Göran Ramström, baseringsledare på Polisflyget i Stockholm.

Vid elvatiden på förmiddagen hade teknikerna ännu inte kunnat säga något om vad den blinkande lådan innehöll.

Vittnet Anders Törnberg, som bor i det hus som ligger närmast hangaren, såg en bombvagn och bombtekniker på platsen vid nio-tiden i morse när han körde förbi.

Var det obehagligt?

–Nej, det tycker jag inte. De säger att det är en säkerhetszon och om det var större fara skulle de väl ha evakuerat oss.

Stal flykthelikoptern

Det är ännu inte känt exakt var den blinkande lådan hittades. Enligt uppgift till Aftonbladet ska den ha placerats i anslutning till en separat bränsletank som innehåller 25 kubikmeter flygbränsle.

En boende i området säger till Aftonbladet att han såg en mindre brand på platsen när han körde till jobbet vid halv sex-tiden i morse. Han ringde 112 men de hade redan larmats om händelsen.

När han återvände hem på förmiddagen släpptes han inte förbi avspärrningarna.

Strax innan 14.00 togs större delen av avspärrningarna bort, vilket underlättade framkomligheten för Värmdöborna.

– Själva hangaren är fortfarande avspärrad och både civil och uniformerad polis rör sig på platsen. Men polisen är väldigt förtegen om vad de hittat, säger Aftonbladets reporter på plats, Johanna Melén.

Stals i Norrtälje

Helikoptern som användes vid rånet stals under natten från företaget Roslagens helikopterflyg vid Norrtälje flygplats. Någon eller några ska ha skurit upp dörren till hangaren.

– När vi kom dit morse fanns polisen redan på plats, säger företagets vd Carl Meyer till TT.

Aram Rubinstein på helikopterföretaget HeliAir på Bromma flygplats liknar helikoptrarnas låsanordning med en båt - det krävs egentligen ingen nyckel för att starta en helikopter.

– Vissa går att starta med en glasspinne, säger han.

Vid elva-tiden sökte polisen med hundar i området för att hitta spår efter rånarna.


Riktigt höstdag

Blåsigt, dugg och kallt. En riktig jävla höstdag har det varit i sthlm i dag!
En lång dag har det varit också, kom precis hem. Blev skola, sen pluggade jag och städa lite på Kungsholmen. Lagboken med alla paragrafer som vanligt igen.. suck..
Tog en chailatte och gossipade med Linn i två timmar, sen mötte jag upp Marlene för en god middag!
Vilket var helt galet trevligt!! Timmarna bara flög förbi, har inte träffat henne på hur länge som helst, kanske har träffat henne mellan två-tre gånger senaste året och hon brukade vara den jag terroriserade (umgicks/bodde/festade med) varenda helg när jag var i avesta.
Så det var riktigt trevligt att prata om allt och ingenting under en god middag! Nu när hon äntligen bor i stockholm så är detta någonting som definivt måste göras oftare!


Jag vill tattuera mig

jag skulle verkligen vilja tattuera mig, men med tanke på mina tidigare allergier så vet jag inte om jag vågar. Måste kontakta en hudvårdsklinik, har bara inte orkat ta tag i det.
Såg i alla fall snyggaste tattueringen i dag! självklart också på världens vackraste kvinna, megan fox.

Så jäkla snyggt!! Om det inte syns vad det står så står det:
There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart



Det snurrar paragrafer i huvudet på mig..

I dag hade vi genomgång inför tentan i affärsjuridik, och då slog det mig hur jäkla mycket det är! (tenta på måndag)
Fått lite smått panik, så i veckan tänker jag låsa in mig med "lagsamlingen".
Mötte upp lillen efter skolan på stan, tok en fika sen blev det lite shopping för hans del, jag lyckades hålla mig i från det, mycket tack vare att jag gick och oroade mig för tentan nästa vecka.
När vi kom hem satte jag mig ned med lagboken och började gå igenom de viktigaste paragraferna i de viktigaste lagarna, gjorde lite översiktsläsning och trodde väl inte att det skulle bli så mycket. Men helt plötsligt har jag satt flikar i och strykit under halva boken känns det som..
Det bara snurrar runt olika paragrafer i huvudet på mig just nu..


Värst av allt är att kaffet är slut hemma, måste köpa hem mig några paket i morgon för att överleva den här veckan...


Fått tag på lite bilder från förra

Fått tag på lite bilder från förra lördagen,
lika glada i hatten som vanligt med vinet i högsta hugg inne på Berns..





girls night out

I går blev det middag på East med Jessi och Sofi.. Galet god mat som vanligt.
Sen kom sandra och carro och tog ett glas vin med oss där, och drog med oss till Grodan för yttligare nått glas..
Sen blev det Berns, där det tydligen var Gaykväll på nån vänster (vilket vi helt hade missat). Så i dag hittar jag en mingelbild på mig, sofi och jessi i QX (gaysajt/tidning)..
Efter Berns blev det sturecompaniet vilket också blev sista stoppet för kvällen..

sthlm sthlm stan i världen,
sthlm sthlm världens stad.
Sthlm sthlm, härlig är den
Sthlm sthlm gör mig glad!










Det är bara att inse: Jag är en dålig människa

Nu har jag det svart på vitt, jag är en riktig jävla skitstövel.. om man nu ska välja att tro på horoskop:P

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla.

Du är slipad i affärer och helt opålitlig.
Du kommer att klättra till toppen av karriärstege
n på grund av din totala brist på etik och moral.
Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.



Jag tror att jag fick för mig att skriva någonting igen

Jag tror att jag fick för mig att skriva någonting igen för första gången på ett halv år..
Vart börjar man hmm.. Sommaren försvann lika snabbt som en började men jag hann med en del i alla fall
bland annat:
  • Körkort
  • Två Bröllop
  • Sandhamn
  • Västervik
  • Gävle /jobba
  • Ayia Napa
Fått en liten kärlek för hamnstäder, de är så mysiga. Och sandhamn, skulle vilja spendera varenda sommar där, hela sommaren, varenda sekund. Vilket härligt ställe!

Skolan har dragit i gång igen och jag har fortfarande inte hittat motivationen till att plugga. Den kommer förhoppningsvis om inte allt för länge för jag antar att inte alla tentor kommer vara lika lätt som den vi hade i onsdags (skratt retande lätt, kändes som ett läxförhör på mellan stadiet).
För övrigt skulle jag vilja påstå att hösten har gått i alkoholens tecken, jag har nog inte haft en nykter helg sen jag kom hem från Napa.
Tänkte att denna helgen skulle bli lugn, men det visade sig att jag skulle på 20 års fest i går och i kväll blir det middag på East med jessi.

Tänkte försöka hinna med en hel del nu i höst också, det blir Italien den 15:e okt (en weekend), måste ta mig till Avesta och Sandviken och hälsa på familjen, vill ta mig till Karlskoga och hälsa på, samt hälsa på Karin som har bosatt sig i Örebro.. Och sen fyller ju jag 20, och det lär väl antagligen firas på nån vänster..
Kanske blir en bra höst trots allt!



RSS 2.0