Run this town


words of wisdom




Utvilad

Tror nog att jag har sovit åtta timmar i natt! helt galet skönt!! Det behövde jag verkligen!
i dag känner jag mig som en helt ny människa, massor med energi!
Springer runt och packar det sista och gör mig iordning, sen ska jag lämna nyckeln till Matilda (som ska få låna vår lägenhet över helgen, så hon slipper bo tsm med sitt ex och hans nya flickvän. Detta finner jag ytterst komiskt, och egentligen skulle jag vilja se hur de skulle funka men jag tänker vara en snäll människa och skona henne från detta) innan de bär av till Avesta!


Idag blir det ingen business linn, i dag kan jag köra min egen avslappnade stil, scarfen och kavajen får vila i dag.
I stället blev det en slapp tunika och mönstrade ben, röda naglar och stora örhängen (brukar ha små pärlor i öronen på praktiken)!


En helg i dalarna kunde inte komma mer lämpligt

kl åtta kommer man äntligen hem efter en hektisk dag, praktiken sen raka vägen till skolan för att göra klart hemtentan med sandra. Egentligen skulle jag ha följt med jessica på ett event, men jag känner att nej jag orkar fan inte..
har inte käkat nått sen halv tolv, finns inge mat hemma, knäckebröd med keso får bli kvällsmaten. jag känner att det går bra nu.. Jag hinner inte med mitt liv, har vart sånna stressiga två veckor nu så jag vet inte om jag ens hinner andas..
Så det ska bli sååå skönt att få komma till Dalarna och bara slappna aaav!
och jag vägrar stressa runt som en dåre och försöka hinna träffa alla, jag tänker ta det lugnt! och dom jag hinner se, dom ser jag. that´s it!

Linn tänker andas ut! nu ska jag packa sen ska jag lägga mig ner i sängen och bara somna..


Superettan här kommer bajen!!!

Så var Hammarby ute ur allsvenskan. Nu hoppas vi bara på att Djurgården klarar sig (själv är man ju djurgårdare),kalmar nästa sen kan det bli kval mot assyriska. Tycker faktiskt de är lite synd att Bajen åkte ur även om jag inte är bajare, försvinner ju derbymatcher, men det är bara å hoppas att det inte blir två sthlm´s lag som åker ned, de vore ju helt värdelöst..

Nej nu ska jag kila till praktiken!


går fan knappt att låta bli att fälla en tår alltså


Seven sins

oj, vad jag kännde att jag blev helt fast för de sju synderna. Hittade lite galet grymma och inspirerande bilder.




Galet snygg reklam


Business Linnsey

Praktik på IBM, linnsey känner sig mer seriös än någonsin. Slut på slöa dagar i skolbänken, och impulsiva utgångar mitt i veckan. Det blir i fall en galen nerdragning.  Nu är det tidiga mornar och en kavajklädd linn om dagarna. Mitt vanliga kaffe missbruk har nu sakta men säkert gått över till te i stället, då det finns massor med te på praktiken så har jag druckigt det i stället, och börjar bli mer och mer besatt i det. Kanske man blir en te människa trots allt?
Har en hel del att lära mig, så kvällen blir späckad plugg..

Ha, får sms av jessi nån gång efter lunch på praktiken "Är på champagne provning".Låter som att jessi har hittat ett perfekt place för henne! Inte helt fel att få åka på champagneprovning på praktiken. Det skulle man ju knappast tacka nej till.


I övrigt så spelas 3 doors downs låtar konstant, galet bra!

 

 


julmys

åhh fick ett galet sug efter julmys nu. Sitta och mysa i en stor stickad kofta, dricka glögg, baka pepparkakor och lyssna på "mer jul". Gå på julmarknad, handla julklappar i butiker som är julpyntade från golv till tak och ur högtalarna strömmar de ur julmusik.. ååhh vad mysigt...  Julen är bra mysig,



linnsey baby, vad säger du om en Ayia Napa fylla till?

I detta höstmörker så dimpar denna ned i mailboxen.. En reunion för alla som var i Ayia Napa säsongen 09, den 5:e dec i gbg! Linnsey vad säger du? ska vi köra yttligare en napa fylla?





i dag lyssnar jag på


Fotograf: Matilda Kempe

Hemma från praktiken igen! En de av introduktionen i dag, den fortsätter i morgon. Fått dator och badge och grejjer så. Va en lugn första dag.

här är en bild från plåtningen med Matilda i går.


Suit up!

Yes, då kör vi igen! Haha och denna morgon är jag säker på att jag börjar. I dag börjar praktiken, 10.00.
Försökte köpa mig lite skjortor och kostymbyxor i går, meen faan alltså det är inte jag!
Funderar på om jag skulle göra revolt och "Bring som fashion" in i It-världen, men det kanske man inte ska satsa på första dagen, det lär ju inte bli så populärt.
Blir nog inte så populärt om jag gör det överhuvudtaget.
Men i dag får faktiskt detta duga, kostym, linne och Hermés sjalen.


Lifehouse


Jag funderar på om man ska investera i

Hittade en jätte fin fuskpälsjacka på Cubus i går, funderar på om jag borde investera i den. Tyckte den var otroligt fin. Hmm, jag hinner väl inte tänka allt för länge heller innan godbiten tar slut. Tror den kan passa perfekt för vinternsparty kvällar.



Spenderat dagen med Matilda i studion

Dagen började med en vända på stan sedan mötte jag upp matilda för en lunch!
Sen följde jag med henne till studion och spenderade resten av dagen med att chilla där, och självklart mysa massor med världens mest sällskapsjukaste Theo.. Matilda gjorde chokladbollar och blask/kanel kaffe, blev blaskigt eftersom kaffet tog slut, och i stället för att acceptera det så försökte hon göra på det lilla som fanns kvar.
Nu har vi lärt oss av det, att det är mycket lättare att bara gå några meter och köpa nytt kaffe.
Sen behövde Matilda mig som modell igen så det blev lite bilder också.. Kastar upp det när jag får tag på de..





Kostym av, check! I hate mondays!

Det går inge bra för mig.. Går upp tidigt och gör mig iordning och "get all dressed up" för praktiken. Sekunden innan jag ska bege mig ut genom dörren så slår det mig. FAN! jag börjar inte förrän i morgon!!
Suckar, svär lite.. ska jag gå och lägga mig igen? neej, då kommer jag sova bort hela dagen..
Så nu har kostymen åkt av och jag har tagit på mig nått som jag trivs betydligt bättre i! ska bege mig ned på stan nu och sen blir det lunch med matilda!!



kostym, check!

Jaha då var dagen kommen. Första dagen på praktiken.. Vilket gör mig galet nervös, ska nu vara på ibm i tio veckor. Jag hoppas på det bästa och att jag en vacker dag ska förstå mig på IT-världen.
Kostymen, pumps, håret uppsatt, jäklar vad jag ser och känner mig formell i dag. Sitter och käkar frukost och undrar när jag egentligen börjar idag. Ärligt talat, jag har ingen aning! (det sjuka är att jag känner mig inte ett dugg stressad av det heller, alldeles för morgon trött för det). Jag tänker chansa på kl tio, och hoppas på det bästa! (hur illa kan det bli?)

Känns som att jag måste inhandla lite med businesskläder inför praktiken, mer skjortor, kostymbrallor och sånt. Har oerhört lite av sådant då jag i princip aldrig använder det. Men shopping är ju min starka sida så lite business kläder borde vi kunde ordna fram


Helgen har lämnat spår i min mobil



I hate Sundays!

Denna söndag skulle jag allra helst vilja:

  • Ta en promenad runt Djurgården och gossipa och helgen
  • Dricka en chai och mara sitta och mysa på ett café i timmar
  • Käka tacos med gamla vännerna och ha beck-maraton (just like old times)


Men detta kan jag inte göra i stället ska jag plugga med Linn (Sällskapet är underbart, det är just plugga som känns tugnt). Men vi laddar i alla fall upp med en lunch med lite vänner först.

Jusstia, jag skulle vilja ha en egen liten Theo.. Det är den charmigaste lilla sötnosen jag någonsin mött, jag är totaly in love!!!



I love heels men hatar känslan i fötterna efter ett tag

Igår började lördagen som vilken annan lördag, vin, gossip och dålig humor med jessi. Underbart and I love it.
Sen bar det av till Café opera för tennisfest. Vilket var riktigt trevligt, förutom att det var så galet mycket folk så att man ett tag inte unde röra på sig utan stod som packade sillar...
Sen började fötterna långsamt med stadigt döda mig, eftersom vi inte kunde sitta ned nån gång och jag hade nya heels så blev det mer och mer outhärdligt. Tog en alvedon i ren desperation i hopp om att den ska döda smärtan, det gjorde den inte.
Så vid tre tiden så drog jag mig hemmåt.
Överlag så tycker jag att det var en riktigt bra kväll!

 


vi syndar på hell's

I går blev det Hell's Rebeccas sju synder, denna fredag var det lättja som stod på tur.
Kvällen var riktigt roligt, men också som vanligt med löningshelger så är det alldeles för mycket folk ute.
Jessica har nu också lyckats övertala mig att börja twittra, så jag tänkte försöka prova mig på det. får se hur det går. jag går att följa här http://twitter.com/linnlindeblad

Kan hända att jag har dålig humor, men jag fullkommligt älskar ica reklamerna. Och då menar jag faktiskt inte bara dessa med praktikanten (lite förvånad att det inte har blivit så mycket diskussioner om den, med tanke på att den kan tyckas vara lite diskriminerande).
Men i alla fall, min totala favorit är ju när Ulf "steker". hahah såååå jävla bra!!!
"brillor, sjuuuukt viktigt när man steker"

Plåtning

Här är en bild från plåtningen i dag med Matilda(http://mgkempe.blogg.se)






TGI friday!

Rise and shine!
Det blev att stiga upp tidigt i morse för att ta sig till studion som Matilda är på, var modell åt henne iidag. Vilket var riktigt roligt faktiskt! Ska bli spännande att se bilderna sen. Tror att de kan va riktigt häftiga. Studion var helt galet nice, rockigt mysig på nå sätt. Gillade verkligen stilen! Skulle vilja ha så hemma, nån dag. En vacker dag när jag har råd att köpa gitarrer att hänga på väggarna och massvis med häftiga rock/trash tavlor (vilket kan vara det snyggaste som finns).
Sen blev det lite shopping med Lillen och nu sitter jag i skolan för att göra hemtenta..


(morgonkaffe, och mys med theo i studion)



Djurgården

Torsdagen blev riktigt hektiskt. Morgonen började med en promenad runt djurgården med Jessica (vi har varirt riktigt hurtiga denna vecka, full fart!), sen blev det en lunch på stan innan vi begav oss till skolan.
Efter skolan skyndade jag mig hem för att duscha, käka och sedan ta mig till hovet med Lillen och Nino för att se Djurgården- Södertälje.
Riktigt bra match, grymt bra stämning!
Sen när vi kom hem, så insåg jag att jag inte hade gjort engelskan än så då fick jag sätta mig med den halv elva på kvällen. Men klar blev jag med den i alla fall!




Back on track

Då var man tillbaka till vardagen efter italien helgen, och har verkligen laddat om batterierna. Efter skolan blev det en två timmars lång promenad runt Djurgården med jessica. Det var riktigt skönt! Blir en lika dan i morgon.
Nu blir det lite höstmys och sen lite plugg!


kan inte sluta lyssna på


Galet bra låt!


Vi trodde hela tiden att vi var så himmla mogna?

Haha! Att man under hela sin ungdom nekat att man varit en fjortis är ju ingen nyhet, men så sätter man sig och kollar på gamla kort... Man tyckte att man var så himmla mogen och vuxen, men de säger att en bild säger mer än tusen ord! Och vad fan säger inte detta bilder om mig?!
jag var nog inte så mogen och vuxen som jag trodde att jag var, det bodde nog en liten "fjortis" i mig med.




Kärlek vid första ögonkastet! ta mig tillbaka!

Sammanfattning av Italien resan:
  • Det var helt galet underbart!
  • JAG MÅSTE TILLBAKA!!!
  • käkat kanin (för första gången i mitt liv, och det var faktiskt gott)
  • käkat musslor (också för första gången i mitt liv, också det var gott)
  • Som väntat så var det bästa Fontana di trevi och Piazza di spagna
  • förälskat mig i deras vin
  • förälskat mig i deras pasta (den är lika god som det ryktas om)
  • provat Tiramisu (eller hur det stavas), men det föll mig faktiskt inte i smaken. Men nu har jag provat i alla fall!

Just nu orkar jag inte skriva om resan, men den var helt underbar! tyvärr räcker inte en helg, man hinner inte se allt man vill se, men har hunnit med det mesta. fontana di trevi, coluseum, piazza di spagna, emanuels monument mm.

Sen tror jag att jag förälskade mig totalt i huset vi bodde i, vi bodde ju i residentet hos ambassadören.. kock, trädgårdsmästare, folk som sköter hushållet, känns som att jag trivdes ganska bra där! hahaha

(kolla facebook för fler bilder)








Hej jag heter Linn och jag terroriserar telia

Haha stackars dom på Telia, dom måste ju bli less på mig, senaste två dagarna har jag varit in fyra ggr.
I går köpte jag laptopen och mobilt bredband, gick tillbaka i dag för fick det inte att funka, inte de heller så de bad mig återkomma lite senare. Så medans jag väntade på det så käkade jag middag med Matilda på Jensens, riktigt gott som vanligt. Marlene kom förbi och sa hej en sväng också:) alldeles för sällan man ser henne tyvärr.

Sen in på telia igen, de hade löst problem och allt skulle funka. Hem, satte mig, det funka inte, sprang tillbaka för att hinna innan de stängde.. de skrattade lite granna och sa "du skulle ju nästan kunna börja jobba här snart så ofta som du är här".
MEN!
Nu funkar allt så nu ska jag sluta terrorisera Telia butiken..
Och riktigt nöjd är jag nu med datorn också.. Det går bra nu..

Därmot har jag kommit på att jag är uttråkad på livet.. Jag är så less på vardagen..
Jag vill göra nått kul, känner för att ut och resa en sväng.. Alltså riktigt länge, ett halvår eller nån månad. Finns så mycket som jag vill se, Australien, Thailand, Indien, Nya Zeeland osv. Jag ångrar verkligen att jag inte tog ett år och gjorde det innan jag pluggade vidare....


Hey na na na na na na na ny ey

Ta mig tillbaka! Ge mig värmen, solen, nissi beach, musiken, pallad lime, bacardi i överflöd, kryssningen, grabbarna grus..
Just nu känns det som att jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka Napa veckan.. En riktig jävla varm dag på stranden följt av en lååång jävla natt..
Vill bli solbrännd igen!jag är så less på vardagen och kylan här!
Tänk om vardagen kunde vara lite mer som Ayia napa?





And then it goes back

Kan vara bästa låten jag hört på länge. kan inte sluta lyssna på den..



I love you baby sis!

http://rebeccamanda.blogg.se/

Men om jag ångrar att jag har gett dig lösenordet...
Kan du inte snälla byta design, du behöver inte byta tillbaka till den gamla. Men nått annat, i alla fall inte de där bilderna..



Tack syster?

ser att syster har varit in och busat på min blogg. Ett inlägg plus en ny design? tyckte du att jag behövde det? Tycker nog inte att du valde dom finaste bilderna på mig direkt, men i love you anyway;)
anledningen till detta hyss: Jag bloggar för lite..
Joo blogga är väl inte riktigt min grejj, det går i perioder. Ena veckan gör jag det varje dag, kanske till och med fler ggr om dagen, sen kan det gå en månad innan det händer igen..

Men men, i dag köpte jag en ny laptop med mobilt bredband så nu kanske det kan bli ändring på det om jag orkar släpa med mig den överallt.

Jobbig vecka nu, tenta vecka nästa vecka. Massor med inlämningsupg å tentor och grejjer, plus att jag måste plugga in en massa saker för Praktiken, som jag har lyckats få på IBM:)

På fredag morgon drar jag till Italien!! Ska bli så jäkla skönt att slippa denna jävla kyla och snö (jaa, det har snöat två mornar i rad nu) även om det bara är för en helg.
Ska försöka hinna se allt som italien har att erbjuda på en enda helg, hur det nu ska gå..
Dessutom ska vi bo hos Italiens ambassadör Anna Della Croce Brigante så jag lär väl försöka använda det lilla vett och etikett som jag har lärt mig genom åren...





rebecca rydberg



jag tänkte skriva lite här eftersom min syster är så dålig på att uppdatera:)
men man hinner väl inte det i stressiga storstaden.
men här borta på landet så är det så lugnt och fint så
ingen trafik, man hör varenda litet ord som sägs i hela staden.
mysigt och jag vet att hon saknar den här lilla byn kallad sandviken:)
aja den verkliga anledningen att jag skriver är för att säga varsågod linn.
tyckte din blogg behövde ändras lite och jag har inget liv så
varsågod och pusspuss

/


and then it goes back!


When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag

When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag

And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back

Born to a throne
Stronger than Rome
But violent prone
Poor people zone
But its my home
All I have known
Where I got grown
Streets we would roam
Out of the darkness
I came the farthest
Among the hardest
Survival

Learned from these streets
They can be bleak
Accept no defeat
Surrender, retreat

So we struggling
Fighting to eat
And we wondering
When we'll be free
So we patiently wait
For that fateful day
It's not far away
But for now, we say

When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag

And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back

So many wars
Settling scores
Bringing us promises
Leaving us poor

I heard them say
Love is the way
Love is the answer
That's what they say

But look how they treat us
Make us believers
We fight their battles
Then they deceive us

Try to control us
They couldn't hold us
But we just move forward
Like Buffalo Soldiers

But we struggling
Fighting to eat
And we wondering
When we'll be free

So we patiently wait
For that fateful day
It's not far away
But for now we say

When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag

And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes...

When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag

And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back

And then it goes...

And then it goes...

And everybody will be singing it...


Nöter Lars Winnerbäck

Elegi, Om du lämnade mig nu, Som jag hade dig förut, Kom i håg mig då, Tvivel.. Låtarna går på repeat. .

Sounds a lot like me

Skorpionen 24/10-22/11

Du är energisk, inspirerad, kreativ, smart. Det finns inte mycket du inte kan åstadkomma just nu. Själv trivs du dock bäst i nya miljöer, gärna på resande fot. Allt som doftar av rutiner och vardag känns nedbrytande och tråkigt. Du undviker också människor som saknar visioner.

sex/kärlek 4

kul/nöjen 4
tur/pengar 5


Bilder från utställningen på Berns i fredags

Jag är verkligen sämst på att ta kort, jag gjort ett tappert försök och tog med mig kameran, men hittade sen fyra kort endast i min kamera, vilket också är de enda fyra kort som finns efter denna långa helg..



I wanna feel


Mys söndag!

Efter en lång, fartfylld och hetsig helg så avslutades den med världens härligaste och slappaste söndag..
Det blev en lång brunch med jessi på Kung Carls bakficka, riktigt gott och trevligt. Känns som att det blir den nya söndags sysslan.
En liten vända på stan, jag köpte massa pocket böcker som jag ska ägna kvällen till. Perfekta böcker för mig, Denise rudberg´s vänninan, osa, och storlek 37.. Ytliga och intrigerfyllda.
Och sen avslutades det med en fika..
Söndagen slutade lika snabbt som den började, men känns skönt att ha gjort nå vettigt med den, i stället för att sova bort hela dagen som jag annars brukar vara grymt duktig på att göra.
nu ska jag mysa ned med mig en bok och en filt och bara myysa..






I går tog bakfyllan ett övertag på mig och jag kom aldrig i gång och blev helt människa igen tror jag..



Bakfylla, baksmälla, fysiskt och psykiskt tillstånd som följer efter berusning på etanol eller annat berusningsmedel

Symptom

En bakfylla kan ge ett flertal symtom. Beroende på hur kraftig bakfyllan är kan den ge följande symptom: torr mun, huvudvärk, extra känslighet för ljus och ljud, utmattning, frossa, illamående, kräkningar samt nedsatt balans. Baksmälla får man delvis på grund av att kroppen har blivit kraftigt uttorkad.

[källa: Wikipedia]


Nått glas vin ledar alltid till...

bakfylla..
Skulle ta nått glas vin och tjattra med Jessi i går på Scandic Malmen. Dock var det galet mycket folk där, för tydligen skulle nått band spela, så vi tog ett glas där sen kilade vi vidare till Anglais. Och efter lite vin där så blev det sturehof.

Idag mår jag väl hyffsat sådär, börjar fundera hur fan jag kan må som jag mår, fick för mig att jag bara tog några glas vin, sen började jag försöka räkna i hop dom "några glasen" och då gick det upp för mig hur onykter jag verkligen var i går..
Kollar igenom mobilen för att hitta spår från gårdagen, hittar lite bilder, lite sms och plötsligt föll allt på plats igen.. underbart..
Nu ska jag vila lite och bli människa igen

Nu börjar helgen!


RSS 2.0