November Rain

Snö, snö, snö och ännu mera snö. Nu får det väll ändå ge sig!!
Och inte har jag hört nått om att Annika fått barn än heller:/

Denna helg kommer väl ändå bli den mest tråkiga på länge, jobbar hela helgen.
så här kommer min helg att se ut
Fredag: Skola 9.00-15.00 Jobba 16.00 - 22.20
Lördag: Jobba 11.00 - 22.20
Söndag: Jobba 16.00 - 22.20
*suck*
Ska försöka ta ledigt nästa helg så att jag kan göra nå roligt då, men då blir det väl ett jävla härj på min mor..

Såg the pursuit of HAPPYness i torsdags, det kanke är världens sötaste och sorgligaste film.. Blivit helt såld på filmen..


Från krogen till jobbet

jaha nu sitter man här och ångrar att man drack så mycket i går, att jag ens drack överhuvudtaget! vill verkligen inte jobba i dag men vad jag har för val.. jobbar 11.30 - 22.15 Så hela dagen lär jag pina mig igenom på jobbet..
Fick en så fin kommentar av mamma i morse ockå
- Så där kan du inte se ut på jobbet! Du måste hämta sminket hos johanna och sminka dig lite, du ser ut som ett gammalt fyllo, du är ju likblek, kolla påsarna under ögonen! Alltså inte illa menat...
men du är ju typ blå under ögonen...
hon måste verkligen älska mig<3
Sminket har ju hos johanna så jag kan inte ens sminka mig..
Fick göra mig iordning på rekordtid hos johanna i går, för kom hem från sthlm halv åtta så då var det bara att kasta sig in i duschen! Haha på bussen till sandviken från gävle hamnade man med en massa roliga människor, jag var för nykter för att hänga med i deras härj men de flesta av dem mötte jag ju på krogen senare :)
Va ut med johanna, emilia, eva, emil, linn och frida. Mycket trevligt:) Förkrökade hos johanna sedan drog vi till Kharma, sedan hamnade jag uppe hos emil en sväng sedan in på marquee
Tog sällskap hem med en tjej som hette anna som bytte skor med mig för jag kunde typ inte gå, för jag hade så jävla ont i fötterna! höga pumps BRA LINN BRA!!!
Mina fotsulor lider i dag, måste köpa mig partyfeets..

Undra hur jävla mycket jag brännde i går, alldeles för mycket vet jag, livsfarligt att gå på krogen med kortet, måste lära mig att ha kontanter i stället.
Men men fan roligt hade jag i alla fall!!

Nå så fruktansvärt kaffesugen!

Sitter i skolan, är kaffesugen och lyssnar på the voice..
har precis slutat, men tänkte att jag ska stanna kvar ett tag och plugga lite så jag får lite gjort, sedan ska jag kila till jobbet. Vi har visningskväll i kväll.. Vet inte riktigt om jag egentligen ser fram emot det, låter inte särskilt roligt men jag har väl inte mycket till val antar jag.
Och som jag kom på i natt när jag skulle sova, fan jobbet har tagit död på mitt sociala liv de senaste två månaderna (okt och nov)..
Såg det i min almanacka i går kväll, jobbar hur mycket som helst på senaste tiden. Inte så konstigt att jag inte sett röken av mina vänner.. Skola, jobba, äta, sova , skola , jobba osv. sen på helgerna om jag är ledig blir man helt till sig och vill träffa allt och alla, men slutar med att jag åker till avesta och festar.

Va i avesta nu i helgen, va ut i fredags en sväng va dock inge folk ute men va rätt trevligt faktiskt.
I lördags va vi hem till Lars och härjade sen va vi till flying och skulle kolla på byz, tror att jag lyssnade på två låtar eller nått sen gav jag upp och gick ut en sväng med lars.
Vidare till  athilas och käkade pizza:)

Neej nu lär jag gå och köpa mig en kaffe innan jag blir tokig. .



13:e nov tis

Sitter just för tillfället på Bessemer och skriver nationella uppsats skrivning i Sv B, fast jag är precis klar så sitter och roar mig med att blogga och snoka i folks bdb..
Hittade ett lite roligt horoskop ckså, så här stod det om mig
Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla.
Du är slipad i affärer och helt opålitlig.
Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral.
Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

hmm, vet inte vad jag ska säga om det där, tycker kanske inte riktigt att det stämmer in på mig men men:P

senare i dag så ska jag till Valbo med Marielle:) enda roliga den här veckan, annars jobbar jag nämligen varje dag.
Hade lite roligt åt en kille på jobbet i går, han råkade dra ut sladden till atg maskinen men förstod inte vad som vad fel så han sa åt mig
"Ring en elektriker"
" Men du är ju en elektriker!!"
hmm, undrar vad dom egentligen har för kvrav på Midroc..

11:e nov Måndag

Måndag morgon det vräker ned snö utanför fönstret, äter frukost och tänkte uppdaterta min blogg igen...
I fredags fyllde jag 18! :) Hallelujamoment!
Tyvärr var man så uppspelt så jag kunde knappt äta nått på hela dagen, vilket gjorde att alkoholen slog till rejält. Blev väckt fem på morgonen av sms, visste inte om jag skulle strypa människan eller tacka för att hon grattade mig, han precis somna om sen kom familjen in och sjöng för mig, fick massa paket, smörgåstårta och champagne. .
Förfest på lottagården på kvällen, sen blev det  centro och senare Kharma. hade mycket roligt! :)
En sak som jag aldrig kommer förstå mig på, varför? Så fort jag ska ha fest så blir det snö storm?! :S I belive in karma what you give is what you get return?

I lördags morse mådde jag mindre bra, ägnade morgonen åt att vara orolig och leta efter lars. Tillslut fick jag tag på honom, han hade tagit en taxi till gävle mitt i natten..

på eftermiddagen kom släkten och firade mig, middag och ännu mer champagne. Hade jätte trevligt:)
sen fick mamma och lillen för sig att vi ska ned på krogen kl halv två! så aa vi hann väl vara där en tjugo minuter. Och tur var väll det eftersom mamma valde ställe och snittåldern låg på 45!

I går spenderade jag hela förmiddagen åt att kolla på en massa vänner avsnitt, sen gjorde jag mig iordning och kilade till jobbet.
När jag kom hem grattade jag fredrik på fars dag<3
Han kanske verkligen är världens bästa<3!!


1 nov Torsdag

Jag är värdelös på att blogga, för jag orkar inte skriva varje dag så när jag väl skriver så blir det jätte mycket för att jag ska berätta allt:P 
kanske borde sluta men men..
I lördags så  gjorde jag ju högskoleprovet, det gick ungefär helt åt helvete va skitsvårt..
På kvällen va jag över till Marika och käkade middag, sen jag och johanna hem till henne och glodde på film.

tog mig till avesta på söndagen va där fram tills i går, då åkte jag hem och gick på maskerad/halloween fest hos mikaela. Mycket trevligt, jag var utklädd till mrs Maffia (bilder finns på bdb)
Dessvärre var det i går morse när jag skulle ta mig upp och gå till jobbet:/ bakis va väll förnamnet kanske, men efter halva dagen på jobbet så mådde jag bättre.

I dag har jag lunchat med mamma, hjälpt henne att handla, försökt att plugga.. Alltså inte mycket vettigt egentligen och inte ska jag göra nå vettigt resten av dagen heller.

hittat ett blåmärke på mitt ben som jag inte vet vart det kommer i från:S såg det i går kväll, måste va från festen men jag slogs väl inte med någon vad jag minns i alla fall.

För övrigt så är det KAOS på jobbet så mycket som ska bli klart, stressa stressa stressa. och vette fan vad byggarbetare håller på med, sätter upp en stor skyltgejj ovanför pastan som det står "sommar på burk" , den ska väl liksom vara vid marmeladen:S  Men dom påstod att där skulle den sitta!  Så jag har bara en fråga när fan blev PASTA SOMMAR PÅ BURK? :S
Aja blir säkert skit bra, dom har fått upp hyllorna nu där sminket ska vara=) jätte fint blir det.

I morgon ska jag hälsa på pappa, bowla med Wilma ska jag göra också hur bra nu en sex åring bowlar hmm ,troligtvis lika bra eller ja dåligt som mig..
blir nog skit bra det där:)




RSS 2.0