Busy busy


Hela veckan har gått åt att göra klart projektarbetet, i dag ska vi fixa det allra sista. Ska bli så skönt i morgon när redovisningen är klart!
För det var väl kanske inte det roligaste man gjort.
Men men, det verkar lösa sig med lägenhet. Verkar som vi har en klar, det visar sig i dag skulle jag tro=)
I mitt huvud så har jag ju redan möblerat och tapetserad lägenheten!  (typiskt mig)

Visning idag

I dag jobbas det med projektarbetet i skolan, mindre roligt men det är skönt att se resultat. Äntligen börjar det bli klart:)
Senare i dag ska vi på visning på en lägenhet, hoppas den är bra. Jag är så less på detta plus att priserna är på väg upp igen.

I går var jag inte människa och inte i söndags heller, ruskigt sliten sedan i lördags då det blev utgång. Jag ska inte dricka sprit, jag ska hålla mig till vin!


Favoritbågarna

Kreativa Bågar Favoritbågarna kommer från Ray - Ban . I år lanseras deras ''Colorize Kit'' med ett par vita Wayfarers och ett gäng pennor så att du kan designa dina egna brillor. Häftigt!

Linn*2

Hel kväll med linn i går, det blev middag på grill, nån drink efter det i gamla stan innan vi hamnade på Anglais.
Idag mötte jag upp linn och niko på stan, niko var sliten så han drog hem väldigt snabbt. Medan jag och linn tog en lunch och vända på stan.
Köpte mig en underbar klänning på Charmant i sturegallerian..
Den ska jag ha på mig i kväll:)

Tvätt dag..

Jag avskyr att tvätta (undrar hur många ggr jag sagt det). Jag och lillen brukar alltid tvätta tillsammans på söndagar, men den tiden var tagen sist vi skulle boka. Sen har det glömts av och rätt var det var så hade vi jätte mycket tvätt, så i dag kilade jag ned och såg att det fanns en ledig tvätt tid så nu har jag snart gått igenom all tvätt.
När jag ändå höll på så har jag rensat ur min gaderob samt mina smycken, man samlar på sig allt för mycket..

Ikväll så blir det bio, jag och lillen ska gå och se pride and glory. Nån action film, jag fick ju välja sist så nu är det hans tur att välja..


ett av mina bästa köp

Efter skolan i dag blev det en vända på stan och en fika med Linn, mycket trevligt!
Va in på Souk gallerian och hittade min favorit affär!! Där det kommer det dessvärre spenderas mycket pengar i framtiden..
Gjorde ett av mina bästa köp någonsin tror jag. .
Jag köpte denna vackra fodral klänning från Elise Ryan, som jag egentligen hade velat köpa i alla färger men priset gjorde att det fick räcka med en för i dag.. Blir kanske en till när lönen kommer, vill ha den i marinblått också. .

Nu skrivs historia

Usa får sin första svarta president!
Detta måste jag kolla på, över en miljon människor har tagit sig till Washington för att ta sig dit för att vittna detta.
Dock får han det inte lätt, kan inte vara roligt att komma in som president i denna finanskris, arbetslösheten samt efter kriget.. Han får lite att jobba med.

Ge mig vår nu

Man blir totalt deprimerad av detta mörker och all snö..
Jag längtar verkligen till våren, förra veckan köpte jag mig en vårjacka i hop om att det skulle bli vår.
I dag för att inte bryta i hop totalt blev det två till vårsaker..


En gullig sommrig blus:)

Dessutom så köpte jag mig en riktigt vårig kavaj! Trodde aldrig att jag skulle köpa mig en kavaj, trodde jag skulle dissa den trenden totalt. Men jag insåg i dag att jag klär konstigt nog i kavaj så det blev denna från Zara.


Har precis kollat på femte avsnittet av The City (jag är fortfarande lika besatt!).. Det är så sjukt bra.
Här kan ni se det avsnittet;)
http://www.mtv.com/videos/the-city-ep-5-boys-night-out/1602843/playlist.jhtml

Mys/slö tisdag

Trött som ett as. Var inte ett dugg sugen på att gå upp i dag, framför allt inte eftersom jag gick upp helt i onödan i går. Kom till skolan och insåg att vår grupp skulle ju inte träffas i går morse.
nu ska jag göra ett tappert försök på kalkyleringen, en lektion jag egentligen är totalt skeptisk till. Egentligen lär jag mig ingenting skulle jag vilja påstå, läraren är verkligen, hur ska jag beskriva han.. Ointressant..

Myskläder i dag! Jeansleggings, linne och väst! Mycket bekvämt!!




Äntligen är den min: )

Förkylningen som aldrig ger sig

Det började i julas som en liten förkylning, lite små snuvig bara som velat fram och tillbaka. Men senaste veckan har den varit extrem, kan inte andas alls genom näsan. Min enda chans att gå nå luft är att överdosa med nässpray, som jag gör precis innan jag ska sova.Vill inte använda det för mycket så det förlorar effekten. .

Kollat ut tre lägenheter nu som jag vill se på söndag, det jobbiga är bara att alla visninger ligger så sjukt tätt inpå, så det blir tufft att hinna med alla tre.men det ska fan gå!
Börjar bli riktigt less på visningar (redan, inte bra).. Jag har inte tålamod till detta, helt okej om det inte är nå mycket folk på dom. Men när det blir så där packat så man inte ens får nån uppfattning om lägenheten så känns det helt värdelöst. .

Två visningar

I dag har vi varit på två stycken visningar i solna, ena var alldeles för liten och för dålig planlösning. Den andra var riktigt mysig, ruskigt fint kök och badrum. Sjukt mysig hela lägenheten, enda nackdelen var väl sovalkoven som var för en 1,20 säng.
Blir mer visningar nästa helg, så synd att alla visningar ligger samma dag, alla ligger på söndagar..

Maskerad

Lördagen började med en shoppingvända på stan med Lillen och Linn, sedan blev den lunch och drinkar på Fridays.. Mycket goda drinkar där tycker jag.
Sen tog vi en öl med robert, impen och anders innan  vi drog vidare till knöös och gjorde oss iordning.
Det finns verkligen inga ord för hur mina kära pojkvän såg ut, jag garvade tills jag grät..
Själv var jag geisha!
Sedan bar det av till Karina och Anders på inflyttningsfest!

Alla bilder finns på min Facebook!

Rent och fint!

Storstädning är inte min grejj, städa överhuvudtaget är någonting jag verkligen inte gillar. Men å andra sidan så har jag upptäckt att jag inte gillar damm heller, det blev en storstädning i dag! Det behövdes verkligen! Men nu är det äntligen rent och fint igen!! Vad glad Lillen kommer bli :) *stolt

Kan inte få nog

av The City.. Helt fast i det... suttit naglad under de första fyra avsnitten, kan de femte komma ut snart....


Blake Lively, Vogue Februari 2009

Blake Livley har blivit fotat för Vouge. Gillar inte riktigt stilen på henne på dom bilderna, hela den där ljus hy, röra läppar, skönhetsprick old fashion är inte riktigt min grejj. Jag tycker hon är mycket finare i gossip, hon ser så gammal ut på korten..


Nu är det onsdag

På lördag är det ännu en maskerad fest, börjar verkligen bli lite less på detta nu. Börjar bli riktigt tjatigt, senaste två inflyttningsfesterna var också maskerad, nu för det snart räcka. Efter detta tänker jag bojkotta maskerad..
Det är ju alltid kul med nå tema,jag funderar på om man skulle ha ett Black & White party på min och lillens inflyttningsfest (sen när den nu blir, först lär vi ju köpa en lägenhet)..
Just nu så leder vi ju faktiskt budgivningen på en i solna, fast frågan är väl bara hur länge till..


Undrar om man ska vara tråkig och köra samma utklädnad som sist?

Nu ska jag skriva ut en ny manual till vår expressomaskin (eftersom min kära sambo råkade kasta den) sen ska jag hälla i mig lite kaffe och sätta mig ned och göra våran hemtenta i marknadsföring. .

tre visningar och en sväng på ikea

Det blev tre lägenhetsvisningar i dag.. Den första som vi hade hoppats på var för oss helt värdelös, den var alldeles för liten. Man fick inte ens in en soffa.
 Den andra i solna är vi mer sugen på, men det är dock en etta, men vi funderar på att bygga in en vägg samt fräscha upp kök och väggar i den om det blir den.
Den tredje var fin, en tvåa i solna. Dock för dyr och alldeles för stort intresse, den slutar sluta runt 1,7 Inte värt det enligt mig..
Sedan blev det en sväng till Ikea och kollade på säng och soffa, men nån större hit var väl kanske inte det..

Lördag -söndag

I går kom lillens föräldrar då blev det lunch på jensens, sedan en vända på stan. Men jag hittade ingenting, rean pågår fortfarande och jag brukar ju aldrig hitta någonting då. jag tycker mest att rea består av "galna" människor som står och sliter i allting som ligger slängt i massa högar..
Lite kortspel och vin innan det blev middag på Jimmy's steakhouse, mycket god mat!!
Ruskigt ruskigt gott, samt bland den bästa servicen jag fått:) Dit kommer jag gå fler ggr.

Nu ska vi oss göra i ordning sedan ska vi åka på två st lägenhetsvisningar:)

serienörd som jag är

så är ju mitt favorit pogram The hills, och håll mig uppdaterad om det mesta som även händer utanför pogrammet. Men detta har jag totalt missat och det är jag jäkligt glad för.
Heidi montags "musik karriär"..
kolla en av hennes musik videor här:
http://www.youtube.com/watch?v=RSRigInpvYM&feature=related
Hon har även spelat in en låt med sin make Spencer Pratt.
Vissa är helt enkelt inte menade för att ha en lyckad musik karriär!

sugen på en ny

Väldigt sugen på en ny väska, en större som jag får plats med lite mer grejjer i. Någon av dessa tre skönheter är jag sugen på. .


Caviar




en 2.55 jumbo i rött


2.55 jumbo svart..

(bilderna är tagna från google)

It's Called the Winberg!

Caroline Winberg antar utmaningen! Kolla här 
It's called the Winberg!

Tillbaka till vardagen

Då var allt precis som vanligt igen. Skolan igång igen, vilket iåfs inte är så dumt men tidiga mornar är verkligen inte min grejj.
Det är ju nu som "svensken tar en vit månad" enligt metro, och kanske det inte vore så dumt?
Satsa på skolan, inge alkohol? Njaa låter inte helt riktigt som mig, men det ska bli väldigt lugnt ett tag nu framöver i alla fall. I helgen hade jag tänkt mig.
I kväll blir det bio med älskling, det blir nya Wallander filmen. Det valde jag sjävlklart, jag är ju en Beck och Wallander tönt. Enda svenska filmerna som jag gillar.
I morgon kommer lillens familj hit, då blir det middag på Jimmy's (hmm, borde kanske ta och boka bord).
Sedan  på söndag så ska vi på visning på en lägenhet som jag tyvärr helt har kärat ned mig i (typiskt, typiskt mig). Lite rädd att jag kommer bli så besviken för den ser ganska svårmöblerad ut på bilden Men det visar sig väl när vi kommer dit:)

I går beställde jag hem två vardagsklänningar från stylebystars. ojojoj, vilken snabb leverans! De kom i morse!



Efterlängtat hela året

I går kväll visades äntligen den efterlägntade Victoria Secrets show! Häftigaste, sexigaste showen på hela året. Även om den detta året var mer glamourös än de tidigare åren:P Dock så är fortfarande det året när det hade justin som sjöng (06 tror jag var) min favoritshow!
Ruskigt bra iaf!
Med Usher som skötte livemusik på scen, riktigt grymt!


Och ni missade väl inte att Svenska Caroline Winberg självklart var med för fjärde året i rad! Hon är numera ett måste för Victoria secrets!

RSS 2.0