keep smiling

I dag är leendet på topp! Har vaknat på nått konstigt underligt humör i dag, är tok glad! Över lycklig!! Kollade ut genom fönstret och insåg den troliga orsaken. Snön smälter! Det är vår på gång! Det måste vara så, äntligen!! Inge mer snö, inge mer kyl! Ge mig en uteservering med ett glas vin på det och lite sol! Det kan inte bli bättre.
 Lyssnar på en gammal sommargoding från 2007 (The way I are) samt packar!
I dag bär det av till lilla avesta, ska bli spännande att se om nått nytt spännande har hänt där..


Det var väl kanske på tiden

I dag kl 13.00 (enligt expressen) så förlovar sig Victoria och Daniel vid konseljen på Stockholms slott.  Och efter alla skriverier, spelande (Blev ett jäkla liv på en massa företag när folk började satsa pengar på vilket år de skulle förlova sig) så var det väl kanske på tiden.
Så det är väl bara att säga Grattis då!


Snälla tomten....

Jag skulle verkligen vilja ha ett eller två av dessa armband från Marc Jacobs.
Dem är hur snygga som helst och passar ju till allt!
Undra hur mycket dom kan kosta...

My perfect pink!!

I dag kom skorna, de såg inte riktigt ut som jag förväntade mig. inte alls faktiskt, soms tur var så var det mycket snyggare på mig än i skokartongen.
Matchas med ett oversize linne i samma färg!
I love it pink!!!


eftersom jag är så inne i vårkänslor så blev det ett par vårskor i går, ett par klassiska ballerina som passar  till allt. Från friis & company..


Måndag

Då var det måndag igen, skönt det. I går var det våran vanliga "tvätt och städ" dag, sen blev det ben & jerrys och mys framför en massa bra filmer.
I dag är vi lediga från skolan, vilket jag tycker är ruskigt skönt eftersom vi har tenta i morgon. Så det blir plugg hela dagen för mig! Blir en fika på stan senare i kväll bara som avslut så man får rensa tankarna lite.

nu ska jag laga lite lunch inna jag sätter i gång med plugget, blir fiskpinnar och snabbmakaroner! Ibland sviker fantasin, men det får duga.

Do you kiss on your first date?

Blev en knappt timmes plugg på ett cafe i dag, jag blev så road av att lyssna på ett par som verkade vara på "the first date". Den stackars tjejen fick inte en syl i vädret, killen gjorde bort sig rejält. Avbröt henne varenda gång hon försökte säga någonting.. Slutade att hon bara satt där uttråkad och nickade lite instämmande då och då.
killen: Berätta om dig själv!
Tjejen: Vad vill du....
Killen: *Avbrytande*Du behöver ju kanske inte berätta från födseln till nu direkt, skulle va sjukt jobbigt att höra..
Tjejen: jaha, jag gillar att dyka fast första gången blev jag typ "sjösjuk" så....
Killen: *avbrytande*Förstår precis vad du menar, när Jag och mina polare... (osv, en hel story). vad gör du annars då?
tjejen: Jag brukar..
killen: *avbrytande* vet du vad brukar gilla att göra...



Stannade på kicks på väg hem och köpte en ansiktsmask med choklad och sesam! Ska tydligen rengöra samt återfukta huden igen. Vilket jag verkligen behöver, min hud är totalt uttorkad. Dags för en ansiktsbehandling snart igen känner jag.
Så det blev en liten ta hand om mig själv dag.
La ansiktsmasken, gjorde ett saltfotbad (mina fötter är lika lena som babyfötter nu) och läste lite tidningar!


Lugna fredag

Efter skolan i dag så blev det lunch med jessy och sedan en vända på stan. Som tur var så hittade jag ingenting (min ekonomi vill inte tillåta nå mer köp heller). Åt jordens godaste kalkon sallad, och jag har dessutom kommit på att jag älskar Keso, av någon underlig anledning så har jag aldrig provat det förut men gott var det iaf!
I kväll blir det mys kväll med älskling, lite onyttig mat och en bra film!

Keep it Pink!

Jag har fått nån tidig vårförälskelse i rosa, i love it! Letat som en tok i dag på internet efter rosa pumps och har äntligen hittat ett par som det  fick bli! Från Nelly för 359:-
Frågan är bara nu, hur ska jag matcha detta?


The City

Jag är ju redan helt fast i The city, och följer det slaviskt på Mtv´s hemsida. Men för er som inte följer det där så har första säsongen premiär lördagen den 14e Mars kl 18.10 på svenska mtv! Jag som älskar detta program är dessutom överlycklig eftersom det blir en säsong två!!


koffeinets underverk!

Helt speedad, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Detta kommer låta mycket mycket märkligt. Dock har jag alltid varit lättpåverkad av koffein av någon konstig anledning. Efter att inte ha druckigt nå kaffe alls på över två och en halv vecka så drack jag en dubbel latte i dag när jag skulle plugga. Nu fyra timmar senare, är jag fortfarande helt speedad. Helt klar i huvudet, kan inte riktigt sitta still. Pluggade i tre timmar, har handlat, hämtat klänningen, diskat, plockat undan i lägenheten.. Sysslorna börjar ta slut.. Och jag kan inte sitta still. (det måste fan vara nå fel på mig)

För övrigt så älskar jag klänningen som jag beställde från Nelly, den var ännu finare i verkligheten. Det kommer bli perfekt till sommarens fester!

Christian Louboutin

Dessa sköningar står numera högst på min önskelista!!

(bild snodd från sofismode)

I like my money where I can see it, in my closet

I går beställde jag denna söta klänning från Nelly. Jag tänkte att jag skulle ha den på nått av de 2 bröllop som jag ska på i sommar.
 

I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot




Sommarens planer

Två inbjudningar till bröllop har kommit denna månad! Längtar redan till dem, jag älskar bröllop, det är så fint. Jag är som en sån där "gammal  känslig dam" som tycker att det är det finaste man kan göra och bara måste, måste fälla en liten tår av lycka..  Nej nej så illa är det inte:P

Då kanske man får träffa sin familj lite också, mamma och fredrik ser man inte röken av längre. Finns ingen anledning till att åka hem till Sandviken och hälsa på ett tomt hus (då de är fullt upptagna varje helg) och tidigast de har tid att komma över och ta en fika är i maj (för då ska det på nån mässa här)..
tänk att det krävs ett bröllop för att få träffa dom en hel dag!

Detta är även en ypperlig ursäkt för mig att shoppa lite till också, jag måste hitta en perfekt outfit till båda bröllopen. ;)




 

Snö?

I dag beställde jag ett par ursnygga sandaler från Nelly, och vad händer? joo så börjar det genast att vräka ned snö.. Jag som är så sjukt less på snö, jag vill inget hellre än att ha sommar..
Nåja, de får stå här och se fina ut i nån månad innan de går att använda..

Skulle nog vilja ha ett par i brunt också, det är så fint. Nåja får se hur det blir med det där, måste hejda mig lite med shoppingen känner jag. Det är så mycket som måste köpas till lägenheten..

Trots att jag inte sovit en enda sekund i natt så släpade jag mig till skolan, för att sedan få reda på att läraren är magsjuk och alla lektioner i dag var inställda. Mailet som vi skulle fått hade försvunnit på vägen och inte nått oss.
Så det blev en vända ned på stan med Jessy och Åsa, som tur var så köpte jag ingenting!

Tröttast

Antar sovda timmar i natt: 0
Antal sovda minuter i natt: 0

Om jag är trött? Jaa det skulle jag vilja påstå.
Av någon underlig anledning så har jag inte kunnat sova någonting alls i natt. Jag är dock inte så trött som jag kanske borde vara men tyvärr så kommer det väl på tunnelbanan på väg in till skolan. Två presentationer idag också, jag har inte övat på en enda (improvision är min bästa vän).
Detta mina vänner, detta är inte min dag i dag... det känner jag på mig.. .



Alla hjärtans dag

Älskling lagade tre rätters till mig. Toast skagen till förrätt, fläskfile till varmrätt. Så kollade vi på Findin Neverland och Bruce den allmäktige.



Till efter rätt hade vi choklad doppade jordgubbar och champagne.

Torsdagen

Igår blev det först en vända på stan med Jessy, jag köpte denna underbara T-shirt med Heidi Klum. Tok billig, kostade bara 199:-.


sedan blev det middag, slänge i oss en ruskigt god kalkonsallad. Sedan hem till mig och drack ett glas vin samt fixade till sminket:)

Blev nått glas vin på Tiki med jacob, anton, lillen och linn, sedan tog jag, jessy och anton oss till Solidaritet. Där det inte var nått vidare drag alls. Det blev en ganska tidig kväll och något vidare partyhumör dök dessvärre inte upp heller.
Det roligaste på kvällen var att åka taxi hem, vi hade världens trevligaste taxichafför. Pratade på som fan, vi stannade och köpte mat på sleven samt en kaffe till chaffören sedan körde han hem oss. Illa nog så glömmde vi ta hans direktnummer.


Här är en bild på klänningen som jag köpte i veckan.

Bowling

I går kväll blev det middag, lite vin och bowling med glad och maria. Vart på ett tokmysigt ställe där de verkligen hade allting, biljard, dart osv. Jag som är från småstad är inte van med detta, framför allt inte att man fick maten serverad vid banan. Dit blir det fler ggr.



Lillen var nöjd efteråt, det gick ruskigt bra för han

Om det inte vore för blåsten

Om det inte vore för att det blåste så skulle det ha varit riktigt skönt ute i dag, det var klarblå himmel, det var sol! Och så länge det inte blåste så var det hyffsat skönt, men så fort det ens blåste lite granna så kännde man verkligen att var minusgrader. .

I dag hade vi kundpsykologi, denna lektion kändes just inte så givande. Jag var skapligt uttråkad, jag och linda roade oss med att ta detta kort.


Efter lunchen blev jag och jessica så grymt sugna på att shoppa så vi begav oss in till stan, jag köpte en klänning från elise ryan (igen, joo jag vet. Jag är helt såld i dom. Slänger ut en bild senare) och jessy var helt inne i nått rock stuk och letade bara efter nån rockig väst med nitar på (som vi dock aldrig hittade).
När man springer runt på stan sådär så börjar man sakna sommaren ännu mer, jag vill kunna gå i gladiator sandaler och shorts!! Kunna sitta på uteserveringar utan att frysa arslet av sig vore också trevligt.

vi tog en fika i sturegallerian

Söndag

I går var det som vanligt tvätt och städ dag, inte min favorit dag i veckan.. Men skönt när det var gjort..
Efter det så satt jag fastklistrad framför tv:n, både one tree hill och Gossip girl hade säsongs premiär i går! (serienörden i mig kommer fram).
Sedan kollade vi på Benjamin Buttons otroliga liv, mycket bra film! Och vem vill inte se en ung brad pitt åka runt på en båge, eller segla. Mycket hett!!


sallad och bio!!

Lunchen bestod av en jätte god sallad, gjord på insbergsallad, ruccola,lite tomater, gurka, sockerärtor och lite valnötter. Mycket gott! Shit vad hälsosam jag känner mig.


Nu ska jag kila ned på stan, möta upp Linn och Niko för middag. Sedan blir det bio i kväll med dom och glad,maria och lillen. Vi ska se Australia, jag tror inte att det är min typ av film men med tanke på oscarsnomineringen så tycker jag den är värt ett försök.

För övrigt så har jag fastnat totalt i sånna här typ av klänningar, kjol och linne i hop. Mycket bekvämt!!

gott med jordgubbar

Det var ruskigt roligt att spela lite badminton i går, jag var väl kanske inte världsbäst men lite motstånd bjöd jag nog älskling på;D Sen mötte vi upp Linn och det blev en filmkväll hemma hos oss, utan en massa onyttigheter! Vilket var jäkligt skönt för min del, hade varit lite jobbigt att se dom sitta och tugga på en massa godsaker.
Nej i stället käkade vi lite jordgubbar! Mycket gott!!

Nu sitter jag och äter lite frukost, lite jordgubbar som blev kvar från i går och en massa vatten. Man ska ju få i sig 2 liter om dagen.Måste verkligen kämpa för att få i mig så mycket, det jobbiga är också att man blir så sjukt kissnödig hela tiden! Verkligen hela tiden också! Men men, tredje dagen nu, bara fyra kvar!


Följderna peppar mig

en näve cashewnötter till mellanmål, en ananas/mango smoothie från Brämhult till middag. Men jag mår riktigt bra, gårdagen var värre. Då hade jag huvudvärk, var trött och grinig. Jag tror att detta kommer bli lättare för varje dag som går (det hoppas jag i alla fall).
Det peppar en verkligen när man tänker på vad följderna blir

Så påverkas ens kropp av detox:
Håret blir tjockare och glansigare.
Ögonen får tillbaka sin lyster.
Du får klarare, slätare och vackrare hy!
Gifterna i fettdepåer och lever försvinner, dina organ funkar bättre.
Naglarna blir starkare.
Immunförsvaret stärks av all c-vitamin, betakaroten och antioxidanter

Fredag

Andra dagen och jag känner mig sådär motiverad faktiskt, det blev hett vatten med citron, samt lite annanas till frukost, en banan till mellanmål och till lunch slängde jag snabbt i hop en liten sallad. Samt att jag dricker en jäklar massa vatten.
Det känns tråkigt med sammsamma mat hela tiden, och man vet inte riktigt hur man ska följa detoxen. Det sägs att man ska avstå helt från mejeriprodukter, men å andra sidan så dricker de flesta smothies gjorda på sojamjölk samt att de har fetaost i sin sallad när de gör sin detox (lite förvirrande).
I går köpte Linn en mixer så jag hoppas att hon börjar med sin detox nu så jag får lite stöd och hjälp (motivation) att ta mig genom det här. Det är så mycket lättare om nån mer gör de samtidigt, då kan man peppa varandra.

Eftersom jag kör detox så blir det defenitivt inge alkohol i helgen, det blir en lugn helg! I kväll ska jag försöka spöa älskling i badminton! haha, får se hur det går. Ska bli riktigt roligt, ser fram emot det.


Inge mer kaffe

Efter skolan blev det en vända på stan med lite gott och blandat folk från klassen, jag hittade som tur var ingenting. Jag måste försöka spara så jag har råd att köpa allt som behövs till lägenheten..

sedan mötte jag upp Linn för att ta en fika med henne, fika och fika. Jag får inte dricka kaffe, så det blev en smoothie för mig. Detta eftersom jag med typ världens sämsta självdiciplin ska ge mig in i att försöka klara en detox vecka, jag har nu klarat mig igenom första dagen och jag är redan less på det! Äta sallad varje dag i en vecka känns inte så lockade, och göra smoothies själv det var jag inte så bra på.
Ska bli spännande att se hur detta går, om jag verkligen klarar en hel vecka. Jag lockar mig med själv med att jag ska få köpa en fin klänning om jag gör detta. En till från Elise ryan kanske, det får mig ialla fall mycket mer motiverad att klara detta.
 

Det var något som har saknats

Något har saknats nå så fruktansvärt. Om det är något jag verkligen älskar i matväg så är det Thaimat! Det finns verkligen inge godare. Och stället som gjorde bästa Thai maten jag någonsin ätit var Thai Take away i Avesta (jaa i avesta av alla jävla ställen, det fattar jag inte heller).
I dag fick jag nå tok ryck och blev super sugen på det, så jag försökte mig faktiskt på att laga min favorit "nummer 2" och tro de eller ej så lyckades jag!
Helt otrolitg, så sjukt jäkla gott!!

Rosa!

Alexander McQueenhar gjort ett par Christian Louboutin liknanade par skor fast  med neonrosa sula i stället för röda. Vill ha vill ha!!

Helgen som gått

I fredags skrev vi kontrakt för lägenheten! :D Inflytt i april, längtar redan..
Sedan blev det utgång med lite klasskompisar, drack lite vin på Clarion hotell innan det bar av till sturecompaniet.




Lördag morgon kom syster hit och lånade duschen samt käkade frukost, saknat henne mycket så även om hon bara var här tjugo minuter ungefär så var det mycket uppskattat.
På eftermiddagen mötte jag och lillen upp mormor och tog en drink med henne på Gondolen, hon hade vart på nå möten så vi passade på att säga hej till henne. Samt att hon passade på att lämna en massa saker till mig som varit kvar på Kungsholmen i ett halvår snart..
På kvällen blev det middag med Linn och Jerry, de kom hit och lagade ruskigt god mat! Mycket trevligt!

Idag har jag och lillen haft städ och tvätt dag, som vi brukar ha på söndagar. tråkigt att göra det men så jäkla skönt när det är gjort. .

RSS 2.0