Julafton - nu kommer tröttheten

Julafton och jag vill inget hellre än att gå och lägga mig så jag får sova ut ordentligt, helt slut efter en veckas jobb i julrushen. Fy satan vad folk det har vart, sålt slut på både det ena och det andra, kunderna hittar saker att gnälla på hela tiden, slog nytt säljningsrekord osv osv. Som tur var så får man uppiggande meddelanden till kassaskärmarna från chefen:)
I alla fall så har jag fått på tok för lite sömn denna vecka så jag somnade under kalle anka i dag.
Mycket nöjd med mina julklappar, fått allt från smycken, tallrikar till singstar osv.
Även fått en äkta Hermes scarf av mormor *mycket nöjd*
Den kommer att andvändas flitigt vill jag lova.

Magen är mätt och belåten, trött på julmat men ändå ska jag orka trycka i mig lite mer i morgon är det planerat. Då bär det av till avesta, till farmor. Fira julafton igen med den sidan av släkten sen blir det utgång på kvällen.
 

Onsdag 12/12

I går kväll kom det efterlängtade sms:et :)
Alicia född 11/12 kl 20.17 

I kväll blir det julbord och härj för hela slanten, kanske försöka få in en lussevaka mitt i allt också:P

6:e dec

Äntligen på bättringsvägen! :D
Känner mig mycket piggare i dag, dessvärre för mamma som ligger nedbäddad i soffan och mår ungefär så som jag mått hela veckan...
Vi var och hämtade mat nyss, men gav ganska snabbt upp på det där eftersom ingen kännde någon smak.
Ska hjälpa mamma slå på en film sen ska jag bädda ned mig själv och vila, så jag blir helt frisk..
För i helgen ska jag fan i mig inte vara sjuk!

Halleluja

Kokar ägg, tittar ut genom fönstret, ser snön vräka ned samtidigt som jag lyssnar på halleluja. Kanske bland de finaste låtar som någonsin gjort.
Slår mig också, vad fan kokar jag ägg för? Jag tycker knappt om ägg..
Blir galen det här! Vill inge mer!
Vill bli frisk nu, blir tokig, kommer snart börja klättra på väggarna!
Säger bara det, blir jag inte bättre tills i kväll då tar jag fan till whiskey!!

Skulle jätte gärna kunna få sluta snöa nu också, jag hatar verkligen vintern! Helt värdelöst..


Inte ens då slipper man

Jaha, fortfarande halsont, hostar som en jävla gris, 39 graders feber och mår allmänt jävla piss! Men inte ens då slipper man mammas jävla gnäll och skäll!
Nej för då ser rummet förjävligt ut, en tröjja hade hamnat på golvet, en sko stod fel you name it!!! så har man försökt vara snäll och dragit sig upp ur sängen för att förbereda maten åt henne, så det första hon gör att skäller!
Och tydligen eftersom jag orkade sätta mig vid datan och prata i telefon så är jag inte tillräckligt sjuk, så nu måste jag städa hela huset i morgon!! Det ska vara om jag uttrycker mig som fredrik "Kliniskt rent!"
Jo men tjenare!! Var i från ska jag få den energin?!!
Det är så roligt att bo i det här huset verkligen!

Annars händer inte mycket i mitt liv, har knappt sett nån annan än nån från familjen på tre dagar! Står inte ut! Vill bli frisk!!! 
 


Söndag

I dag har jag ingen ork till någonting känner jag, tvingade mig själv in i duschen..
tvingar mig själv att kolla på beccas uppvisning, och vill verklignen inte jobba.
Eftersom jag är sjuk! Ont i halsen, kan knappt prata! Men har inte mycket till val, så får pallra mig i väg till jobbet. Om rösten håller får se, ska ringa å kolla om nån kanske kan jobba åt mig..

I morse när jag öppnade kylen såg jag nått märkligt, antingen har mamma försökt höst dekorerat kylen eller så har hon tagit med trädgården in där. Det låg löv i hela kylen, samt en pizza. svaret på min fråga, jo min mor va ut i går! Och så nykter va hon när hon kom hem!


Det luktar bakfylla!

Jag som trodde att det skulle bli en lugn och vit helg, men där trodde jag fel!
Tänkte att jag inte skulle hinna göra mig iordning ( sminka , fixa hår osv ) när jag kom hem från jobbet så därför avfärdade jag de planerna, men sen hade vi ju en Make up artist på jobbet, hon party sminkade mig så då kunde jag ju lika gärna gå ut tänkte jag.
Så lyckades jag väll bränna 600:- till, blev mycket billigare än förra helgen i alla fall, men fan jag har kommit på att det är dyrt att vara 18..

Drog till Centro efter jobbet i alla fall, förfesta lite där med bland annat Karin, Sofia, Mikaela, Linnéa och annat roligt folk:)
Sen kilade vi vidare till Kharma, dansa härja och träffade ännu mer roligt folk! Dj'n tyckte att jag skulle utmana bartendern, kan ju säga att han va helt värdelös och tom på fantasi!
sen stapplade jag hemmåt.. .

huvudet hänger kanske inte riktigt med, händerna skakar, illamåendet står mig upp i halsen.. Hur sugen tror du jag är på att jobba? Mellan 11.00 - 22.20

Blir fan inge krogen i kväll heller!!!

I morgon ska jag uppdatera min bdb, tömma galleriet i min mobil:) http://dingalinn.bilddagboken.se/



RSS 2.0